×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen
20.11.2013 -

“Mijn man heeft een geheime dochter bij zijn minnares”


Dat haar man Frans (43) is vreemdgegaan, heeft Ingrid (42) hem vergeven. Maar dat er uit die roekeloze nacht een kind is geboren, daar is ze kapot van. “Het lukt me bijna niet om Frans aan te kijken zonder pijn te voelen.”

“Toen Frans me anderhalf jaar geleden opbiechtte dat hij tijdens carnaval vreemd was gegaan met een vrouw uit ons dorp en twee keer met haar het bed had gedeeld, kon ik hem dat zonder al te veel drama’s vergeven. Ik moest echt wel even slikken toen ik het hoorde en heb er ook best een traantje om gelaten, maar Frans ging flink door het stof, toonde spijt en bezwoer me dat het puur door de drank kwam. Hij was niet verliefd op die vrouw en wilde mij niet kwijt. Het was pijnlijk, maar hier kwamen we samen sterker uit, dacht ik. Frans en ik spraken veel en gek genoeg maakte de gebeurtenis ons closer. We spraken hardop naar elkaar uit dat we van elkaar hielden en voor elkaar door het vuur zouden gaan. Dat goede gevoel veranderde toen die vrouw een paar weken later belde met een mededeling. Negen maanden later werden we nog eens met het gevolg van Frans’ onbezonnen actie geconfronteerd: Saar, zijn buitenechtelijke dochter.”

Lees het verhaal van Ingrid in Vriendin 47 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Ingrid was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 nov '13 19:58

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  DIE VENT HEEL SNEL LOZENNNNNNNNNNNN
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 nov '13 21:55

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  Je hart volgen doe wat die je in geeft
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 nov '13 00:24

  Reactie: Als ik Ingrid was, zou ik...
  Door de drank ??? Krijg je em dan omhoog ?? En ook nog twee keer. ???pff wat een smoes zeg hij was gewoon geil en wol ff neuken niet anders maken dan dat t is Door alchol te veel alchol dat je niet weet wat je doet is ook zon smoes bah en een kerel krijg t em nauwelijk om hoog en hij heeft ook twee keer gedaan twee keer achter elkaar lijkt me stug toch .??? Gelukkig zijn niet alle mannen zulke viespeuken hij had jah ook wat kunnen oplopen en ga je als vrouw gewoon ook onveilig met kerel na bed ga me toch af vragen waarom? Kende ze hem ??? En was bezeten op die vent? En vrouw niet eens aan anticonceptie wat een toeval no heb voor die vreemdgangers maar een woord h**r we weten allemaal wat daar hoort te staan !
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   monique.scholten.1981 do 21 nov '13 00:27

   Hard maar waar waarheid is tegen woordig hard

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!