×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Familieman Marco Borsato geniet deze maand volop

Familieman Marco Borsato geniet deze maand volop
10.12.2013 -

‘Kerst is voor mij koken, eten en samen zijn’


December betekent voor Marco Borsato (46) vooral: tijd met familie. En zijn familie is heilig. Inmiddels volgen zijn kinderen Luca (15), Senna (12) en Jada (11) hem een voor een de showbizz in. “Als ik mijn kinderen zie, is het net alsof ik in de spiegel kijk.”

Hoe vieren jullie thuis, in huize Borsato, het Kerstfeest?
“Samen met mijn moeder, broer, zus en hun gezinnen. In december trekt de hele familie naar elkaar toe. Dat zijn onze Italiaanse roots, hè. Nu ik zelf een gezin heb, merk ik dat ons huis een trekpleister is geworden voor neefjes en nichtjes. Dat wil ik ook graag, ons huis staat altijd open voor iedereen. We hebben net weer veel verjaardagen achter de rug: mijn zoon Luca is jarig op 30 november, mijn dochter Jada op 3 december, mijn broertje op 9 december, Leontine op 10 december. En volgende week ben ik, als bijna-kerstkind, zelf jarig op de 21ste. En dan komen de feestdagen nog! Ja, het is een heel drukke maand. Maar wel gezéllig druk.”

Lees het hele interview met Marco Borsato in Vriendin 50.

Plaats een reactie

Vier jij Kerst ook met je familie, net als Marco Borsato?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 di 10 dec '13 12:00

  Reactie: Nee, nooit
  Dit jaar wordt een shit kerst..... Na 19 jaar huwelijk ga ik een echtscheiding aan vragen. Ik kan niet langer meer leven met een man die alleen maar belang voor zichzelf heeft. Voor 100 procent arbeidsongeschikt verklaard, werkgever gaat ontslagvergunning aanvragen, en als klapstuk ook nog eens een knobbeltje in mijn borst... PPffff Hoeveel kan een mens hebben... Ik heb twee kinderen van 11 en 17. Ik heb hun al voorgesteld om twee dagen pyama dagen te houden... Niet wassen, niet aankleden, lekker thuis hangen... En zij vinden het geweldig... Geld voor kadootjes is er niet, aangezien ik aan de rand van een financiele afgrond sta. Alles komt nu op me af, heb geen eens tijd om aan kerst te denken... Mijn kinderen begrijpen het. We gaan lekker doen waar we zin in hebben, of helemaal niets als we nergens zin in hebben.. We komen onze dagen wel door. Hoe dan ook, ooit komen er vast wel weer betere tijden...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anne1971 wo 11 dec '13 12:11

  Reactie: Ja, zeker weten!
  wij vieren eerste kerstdag altijd met de familie ca 10 man
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 11 dec '13 16:11

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Ja, en deze kerst is vooral voor mijn broer speciaal: hij wordt dan 50! Net als enkele deelnemers bij TVOH zou ik hem ook wel eens willen knuffelen/omhelzen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda.Olsthoorn.Bunk do 19 dec '13 23:28

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Ik woon sinds 2010 in Den Haag en heb sindsdien geen kerst meer met mijn moeder gevierd. Alle jaren met mijn schoonouders gevierd... Dat was ik nu wel zat en heb gezegd tegen mijn man dat ik hoe dan ook 1 dag bij mijn moeder zou zijn. nu gaan we 1e kerstdag naar Enschede, waar zij woont. En 2e kerstdag naar mijn schoonouders, hier in Den Haag. Ik kijk nu al enorm uit naar 1e kerstdag
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!