×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen
20.11.2013 -

“Mijn man heeft een geheime dochter bij zijn minnares”


Dat haar man Frans (43) is vreemdgegaan, heeft Ingrid (42) hem vergeven. Maar dat er uit die roekeloze nacht een kind is geboren, daar is ze kapot van. “Het lukt me bijna niet om Frans aan te kijken zonder pijn te voelen.”

“Toen Frans me anderhalf jaar geleden opbiechtte dat hij tijdens carnaval vreemd was gegaan met een vrouw uit ons dorp en twee keer met haar het bed had gedeeld, kon ik hem dat zonder al te veel drama’s vergeven. Ik moest echt wel even slikken toen ik het hoorde en heb er ook best een traantje om gelaten, maar Frans ging flink door het stof, toonde spijt en bezwoer me dat het puur door de drank kwam. Hij was niet verliefd op die vrouw en wilde mij niet kwijt. Het was pijnlijk, maar hier kwamen we samen sterker uit, dacht ik. Frans en ik spraken veel en gek genoeg maakte de gebeurtenis ons closer. We spraken hardop naar elkaar uit dat we van elkaar hielden en voor elkaar door het vuur zouden gaan. Dat goede gevoel veranderde toen die vrouw een paar weken later belde met een mededeling. Negen maanden later werden we nog eens met het gevolg van Frans’ onbezonnen actie geconfronteerd: Saar, zijn buitenechtelijke dochter.”

Lees het verhaal van Ingrid in Vriendin 47 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Ingrid was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 nov '13 19:58

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  DIE VENT HEEL SNEL LOZENNNNNNNNNNNN
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 nov '13 21:55

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  Je hart volgen doe wat die je in geeft
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 nov '13 00:24

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  Door de drank ??? Krijg je em dan omhoog ?? En ook nog twee keer. ???pff wat een smoes zeg hij was gewoon geil en wol ff neuken niet anders maken dan dat t is Door alchol te veel alchol dat je niet weet wat je doet is ook zon smoes bah en een kerel krijg t em nauwelijk om hoog en hij heeft ook twee keer gedaan twee keer achter elkaar lijkt me stug toch .??? Gelukkig zijn niet alle mannen zulke viespeuken hij had jah ook wat kunnen oplopen en ga je als vrouw gewoon ook onveilig met kerel na bed ga me toch af vragen waarom? Kende ze hem ??? En was bezeten op die vent? En vrouw niet eens aan anticonceptie wat een toeval no heb voor die vreemdgangers maar een woord h**r we weten allemaal wat daar hoort te staan !
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   monique.scholten.1981 do 21 nov '13 00:27

   Hard maar waar waarheid is tegen woordig hard

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |