×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Denise schaamt zich dat ze haar kinderen soms niet de baas is

Vriendin 48: Denise schaamt zich dat ze haar kinderen soms niet de baas is
27.11.2013 -

‘Het is heel erg, maar soms sla ik mijn kinderen’


Ze had zich zó voorgenomen het nooit te doen, maar toch slaat Denise (30) haar kinderen weleens. Ze voelt zich schuldig. “Maar als de situatie me boven het hoofd groeit, doe ik het weer. Dan weet ik gewoon niet wat ik anders moet doen.”

Denise: “Vorige week gebeurde het weer. Jordy, mijn oudste zoon van vijf jaar, kwam uit school. Hij was boos, want zijn broertjes hadden iets van lego kapotgemaakt waar hij een hele middag aan had gebouwd. Ik heb al heel vaak tegen hem gezegd dat hij dat niet in de huiskamer moet laten staan, maar op zijn eigen kamer. In de huiskamer is de kans gewoon groot dat Jim en Roy van drie het kapotmaken. Ik kan de tweeling niet elke minuut van de dag in de gaten houden. Jordy werd woedend, op zijn broertjes en op mij. Zijn broertjes schreeuwden terug, wat Jordy nog bozer maakte. Hij gaf Jim een klap. Ik zette hem op de gang om af te koelen, maar hij kwam net zo hard weer binnen. Hij ging helemaal door het lint. Hoewel ik weet dat het geen zin heeft, schreeuwde ik tegen hem dat hij normaal moest doen. Het enige resultaat was dat hij nog harder tekeerging.”

Lees het hele verhaal van Denise in Vriendin 48 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij je kinderen wel eens geslagen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 nov '13 16:36

  Reactie: Ja, een corrigerend tikje kan best
  Een pets op de billen als soort van waarschuwing vind ik nog wel kunnen. Niet heel hard natuurlijk. Andere vormen vind ik niet kunnen maar dat wil niet zeggen dat het mij nooit overkomen is. Niemand is perfect maar zolang je weet dat je fout was. Zelf bied ik altijd mijn excuus aan tegen mijn kind. Niet om het goed te praten maar om haar ook duidelijk te maken dat mama niet mag slaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 27 nov '13 21:31

  Reactie: Ja, een corrigerend tikje kan best
  een korrigerend tikje op de vingers na een zoveelste waarschuwing is in mijn ogen niet zo erg als wanneer je elke dag met harde hand optreedt
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |