×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Mireille reist het land door met pop Toby

Vriendin 45: Mireille reist het land door met pop Toby
06.11.2013 -

‘Mensen blij maken, daar doe ik het voor’


Mireille (29) plaatst een jaar lang iedere dag een foto van pop Toby op Facebook, die op allerlei plekken in het hele land komt. Hiervan wordt Mireille vrolijk, maar ook andere mensen krijgen er energie van. “Die foto’s doen je beseffen dat iedere dag wel iets moois heeft, zelfs de dagen die je het liefst wilt vergeten.”

Mireilles huiskamer is bijzonder vrolijk ingericht. Al haar meubels hebben uitbundige kleuren, haar behang bestaat uit een bloemenexplosie en in kasten en vensterbanken staan poppen en knuffels met een grote lach op hun gezichtjes. Volgens Mireille is haar uitbundige stijl een reactie op de moeilijke periode in haar leven, waar ze onlangs op eigen kracht uit kwam. Mireille: “Drie jaar geleden trouwde ik met mijn jeugdliefde. We waren negen jaar samen toen hij mij ten huwelijk vroeg. Vier maanden na onze bruiloft vertelde hij dat hij verliefd was op een ander en dat hij wilde scheiden. Ik weet nog dat het die avond pijpenstelen regende. Als verdoofd trok ik mijn schoenen aan. Door de stromende regen liep ik naar het huis van mijn ouders, waar ik liefdevol werd opgevangen.”

Lees het hele verhaal van Mireille in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Waar word jij vrolijk van?

  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 7 nov '13 15:18

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  Mijn werk als postbezorgster doen tijdens een droge, misschien zelfs onbewolkte, dag en vriendelijke, opgewekte mensen tegen te komen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 7 nov '13 23:03

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  Mooie muziek en lekker buiten zijn en genieten van elke dag met mijn lieve man.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 9 nov '13 23:27

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  vrolijke opgewekte mensen die je teruggroeten op straat of als je in de tuin aan het werk bent. Het vrolijkste wordt ik van onze dochters omdat ze zo gelukkig zijn.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |