×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Familieman Marco Borsato geniet deze maand volop

Familieman Marco Borsato geniet deze maand volop
10.12.2013 -

‘Kerst is voor mij koken, eten en samen zijn’


December betekent voor Marco Borsato (46) vooral: tijd met familie. En zijn familie is heilig. Inmiddels volgen zijn kinderen Luca (15), Senna (12) en Jada (11) hem een voor een de showbizz in. “Als ik mijn kinderen zie, is het net alsof ik in de spiegel kijk.”

Hoe vieren jullie thuis, in huize Borsato, het Kerstfeest?
“Samen met mijn moeder, broer, zus en hun gezinnen. In december trekt de hele familie naar elkaar toe. Dat zijn onze Italiaanse roots, hè. Nu ik zelf een gezin heb, merk ik dat ons huis een trekpleister is geworden voor neefjes en nichtjes. Dat wil ik ook graag, ons huis staat altijd open voor iedereen. We hebben net weer veel verjaardagen achter de rug: mijn zoon Luca is jarig op 30 november, mijn dochter Jada op 3 december, mijn broertje op 9 december, Leontine op 10 december. En volgende week ben ik, als bijna-kerstkind, zelf jarig op de 21ste. En dan komen de feestdagen nog! Ja, het is een heel drukke maand. Maar wel gezéllig druk.”

Lees het hele interview met Marco Borsato in Vriendin 50.

Plaats een reactie

Vier jij Kerst ook met je familie, net als Marco Borsato?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 di 10 dec '13 12:00

  Reactie: Nee, nooit
  Dit jaar wordt een shit kerst..... Na 19 jaar huwelijk ga ik een echtscheiding aan vragen. Ik kan niet langer meer leven met een man die alleen maar belang voor zichzelf heeft. Voor 100 procent arbeidsongeschikt verklaard, werkgever gaat ontslagvergunning aanvragen, en als klapstuk ook nog eens een knobbeltje in mijn borst... PPffff Hoeveel kan een mens hebben... Ik heb twee kinderen van 11 en 17. Ik heb hun al voorgesteld om twee dagen pyama dagen te houden... Niet wassen, niet aankleden, lekker thuis hangen... En zij vinden het geweldig... Geld voor kadootjes is er niet, aangezien ik aan de rand van een financiele afgrond sta. Alles komt nu op me af, heb geen eens tijd om aan kerst te denken... Mijn kinderen begrijpen het. We gaan lekker doen waar we zin in hebben, of helemaal niets als we nergens zin in hebben.. We komen onze dagen wel door. Hoe dan ook, ooit komen er vast wel weer betere tijden...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anne1971 wo 11 dec '13 12:11

  Reactie: Ja, zeker weten!
  wij vieren eerste kerstdag altijd met de familie ca 10 man
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 11 dec '13 16:11

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Ja, en deze kerst is vooral voor mijn broer speciaal: hij wordt dan 50! Net als enkele deelnemers bij TVOH zou ik hem ook wel eens willen knuffelen/omhelzen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda.Olsthoorn.Bunk do 19 dec '13 23:28

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Ik woon sinds 2010 in Den Haag en heb sindsdien geen kerst meer met mijn moeder gevierd. Alle jaren met mijn schoonouders gevierd... Dat was ik nu wel zat en heb gezegd tegen mijn man dat ik hoe dan ook 1 dag bij mijn moeder zou zijn. nu gaan we 1e kerstdag naar Enschede, waar zij woont. En 2e kerstdag naar mijn schoonouders, hier in Den Haag. Ik kijk nu al enorm uit naar 1e kerstdag
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |