×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Nellekes zoon Maurits raakte in coma na een ongeval

Vriendin 44: Nellekes zoon Maurits raakte in coma na een ongeval
29.10.2013 -

‘Jij bent Superman, weet je nog? Houd vol’


“Mama, als ik later groot ben, word ik Superman... En Batman en Spiderman. Want ik heb superkrachten en kan alles!” Woorden van Maurits (toen 4), terwijl zijn moeder Nelleke (36) hem en zijn broer Maxim (toen 6) wegbrengt naar hun vader, haar ex-man. Op dat moment kan niemand vermoeden dat Maurits twee dagen later moet vechten voor zijn leven.

“Op Eerste Paasdag ging de telefoon. Het was het ziekenhuis. ‘Mevrouw, we hebben slecht nieuws. Uw kinderen zijn betrokken geweest bij een auto-ongeval’, zei de stem aan de andere kant van de lijn. ‘Uw oudste zoon Maxim is in orde, maar uw jongste zoon Maurits is in kritieke toestand overgebracht naar de Spoedeisende Hulp. Kunt u zo snel mogelijk komen?’ Mijn hart stond stil. Er zijn geen woorden die beschrijven wat er op dat moment door mij heenging."

Lees het hele verhaal van Nelleke in Vriendin 44 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij ook een zoon of dochter die door een ongeluk ernstig hersenletsel heeft opgelopen?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 30 okt '13 17:32

  Reactie: Nee
  Wat een verhaal zeg, heb het net gelezen in 1 adem uit. Ja ja wat moet een mens soms wat meemaken. En wat goed dat het nu wat beter met hem gaat en dat is natuurlijk ook beter voor zijn mamma. Rust dat maakt weer een heleboel goed. Heb zelf ook een heleboel ellende mee gemaakt, dus ik weet hoe dat voelt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 30 okt '13 17:34

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet maar ik wens ook niemand zoiets ergs toe
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  petra.boonen.1 do 31 okt '13 20:42

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet zelf meegemaakt. Maar op het moment dat ik dit hoorde ben ik nelleke en maurits superman gaan volgen en ik heb diep respect voor deze supermama en haar twee supermannen!! Gelukkig gaat het met maurits op het moment super. Het is echt een superman!! Wat een vechter is hij! Dus bij deze RESPECT!! Liefs Petra en Kyro.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonnyl di 5 nov '13 09:11

  Reactie: Nee
  vreselijk zo'n verhaal
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonnyl di 5 nov '13 09:11

  Reactie: Nee
  diep respect voor zijn mama
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |