×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed
12.11.2013 -

"Papa is nu een ster aan de hemel"


Madelene (31) en haar zoon Bruce (nu 3) zijn een dag naar het strand als haar verloofde Brian belt. Hij is ziek. Als ze thuiskomt, reageert hij niet op haar groet. “Ik voelde dat het niet klopte. Ik rende naar het bed en gaf hem een duw. En toen wist ik het. Het is over.”

Madelene: “Het is te mooi om waar te zijn, zeiden Brian en ik weleens tegen elkaar. Het was ook net een sprookje. Hoe we verliefd werden in Disneyland Parijs, een sprookjespark nota bene, hoe we altijd hand in hand liepen en elkaar lieve briefjes stuurden. We waren heel close, hadden nooit ruzie, hooguit een meningsverschil. Hij was trots op me en zei elke dag hoe gek hij op me was. Het was zo bijzonder wat we hadden. Iedereen zag dat. We zouden in mei gaan trouwen en samen oud worden. Achteraf, als ik foto’s van ons bekijk waar het geluk van afspat, denk ik weer: het was te mooi om waar te zijn.”

Lees het verhaal van Madelene in Vriendin 46 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook jong je partner verloren?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 nov '13 21:24

  Reactie: Ja
  Mijn verloofde kreeg een hersentumor, hij stierf 6 en een halve week nadat we het te horen kregen Je hele wereld stort in. De neuroloog zei dat hij 9 maanden tot een jaar had, dit werd dus 6 en een halve week. Wat wij hebben gehad was t mooiste wat ik ooit heb meegemaakt, hij was mijn wereld en ik dat van hem. Zijn glimmende ogen, zn zo blije gezicht als hij me zag....dat zal en wil ik nooit vergeten. Houden van hem zal ik altijd.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  --Anoniempje vr 15 nov '13 17:46

  Reactie: Nee
  Maar wat lijkt het me enorm heftig! Heb je verhaal gelezen en heb enorm veel respect voor je! Ik wens jou en je kindje het allerbeste toe. Dit natuurlijk ook voor andere vrouwen die hun man verloren zijn.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |