×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Vriendin loopt een dagje mee met een mannelijke onderwijzer

Vriendin 47: Vriendin loopt een dagje mee met een mannelijke onderwijzer
19.11.2013 -

‘Meesters kunnen zich beter verplaatsen in drukke jongetjes’


Er moeten meer mannen in het basisonderwijs, vindt de overheid. Jongetjes zouden namelijk beter gedijen bij een meester dan bij een juf. Vriendin liep een schooldag mee met meester Bart. Hoe is dat: een man voor de klas?

Justus speelt met een kneedgum. De kneedgum die hij vorige week moest inleveren, omdat hij er te veel mee speelde en daardoor afgeleid raakte. Maar die had hij toch ingeleverd? “Ja meester, dat is ook zo, alleen had ik hem in tweeën gehakt voordat ik ’m inleverde”, biecht Justus op. Bart moet hard lachen om deze kwajongensstreek. Even is hij in de verleiding om Justus zijn gummetje te laten houden. Maar die moet hem toch inleveren. Desondanks vindt Justus het hartstikke leuk bij meester Bart in de klas, vertelt hij later: “Ik heb tot nu toe alleen maar juffen gehad. Ik ben blij dat ik nu een meester heb. Meester Bart is heel grappig. Hij maakt soms rare grapjes, zoals wat hij net zei: dat hij Thomas neerschiet. Laatst nam hij ook kinderen van een andere klas in de maling. Toen die bij ons binnenkwamen, riep Bart: ‘Ga terug naar de gang, nu meteen!’ Maar iedereen weet wel dat hij het grappig bedoelt.”

Lees het verhaal van Bart in Vriendin 47 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Vind jij ook dat jongens beter gedijen bij een meester dan een juf?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!