×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Linde geniet van haar open relatie

Vriendin 50: Linde geniet van haar open relatie
11.12.2013 -

Eén Kerstdag is voor mijn gezin, de andere voor mijn minnaar’


Linde (43) en haar man gunnen elkaar alles. Ook nieuwe liefdes. “Als ik me in de armen van mijn man nestel en vertel over mijn minnaar, voelt dat niet raar maar juist heel goed.”

Linde: “Al drie jaar tuig ik twee kerstbomen op. Een heel grote, in het huis waar ik woon. Met mijn man en kinderen halen we hem met een kar. Mijn dochter Minou en zoon Valentijn juichen als hij staat. Ze rennen eromheen om de boom te versieren. Onze boom is altijd een explosie van kleur en uitbundigheid. De tweede boom die ik optuig, komt uit de tuin van mijn minnaar Peter. Elk jaar graven we hem uit en zetten we hem met kluit en al in een grote pot. Er komen subtiele lampjes, engelenhaar en alleen maar zilveren ballen in. De ochtend nadat hij is opgezet, vind ik het altijd moeilijk om Peter te verlaten. Juist met Kerst zouden we liever meer dagen met elkaar doorbrengen. Maar helaas: Peter ‘heeft’ mij maar één dag in de week. Eén dag in de week ben ik zijn vriendin, zijn minnares.”

Lees het hele verhaal van Linde in Vriendin 50 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Linde ook een bijzondere relatie?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  nathalie.delaet wo 11 dec '13 16:18

  Reactie: Ja,....
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 11 dec '13 18:29

  Reactie: Nee
  vind het zeer bizar een open relatie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  petra.dekock.5 wo 11 dec '13 18:54

  Reactie: Nee
  maar je weet nooit o hoe het loopt het kan je overkomen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 14 dec '13 11:53

  Reactie: Nee
  ben ooit de minnares geweest van iemand met een open relatie, maar die relatie is wel stuk gelopen, wist toen gelijk dat ik dat zelf niet wilde
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 mrt '14 15:11

  Reactie: Nee
  geen haar op mijn hoofd die een open relatie zou overwegen
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |