×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed
12.11.2013 -

"Papa is nu een ster aan de hemel"


Madelene (31) en haar zoon Bruce (nu 3) zijn een dag naar het strand als haar verloofde Brian belt. Hij is ziek. Als ze thuiskomt, reageert hij niet op haar groet. “Ik voelde dat het niet klopte. Ik rende naar het bed en gaf hem een duw. En toen wist ik het. Het is over.”

Madelene: “Het is te mooi om waar te zijn, zeiden Brian en ik weleens tegen elkaar. Het was ook net een sprookje. Hoe we verliefd werden in Disneyland Parijs, een sprookjespark nota bene, hoe we altijd hand in hand liepen en elkaar lieve briefjes stuurden. We waren heel close, hadden nooit ruzie, hooguit een meningsverschil. Hij was trots op me en zei elke dag hoe gek hij op me was. Het was zo bijzonder wat we hadden. Iedereen zag dat. We zouden in mei gaan trouwen en samen oud worden. Achteraf, als ik foto’s van ons bekijk waar het geluk van afspat, denk ik weer: het was te mooi om waar te zijn.”

Lees het verhaal van Madelene in Vriendin 46 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook jong je partner verloren?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 nov '13 21:24

  Reactie: Ja
  Mijn verloofde kreeg een hersentumor, hij stierf 6 en een halve week nadat we het te horen kregen Je hele wereld stort in. De neuroloog zei dat hij 9 maanden tot een jaar had, dit werd dus 6 en een halve week. Wat wij hebben gehad was t mooiste wat ik ooit heb meegemaakt, hij was mijn wereld en ik dat van hem. Zijn glimmende ogen, zn zo blije gezicht als hij me zag....dat zal en wil ik nooit vergeten. Houden van hem zal ik altijd.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  --Anoniempje vr 15 nov '13 17:46

  Reactie: Nee
  Maar wat lijkt het me enorm heftig! Heb je verhaal gelezen en heb enorm veel respect voor je! Ik wens jou en je kindje het allerbeste toe. Dit natuurlijk ook voor andere vrouwen die hun man verloren zijn.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!