×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Linde geniet van haar open relatie

Vriendin 50: Linde geniet van haar open relatie
11.12.2013 -

Eén Kerstdag is voor mijn gezin, de andere voor mijn minnaar’


Linde (43) en haar man gunnen elkaar alles. Ook nieuwe liefdes. “Als ik me in de armen van mijn man nestel en vertel over mijn minnaar, voelt dat niet raar maar juist heel goed.”

Linde: “Al drie jaar tuig ik twee kerstbomen op. Een heel grote, in het huis waar ik woon. Met mijn man en kinderen halen we hem met een kar. Mijn dochter Minou en zoon Valentijn juichen als hij staat. Ze rennen eromheen om de boom te versieren. Onze boom is altijd een explosie van kleur en uitbundigheid. De tweede boom die ik optuig, komt uit de tuin van mijn minnaar Peter. Elk jaar graven we hem uit en zetten we hem met kluit en al in een grote pot. Er komen subtiele lampjes, engelenhaar en alleen maar zilveren ballen in. De ochtend nadat hij is opgezet, vind ik het altijd moeilijk om Peter te verlaten. Juist met Kerst zouden we liever meer dagen met elkaar doorbrengen. Maar helaas: Peter ‘heeft’ mij maar één dag in de week. Eén dag in de week ben ik zijn vriendin, zijn minnares.”

Lees het hele verhaal van Linde in Vriendin 50 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Linde ook een bijzondere relatie?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  nathalie.delaet wo 11 dec '13 16:18

  Reactie: Ja,....
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 11 dec '13 18:29

  Reactie: Nee
  vind het zeer bizar een open relatie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  petra.dekock.5 wo 11 dec '13 18:54

  Reactie: Nee
  maar je weet nooit o hoe het loopt het kan je overkomen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 14 dec '13 11:53

  Reactie: Nee
  ben ooit de minnares geweest van iemand met een open relatie, maar die relatie is wel stuk gelopen, wist toen gelijk dat ik dat zelf niet wilde
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 mrt '14 15:11

  Reactie: Nee
  geen haar op mijn hoofd die een open relatie zou overwegen
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |