×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Stefan bleef crècheleider ondanks alle ophef na de Amsterdamse zedenzaak

Vriendin 45: Stefan bleef crècheleider ondanks alle ophef na de Amsterdamse zedenzaak
06.11.2013 -

‘Gelukkig krijg ik van de meeste ouders juist meer waardering’


Stefan (28) werkt pas een paar maanden op een kinderdagverblijf als de zedenzaak van Robert M. in het nieuws komt. “Wat die man heeft gedaan, is echt onvoorstelbaar. Maar het bracht me niet aan het twijfelen of ik dit werk nog wel moest blijven doen. Ik hou van mijn baan.”

Woensdag, 9.00 uur in de ochtend. Op kinderdagverblijf Tinker Bell in Zoetermeer zitten de peuters van de groep Lollifanten in een kring. Ze zingen in koor het goedemorgenliedje, een vrolijk deuntje waarmee de dag wordt begonnen. Als het liedje is gezongen, springt een meisje van haar stoel. ‘Wil je wat drinken?’, vraagt ze aan Stefan. Hij knikt gretig. ‘Alsjeblieft, een kopje thee.’ Ze reikt hem een kopje aan uit de speelgoedkeuken. Met twee tatoeages op zijn arm ziet Stefan er heel stoer uit, maar de peuters deinzen niet voor hem terug. “Integendeel,” vertelt hij, “toen ik hier kwam werken en de kinderen mij voor het eerst ontmoetten, vonden ze mijn uiterlijk juist heel interessant. Dan wezen ze naar een tattoo en vroegen ze: ‘Heb jij op je arm geverfd?”

Lees het hele verhaal van Stefan in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Laat jij je kind inmiddels weer met een fijn gevoel achter bij een mannelijke crècheleider?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Multivit wo 6 nov '13 11:21

  Reactie: Ja, hoor!
  Weer?? Nooit aan mannen in de kinderopvang getwijfeld!!! Omdat 1 zo'n monster verschrikkelijke dingen heeft gedaan, betekend dat niet dat alle mannen zo zijn! Mannen zijn juist nodig in de kinderopvang, want kinderen hebben ook vaders!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |