×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Denise schaamt zich dat ze haar kinderen soms niet de baas is

Vriendin 48: Denise schaamt zich dat ze haar kinderen soms niet de baas is
27.11.2013 -

‘Het is heel erg, maar soms sla ik mijn kinderen’


Ze had zich zó voorgenomen het nooit te doen, maar toch slaat Denise (30) haar kinderen weleens. Ze voelt zich schuldig. “Maar als de situatie me boven het hoofd groeit, doe ik het weer. Dan weet ik gewoon niet wat ik anders moet doen.”

Denise: “Vorige week gebeurde het weer. Jordy, mijn oudste zoon van vijf jaar, kwam uit school. Hij was boos, want zijn broertjes hadden iets van lego kapotgemaakt waar hij een hele middag aan had gebouwd. Ik heb al heel vaak tegen hem gezegd dat hij dat niet in de huiskamer moet laten staan, maar op zijn eigen kamer. In de huiskamer is de kans gewoon groot dat Jim en Roy van drie het kapotmaken. Ik kan de tweeling niet elke minuut van de dag in de gaten houden. Jordy werd woedend, op zijn broertjes en op mij. Zijn broertjes schreeuwden terug, wat Jordy nog bozer maakte. Hij gaf Jim een klap. Ik zette hem op de gang om af te koelen, maar hij kwam net zo hard weer binnen. Hij ging helemaal door het lint. Hoewel ik weet dat het geen zin heeft, schreeuwde ik tegen hem dat hij normaal moest doen. Het enige resultaat was dat hij nog harder tekeerging.”

Lees het hele verhaal van Denise in Vriendin 48 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij je kinderen wel eens geslagen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 nov '13 16:36

  Reactie: Ja, een corrigerend tikje kan best
  Een pets op de billen als soort van waarschuwing vind ik nog wel kunnen. Niet heel hard natuurlijk. Andere vormen vind ik niet kunnen maar dat wil niet zeggen dat het mij nooit overkomen is. Niemand is perfect maar zolang je weet dat je fout was. Zelf bied ik altijd mijn excuus aan tegen mijn kind. Niet om het goed te praten maar om haar ook duidelijk te maken dat mama niet mag slaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 27 nov '13 21:31

  Reactie: Ja, een corrigerend tikje kan best
  een korrigerend tikje op de vingers na een zoveelste waarschuwing is in mijn ogen niet zo erg als wanneer je elke dag met harde hand optreedt
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |