×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Patty Brard vond met de jaren inzicht en rust

Patty Brard vond met de jaren inzicht en rust
19.11.2013 -

‘Dat beeld van party-Patty blijven mensen altijd zien’


We kennen haar vooral als druk en extravert, maar Patty Brard (58) heeft natuurlijk ook een andere kant. Ze geniet van haar ‘burgerlijke’ leventje met haar vriend Antoine. “Een reallifesoap over mij is niet meer interessant. Wat wil je in vredesnaam filmen?”

Je hebt je eerste rol in een sinterklaasfilm te pakken. Hoe kwam je daarin terecht? “Mijn goede vriend Gerard Joling werkt daar altijd met heel veel plezier aan mee, dat doet ’ie al sinds het begin van die serie sinterklaasfilms. De vorige keer zei hij: ‘Jij moet volgend jaar ook meedoen, het was weer zó leuk.’ Dus was ik opeens mevrouw Geertruida Wijntje, de assistente van La Joling, die zichzelf speelt. Gerard heeft me in de film laten schrijven. Dat was ook eigenbelang, want hij vindt het leuk als ik op de werkvloer bij hem aanwezig ben. Dat is ook altijd gezellig. Al had niemand me van tevoren verteld dat ik om vier uur ’s nachts zou worden vastgebonden op een achtbaan om een ontvoeringsscène te doen…”

Lees het hele interview met Patty in Vriendin 47.

Plaats een reactie

Hoe ken jij Patty Brard?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 21 nov '13 22:49

  Reactie: Van tv
  Vind het best wel een toffe meid, en meestal vrolijk net als ik.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!