×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bloemetje voor...

Bloemetje voor...
05.12.2013 -

Helaas is er bij het Bloemetje voor Helma in Vriendin 49 de verkeerde foto geplaatst. Bij deze het verhaal van Helma met de juiste foto waar zij (rechts) samen met haar moeder en haar zus op staat.


Bloemetje voor...

Helma

Leeftijd: 54

Relatie: getrouwd met Peter (52)

Kinderen: Sjors (14) en Tim (16)

Werk: freelance secretaresse

Het leukste aan Vriendin vind ik...

“de website. Ik vind de recepten die hierop worden geplaatst echt heerlijk. Wanneer ik geen inspiratie heb om te koken, surf ik naar www.vriendin.nl en bekijk ik de recepten. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel makkelijk klaar te maken. Laatst heb ik de stamppot met rucola, gebakken spekblokjes, creme fraiche en pesto gemaakt. Het hele gezin heeft ervan gesmuld!”

Je kunt mij omschrijven als...

“een vrolijke vrouw die altijd het positieve in het leven probeert te zien. Leven en laten leven, zeg ik altijd. Laat mensen fouten maken en zit er niet bovenop om ze te corrigeren. Van fouten maken leer je alleen maar.”

Mijn lievelingseten is...

“Italiaans. Pasta en risotto vind ik erg lekker. Maar als ik op vakantie in Frankrijk ben, eet ik het liefst eendenborstfilet. Ik vind het heerlijk hoe de Fransen die bereiden. Elke zomer huren mijn man en ik een groot huis, samen met mijn zus en mijn zwager. We gaan nooit naar hetzelfde gebied in Frankrijk, maar altijd naar een andere plaats. Mijn moeder ging altijd met ons mee. Helaas was afgelopen zomer haar laatste vakantie, vlak erna is ze overleden.”

Op tv kijk ik het liefste naar...

“Britse detectives. Deze vind ik altijd goed gespeeld. Ook vind ik het leuk om te zien hoe de ‘puzzel’ als het ware wordt opgelost. Daarnaast vind ik de nieuwe serie Under the dome ook erg spannend.”

Ik geef deze bos bloemen aan...

“mijn zus Marianne. Een week nadat wij terugkwamen van onze familievakantie, is mijn moeder van de trap gevallen. Mijn zus heeft het zien gebeuren. Mijn moeder was ernstig gewond. Marianne is bij haar gebleven en heeft haar geknuffeld totdat de ambulance kwam. Helaas is mijn moeder twee uur daarna aan haar verwondingen overleden. Ik weet zeker dat mijn moeder zich in de laatste uren van haar leven veilig heeft gevoeld in de armen van mijn zus. Ik ben mijn zus daarom dankbaar dat zij op deze manier de pijn van mijn moeder enigszins heeft verzacht.”

Plaats een reactie

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!