×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen
20.11.2013 -

“Mijn man heeft een geheime dochter bij zijn minnares”


Dat haar man Frans (43) is vreemdgegaan, heeft Ingrid (42) hem vergeven. Maar dat er uit die roekeloze nacht een kind is geboren, daar is ze kapot van. “Het lukt me bijna niet om Frans aan te kijken zonder pijn te voelen.”

“Toen Frans me anderhalf jaar geleden opbiechtte dat hij tijdens carnaval vreemd was gegaan met een vrouw uit ons dorp en twee keer met haar het bed had gedeeld, kon ik hem dat zonder al te veel drama’s vergeven. Ik moest echt wel even slikken toen ik het hoorde en heb er ook best een traantje om gelaten, maar Frans ging flink door het stof, toonde spijt en bezwoer me dat het puur door de drank kwam. Hij was niet verliefd op die vrouw en wilde mij niet kwijt. Het was pijnlijk, maar hier kwamen we samen sterker uit, dacht ik. Frans en ik spraken veel en gek genoeg maakte de gebeurtenis ons closer. We spraken hardop naar elkaar uit dat we van elkaar hielden en voor elkaar door het vuur zouden gaan. Dat goede gevoel veranderde toen die vrouw een paar weken later belde met een mededeling. Negen maanden later werden we nog eens met het gevolg van Frans’ onbezonnen actie geconfronteerd: Saar, zijn buitenechtelijke dochter.”

Lees het verhaal van Ingrid in Vriendin 47 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Ingrid was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 nov '13 19:58

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  DIE VENT HEEL SNEL LOZENNNNNNNNNNNN
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 nov '13 21:55

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  Je hart volgen doe wat die je in geeft
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 nov '13 00:24

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  Door de drank ??? Krijg je em dan omhoog ?? En ook nog twee keer. ???pff wat een smoes zeg hij was gewoon geil en wol ff neuken niet anders maken dan dat t is Door alchol te veel alchol dat je niet weet wat je doet is ook zon smoes bah en een kerel krijg t em nauwelijk om hoog en hij heeft ook twee keer gedaan twee keer achter elkaar lijkt me stug toch .??? Gelukkig zijn niet alle mannen zulke viespeuken hij had jah ook wat kunnen oplopen en ga je als vrouw gewoon ook onveilig met kerel na bed ga me toch af vragen waarom? Kende ze hem ??? En was bezeten op die vent? En vrouw niet eens aan anticonceptie wat een toeval no heb voor die vreemdgangers maar een woord h**r we weten allemaal wat daar hoort te staan !
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   monique.scholten.1981 do 21 nov '13 00:27

   Hard maar waar waarheid is tegen woordig hard

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |