×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Denise schaamt zich dat ze haar kinderen soms niet de baas is

Vriendin 48: Denise schaamt zich dat ze haar kinderen soms niet de baas is
27.11.2013 -

‘Het is heel erg, maar soms sla ik mijn kinderen’


Ze had zich zó voorgenomen het nooit te doen, maar toch slaat Denise (30) haar kinderen weleens. Ze voelt zich schuldig. “Maar als de situatie me boven het hoofd groeit, doe ik het weer. Dan weet ik gewoon niet wat ik anders moet doen.”

Denise: “Vorige week gebeurde het weer. Jordy, mijn oudste zoon van vijf jaar, kwam uit school. Hij was boos, want zijn broertjes hadden iets van lego kapotgemaakt waar hij een hele middag aan had gebouwd. Ik heb al heel vaak tegen hem gezegd dat hij dat niet in de huiskamer moet laten staan, maar op zijn eigen kamer. In de huiskamer is de kans gewoon groot dat Jim en Roy van drie het kapotmaken. Ik kan de tweeling niet elke minuut van de dag in de gaten houden. Jordy werd woedend, op zijn broertjes en op mij. Zijn broertjes schreeuwden terug, wat Jordy nog bozer maakte. Hij gaf Jim een klap. Ik zette hem op de gang om af te koelen, maar hij kwam net zo hard weer binnen. Hij ging helemaal door het lint. Hoewel ik weet dat het geen zin heeft, schreeuwde ik tegen hem dat hij normaal moest doen. Het enige resultaat was dat hij nog harder tekeerging.”

Lees het hele verhaal van Denise in Vriendin 48 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij je kinderen wel eens geslagen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 nov '13 16:36

  Reactie: Ja, een corrigerend tikje kan best
  Een pets op de billen als soort van waarschuwing vind ik nog wel kunnen. Niet heel hard natuurlijk. Andere vormen vind ik niet kunnen maar dat wil niet zeggen dat het mij nooit overkomen is. Niemand is perfect maar zolang je weet dat je fout was. Zelf bied ik altijd mijn excuus aan tegen mijn kind. Niet om het goed te praten maar om haar ook duidelijk te maken dat mama niet mag slaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 27 nov '13 21:31

  Reactie: Ja, een corrigerend tikje kan best
  een korrigerend tikje op de vingers na een zoveelste waarschuwing is in mijn ogen niet zo erg als wanneer je elke dag met harde hand optreedt
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!