×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Stefan bleef crècheleider ondanks alle ophef na de Amsterdamse zedenzaak

Vriendin 45: Stefan bleef crècheleider ondanks alle ophef na de Amsterdamse zedenzaak
06.11.2013 -

‘Gelukkig krijg ik van de meeste ouders juist meer waardering’


Stefan (28) werkt pas een paar maanden op een kinderdagverblijf als de zedenzaak van Robert M. in het nieuws komt. “Wat die man heeft gedaan, is echt onvoorstelbaar. Maar het bracht me niet aan het twijfelen of ik dit werk nog wel moest blijven doen. Ik hou van mijn baan.”

Woensdag, 9.00 uur in de ochtend. Op kinderdagverblijf Tinker Bell in Zoetermeer zitten de peuters van de groep Lollifanten in een kring. Ze zingen in koor het goedemorgenliedje, een vrolijk deuntje waarmee de dag wordt begonnen. Als het liedje is gezongen, springt een meisje van haar stoel. ‘Wil je wat drinken?’, vraagt ze aan Stefan. Hij knikt gretig. ‘Alsjeblieft, een kopje thee.’ Ze reikt hem een kopje aan uit de speelgoedkeuken. Met twee tatoeages op zijn arm ziet Stefan er heel stoer uit, maar de peuters deinzen niet voor hem terug. “Integendeel,” vertelt hij, “toen ik hier kwam werken en de kinderen mij voor het eerst ontmoetten, vonden ze mijn uiterlijk juist heel interessant. Dan wezen ze naar een tattoo en vroegen ze: ‘Heb jij op je arm geverfd?”

Lees het hele verhaal van Stefan in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Laat jij je kind inmiddels weer met een fijn gevoel achter bij een mannelijke crècheleider?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Multivit wo 6 nov '13 11:21

  Reactie: Ja, hoor!
  Weer?? Nooit aan mannen in de kinderopvang getwijfeld!!! Omdat 1 zo'n monster verschrikkelijke dingen heeft gedaan, betekend dat niet dat alle mannen zo zijn! Mannen zijn juist nodig in de kinderopvang, want kinderen hebben ook vaders!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |