×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Mireille reist het land door met pop Toby

Vriendin 45: Mireille reist het land door met pop Toby
06.11.2013 -

‘Mensen blij maken, daar doe ik het voor’


Mireille (29) plaatst een jaar lang iedere dag een foto van pop Toby op Facebook, die op allerlei plekken in het hele land komt. Hiervan wordt Mireille vrolijk, maar ook andere mensen krijgen er energie van. “Die foto’s doen je beseffen dat iedere dag wel iets moois heeft, zelfs de dagen die je het liefst wilt vergeten.”

Mireilles huiskamer is bijzonder vrolijk ingericht. Al haar meubels hebben uitbundige kleuren, haar behang bestaat uit een bloemenexplosie en in kasten en vensterbanken staan poppen en knuffels met een grote lach op hun gezichtjes. Volgens Mireille is haar uitbundige stijl een reactie op de moeilijke periode in haar leven, waar ze onlangs op eigen kracht uit kwam. Mireille: “Drie jaar geleden trouwde ik met mijn jeugdliefde. We waren negen jaar samen toen hij mij ten huwelijk vroeg. Vier maanden na onze bruiloft vertelde hij dat hij verliefd was op een ander en dat hij wilde scheiden. Ik weet nog dat het die avond pijpenstelen regende. Als verdoofd trok ik mijn schoenen aan. Door de stromende regen liep ik naar het huis van mijn ouders, waar ik liefdevol werd opgevangen.”

Lees het hele verhaal van Mireille in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Waar word jij vrolijk van?

  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 7 nov '13 15:18

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  Mijn werk als postbezorgster doen tijdens een droge, misschien zelfs onbewolkte, dag en vriendelijke, opgewekte mensen tegen te komen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 7 nov '13 23:03

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  Mooie muziek en lekker buiten zijn en genieten van elke dag met mijn lieve man.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 9 nov '13 23:27

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  vrolijke opgewekte mensen die je teruggroeten op straat of als je in de tuin aan het werk bent. Het vrolijkste wordt ik van onze dochters omdat ze zo gelukkig zijn.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!