×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Familieman Marco Borsato geniet deze maand volop

Familieman Marco Borsato geniet deze maand volop
10.12.2013 -

‘Kerst is voor mij koken, eten en samen zijn’


December betekent voor Marco Borsato (46) vooral: tijd met familie. En zijn familie is heilig. Inmiddels volgen zijn kinderen Luca (15), Senna (12) en Jada (11) hem een voor een de showbizz in. “Als ik mijn kinderen zie, is het net alsof ik in de spiegel kijk.”

Hoe vieren jullie thuis, in huize Borsato, het Kerstfeest?
“Samen met mijn moeder, broer, zus en hun gezinnen. In december trekt de hele familie naar elkaar toe. Dat zijn onze Italiaanse roots, hè. Nu ik zelf een gezin heb, merk ik dat ons huis een trekpleister is geworden voor neefjes en nichtjes. Dat wil ik ook graag, ons huis staat altijd open voor iedereen. We hebben net weer veel verjaardagen achter de rug: mijn zoon Luca is jarig op 30 november, mijn dochter Jada op 3 december, mijn broertje op 9 december, Leontine op 10 december. En volgende week ben ik, als bijna-kerstkind, zelf jarig op de 21ste. En dan komen de feestdagen nog! Ja, het is een heel drukke maand. Maar wel gezéllig druk.”

Lees het hele interview met Marco Borsato in Vriendin 50.

Plaats een reactie

Vier jij Kerst ook met je familie, net als Marco Borsato?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 di 10 dec '13 12:00

  Reactie: Nee, nooit
  Dit jaar wordt een shit kerst..... Na 19 jaar huwelijk ga ik een echtscheiding aan vragen. Ik kan niet langer meer leven met een man die alleen maar belang voor zichzelf heeft. Voor 100 procent arbeidsongeschikt verklaard, werkgever gaat ontslagvergunning aanvragen, en als klapstuk ook nog eens een knobbeltje in mijn borst... PPffff Hoeveel kan een mens hebben... Ik heb twee kinderen van 11 en 17. Ik heb hun al voorgesteld om twee dagen pyama dagen te houden... Niet wassen, niet aankleden, lekker thuis hangen... En zij vinden het geweldig... Geld voor kadootjes is er niet, aangezien ik aan de rand van een financiele afgrond sta. Alles komt nu op me af, heb geen eens tijd om aan kerst te denken... Mijn kinderen begrijpen het. We gaan lekker doen waar we zin in hebben, of helemaal niets als we nergens zin in hebben.. We komen onze dagen wel door. Hoe dan ook, ooit komen er vast wel weer betere tijden...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anne1971 wo 11 dec '13 12:11

  Reactie: Ja, zeker weten!
  wij vieren eerste kerstdag altijd met de familie ca 10 man
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 11 dec '13 16:11

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Ja, en deze kerst is vooral voor mijn broer speciaal: hij wordt dan 50! Net als enkele deelnemers bij TVOH zou ik hem ook wel eens willen knuffelen/omhelzen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda.Olsthoorn.Bunk do 19 dec '13 23:28

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Ik woon sinds 2010 in Den Haag en heb sindsdien geen kerst meer met mijn moeder gevierd. Alle jaren met mijn schoonouders gevierd... Dat was ik nu wel zat en heb gezegd tegen mijn man dat ik hoe dan ook 1 dag bij mijn moeder zou zijn. nu gaan we 1e kerstdag naar Enschede, waar zij woont. En 2e kerstdag naar mijn schoonouders, hier in Den Haag. Ik kijk nu al enorm uit naar 1e kerstdag
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |