×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het dubbele gevecht van columniste Larissa Verhoeff

Het dubbele gevecht van columniste Larissa Verhoeff
26.11.2013 -

‘2013 was niet ons jaar, 2014 wordt dat wel’


De doorgewinterde Vriendin-lezeres had haar allang herkend: onze eigen columniste Larissa Verhoeff (45). Wekelijks praat ze ons bij over haar strijd tegen de kilo’s, en sinds dit jaar ook over de strijd tegen de ziekte van haar man. Hoe gaat zij daarmee om? Larissa: “Toen hij ziek bleek te zijn, vond ik niets meer leuk.”

2013 was voor jou een moeilijk jaar...
“Ja, 2013 heb ik in mijn hoofd al afgeschreven. Begin dit jaar kregen we te horen dat mijn man Arnout kanker heeft. Ik vind het altijd zo lekker om in het holletje van zijn arm te liggen. En precies in dat holletje, midden in zijn oksel, had ik in december een klein bobbeltje onder zijn huid gevoeld, ter grootte van een krent. Een ingegroeid haartje, dacht hij zelf. Tegen de tijd dat hij in januari op mijn verzoek toch maar naar de huisarts ging, was het bobbeltje zo groot als een M&M geworden. En toen de huisarts mijn man doorstuurde naar het ziekenhuis en ze daar een biopsie deden, was het al een kwarteleitje, het groeide echt heel snel. Maar omdat Arnout bleef denken dat er niets aan de hand was, was ik gewoon naar mijn werk gegaan op de dag dat hij de uitslag kreeg. Ik weet nog precies hoe ik de telefoon opnam toen hij belde: ‘Is het dringend, schat? Want het is hier een beetje druk.’ Tja. Toen hij zei dat het niet goed was, dat het Hodgkin was, lymfeklierkanker dus, was het alsof de wereld acuut stilstond.”

Lees het hele interview met Larissa in Vriendin 48.

Plaats een reactie

Lees jij de columns van Larissa in Vriendin?

  •  
  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  piglet61 di 26 nov '13 12:07

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Ja, als één van de eerste. Haar strijd met de kilo's is voor zoveel mensen herkenbaar. Maar nu de strijd van haar man en haarzelf tegen de kanker laat ons zien hoe sterk een mens is. Al denkt dat ze doordat ze wat aangekomen is misschien dat ze niet sterk is, ik vind het een dijk van een vrouw. Ik wens hun het allerbeste voor de toekomst.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mama penotti di 26 nov '13 15:42

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Dat is het allereerste wat ik lees in vriendin. Zeker nu bij mijn man ook kanker is geconstateerd, Leef ik dubbel met haar mee. Pffff wat een ellende, maar wat een sterke vrouw! Een voorbeeld hoor!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  baliemiep55 di 26 nov '13 16:53

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 27 nov '13 16:35

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik lees Vriendin van voren af aan, dus gewoon vanaf de eerste bladzijde, dus ook Larissa's column. Ik leef met haar mee en wens haar en haar man veel sterkte en succes toe!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 nov '13 21:31

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Haar verhaal is zo herkenbaar en ze omschrijft het allemaal zo op haar manier... dus geweldig. Alleen nu is het zo triest met de kanker van haar man erbij dat er een oneerlijke dubbele strijd geleverd moet worden door haar en hem. Vechten tegen kanker en de kilos. Wil gewoon weten hoe het met ze gaat en leef stilletjes met ze mee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 27 nov '13 21:57

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Vind het een toffe vrouw en voel met haar mee, heb zelf een doodzieke partner gehad dus ik weet hoe dat voelt. petje af voor haar en heel veel sterkte nog samen voor deze twee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Goukje za 17 jan '15 22:51

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Zou graag al zover zijn als Larissa wat een kanjer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Cathy52 za 14 mei '16 17:39

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Lees graag haar collum. Kamp zelf met veel overgewicht. Wat ik mis bij haar collum is : heeft ze kinderen en / of huisdieren? Hoe oud is ze? En naast lekker eten en sporten wat zijn haar hobby's? Groetjes Norma
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |