×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed
12.11.2013 -

"Papa is nu een ster aan de hemel"


Madelene (31) en haar zoon Bruce (nu 3) zijn een dag naar het strand als haar verloofde Brian belt. Hij is ziek. Als ze thuiskomt, reageert hij niet op haar groet. “Ik voelde dat het niet klopte. Ik rende naar het bed en gaf hem een duw. En toen wist ik het. Het is over.”

Madelene: “Het is te mooi om waar te zijn, zeiden Brian en ik weleens tegen elkaar. Het was ook net een sprookje. Hoe we verliefd werden in Disneyland Parijs, een sprookjespark nota bene, hoe we altijd hand in hand liepen en elkaar lieve briefjes stuurden. We waren heel close, hadden nooit ruzie, hooguit een meningsverschil. Hij was trots op me en zei elke dag hoe gek hij op me was. Het was zo bijzonder wat we hadden. Iedereen zag dat. We zouden in mei gaan trouwen en samen oud worden. Achteraf, als ik foto’s van ons bekijk waar het geluk van afspat, denk ik weer: het was te mooi om waar te zijn.”

Lees het verhaal van Madelene in Vriendin 46 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook jong je partner verloren?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 nov '13 21:24

  Reactie: Ja
  Mijn verloofde kreeg een hersentumor, hij stierf 6 en een halve week nadat we het te horen kregen Je hele wereld stort in. De neuroloog zei dat hij 9 maanden tot een jaar had, dit werd dus 6 en een halve week. Wat wij hebben gehad was t mooiste wat ik ooit heb meegemaakt, hij was mijn wereld en ik dat van hem. Zijn glimmende ogen, zn zo blije gezicht als hij me zag....dat zal en wil ik nooit vergeten. Houden van hem zal ik altijd.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  --Anoniempje vr 15 nov '13 17:46

  Reactie: Nee
  Maar wat lijkt het me enorm heftig! Heb je verhaal gelezen en heb enorm veel respect voor je! Ik wens jou en je kindje het allerbeste toe. Dit natuurlijk ook voor andere vrouwen die hun man verloren zijn.
  Reageer!
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |