×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Stefan bleef crècheleider ondanks alle ophef na de Amsterdamse zedenzaak

Vriendin 45: Stefan bleef crècheleider ondanks alle ophef na de Amsterdamse zedenzaak
06.11.2013 -

‘Gelukkig krijg ik van de meeste ouders juist meer waardering’


Stefan (28) werkt pas een paar maanden op een kinderdagverblijf als de zedenzaak van Robert M. in het nieuws komt. “Wat die man heeft gedaan, is echt onvoorstelbaar. Maar het bracht me niet aan het twijfelen of ik dit werk nog wel moest blijven doen. Ik hou van mijn baan.”

Woensdag, 9.00 uur in de ochtend. Op kinderdagverblijf Tinker Bell in Zoetermeer zitten de peuters van de groep Lollifanten in een kring. Ze zingen in koor het goedemorgenliedje, een vrolijk deuntje waarmee de dag wordt begonnen. Als het liedje is gezongen, springt een meisje van haar stoel. ‘Wil je wat drinken?’, vraagt ze aan Stefan. Hij knikt gretig. ‘Alsjeblieft, een kopje thee.’ Ze reikt hem een kopje aan uit de speelgoedkeuken. Met twee tatoeages op zijn arm ziet Stefan er heel stoer uit, maar de peuters deinzen niet voor hem terug. “Integendeel,” vertelt hij, “toen ik hier kwam werken en de kinderen mij voor het eerst ontmoetten, vonden ze mijn uiterlijk juist heel interessant. Dan wezen ze naar een tattoo en vroegen ze: ‘Heb jij op je arm geverfd?”

Lees het hele verhaal van Stefan in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Laat jij je kind inmiddels weer met een fijn gevoel achter bij een mannelijke crècheleider?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Multivit wo 6 nov '13 11:21

  Reactie: Ja, hoor!
  Weer?? Nooit aan mannen in de kinderopvang getwijfeld!!! Omdat 1 zo'n monster verschrikkelijke dingen heeft gedaan, betekend dat niet dat alle mannen zo zijn! Mannen zijn juist nodig in de kinderopvang, want kinderen hebben ook vaders!
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!