×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het dubbele gevecht van columniste Larissa Verhoeff

Het dubbele gevecht van columniste Larissa Verhoeff
26.11.2013 -

‘2013 was niet ons jaar, 2014 wordt dat wel’


De doorgewinterde Vriendin-lezeres had haar allang herkend: onze eigen columniste Larissa Verhoeff (45). Wekelijks praat ze ons bij over haar strijd tegen de kilo’s, en sinds dit jaar ook over de strijd tegen de ziekte van haar man. Hoe gaat zij daarmee om? Larissa: “Toen hij ziek bleek te zijn, vond ik niets meer leuk.”

2013 was voor jou een moeilijk jaar...
“Ja, 2013 heb ik in mijn hoofd al afgeschreven. Begin dit jaar kregen we te horen dat mijn man Arnout kanker heeft. Ik vind het altijd zo lekker om in het holletje van zijn arm te liggen. En precies in dat holletje, midden in zijn oksel, had ik in december een klein bobbeltje onder zijn huid gevoeld, ter grootte van een krent. Een ingegroeid haartje, dacht hij zelf. Tegen de tijd dat hij in januari op mijn verzoek toch maar naar de huisarts ging, was het bobbeltje zo groot als een M&M geworden. En toen de huisarts mijn man doorstuurde naar het ziekenhuis en ze daar een biopsie deden, was het al een kwarteleitje, het groeide echt heel snel. Maar omdat Arnout bleef denken dat er niets aan de hand was, was ik gewoon naar mijn werk gegaan op de dag dat hij de uitslag kreeg. Ik weet nog precies hoe ik de telefoon opnam toen hij belde: ‘Is het dringend, schat? Want het is hier een beetje druk.’ Tja. Toen hij zei dat het niet goed was, dat het Hodgkin was, lymfeklierkanker dus, was het alsof de wereld acuut stilstond.”

Lees het hele interview met Larissa in Vriendin 48.

Plaats een reactie

Lees jij de columns van Larissa in Vriendin?

  •  
  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  piglet61 di 26 nov '13 12:07

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Ja, als één van de eerste. Haar strijd met de kilo's is voor zoveel mensen herkenbaar. Maar nu de strijd van haar man en haarzelf tegen de kanker laat ons zien hoe sterk een mens is. Al denkt dat ze doordat ze wat aangekomen is misschien dat ze niet sterk is, ik vind het een dijk van een vrouw. Ik wens hun het allerbeste voor de toekomst.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mama penotti di 26 nov '13 15:42

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Dat is het allereerste wat ik lees in vriendin. Zeker nu bij mijn man ook kanker is geconstateerd, Leef ik dubbel met haar mee. Pffff wat een ellende, maar wat een sterke vrouw! Een voorbeeld hoor!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  baliemiep55 di 26 nov '13 16:53

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 27 nov '13 16:35

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik lees Vriendin van voren af aan, dus gewoon vanaf de eerste bladzijde, dus ook Larissa's column. Ik leef met haar mee en wens haar en haar man veel sterkte en succes toe!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 nov '13 21:31

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Haar verhaal is zo herkenbaar en ze omschrijft het allemaal zo op haar manier... dus geweldig. Alleen nu is het zo triest met de kanker van haar man erbij dat er een oneerlijke dubbele strijd geleverd moet worden door haar en hem. Vechten tegen kanker en de kilos. Wil gewoon weten hoe het met ze gaat en leef stilletjes met ze mee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 27 nov '13 21:57

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Vind het een toffe vrouw en voel met haar mee, heb zelf een doodzieke partner gehad dus ik weet hoe dat voelt. petje af voor haar en heel veel sterkte nog samen voor deze twee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Goukje za 17 jan '15 22:51

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Zou graag al zover zijn als Larissa wat een kanjer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Cathy52 za 14 mei '16 17:39

  Reactie: Ja, zodra ik Vriendin in handen heb!
  Lees graag haar collum. Kamp zelf met veel overgewicht. Wat ik mis bij haar collum is : heeft ze kinderen en / of huisdieren? Hoe oud is ze? En naast lekker eten en sporten wat zijn haar hobby's? Groetjes Norma
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!