×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Mireille reist het land door met pop Toby

Vriendin 45: Mireille reist het land door met pop Toby
06.11.2013 -

‘Mensen blij maken, daar doe ik het voor’


Mireille (29) plaatst een jaar lang iedere dag een foto van pop Toby op Facebook, die op allerlei plekken in het hele land komt. Hiervan wordt Mireille vrolijk, maar ook andere mensen krijgen er energie van. “Die foto’s doen je beseffen dat iedere dag wel iets moois heeft, zelfs de dagen die je het liefst wilt vergeten.”

Mireilles huiskamer is bijzonder vrolijk ingericht. Al haar meubels hebben uitbundige kleuren, haar behang bestaat uit een bloemenexplosie en in kasten en vensterbanken staan poppen en knuffels met een grote lach op hun gezichtjes. Volgens Mireille is haar uitbundige stijl een reactie op de moeilijke periode in haar leven, waar ze onlangs op eigen kracht uit kwam. Mireille: “Drie jaar geleden trouwde ik met mijn jeugdliefde. We waren negen jaar samen toen hij mij ten huwelijk vroeg. Vier maanden na onze bruiloft vertelde hij dat hij verliefd was op een ander en dat hij wilde scheiden. Ik weet nog dat het die avond pijpenstelen regende. Als verdoofd trok ik mijn schoenen aan. Door de stromende regen liep ik naar het huis van mijn ouders, waar ik liefdevol werd opgevangen.”

Lees het hele verhaal van Mireille in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Waar word jij vrolijk van?

  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 7 nov '13 15:18

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  Mijn werk als postbezorgster doen tijdens een droge, misschien zelfs onbewolkte, dag en vriendelijke, opgewekte mensen tegen te komen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 7 nov '13 23:03

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  Mooie muziek en lekker buiten zijn en genieten van elke dag met mijn lieve man.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 9 nov '13 23:27

  Reactie: Ik word vrolijk van...
  vrolijke opgewekte mensen die je teruggroeten op straat of als je in de tuin aan het werk bent. Het vrolijkste wordt ik van onze dochters omdat ze zo gelukkig zijn.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |