×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Nellekes zoon Maurits raakte in coma na een ongeval

Vriendin 44: Nellekes zoon Maurits raakte in coma na een ongeval
29.10.2013 -

‘Jij bent Superman, weet je nog? Houd vol’


“Mama, als ik later groot ben, word ik Superman... En Batman en Spiderman. Want ik heb superkrachten en kan alles!” Woorden van Maurits (toen 4), terwijl zijn moeder Nelleke (36) hem en zijn broer Maxim (toen 6) wegbrengt naar hun vader, haar ex-man. Op dat moment kan niemand vermoeden dat Maurits twee dagen later moet vechten voor zijn leven.

“Op Eerste Paasdag ging de telefoon. Het was het ziekenhuis. ‘Mevrouw, we hebben slecht nieuws. Uw kinderen zijn betrokken geweest bij een auto-ongeval’, zei de stem aan de andere kant van de lijn. ‘Uw oudste zoon Maxim is in orde, maar uw jongste zoon Maurits is in kritieke toestand overgebracht naar de Spoedeisende Hulp. Kunt u zo snel mogelijk komen?’ Mijn hart stond stil. Er zijn geen woorden die beschrijven wat er op dat moment door mij heenging."

Lees het hele verhaal van Nelleke in Vriendin 44 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij ook een zoon of dochter die door een ongeluk ernstig hersenletsel heeft opgelopen?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 30 okt '13 17:32

  Reactie: Nee
  Wat een verhaal zeg, heb het net gelezen in 1 adem uit. Ja ja wat moet een mens soms wat meemaken. En wat goed dat het nu wat beter met hem gaat en dat is natuurlijk ook beter voor zijn mamma. Rust dat maakt weer een heleboel goed. Heb zelf ook een heleboel ellende mee gemaakt, dus ik weet hoe dat voelt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 30 okt '13 17:34

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet maar ik wens ook niemand zoiets ergs toe
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  petra.boonen.1 do 31 okt '13 20:42

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet zelf meegemaakt. Maar op het moment dat ik dit hoorde ben ik nelleke en maurits superman gaan volgen en ik heb diep respect voor deze supermama en haar twee supermannen!! Gelukkig gaat het met maurits op het moment super. Het is echt een superman!! Wat een vechter is hij! Dus bij deze RESPECT!! Liefs Petra en Kyro.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonnyl di 5 nov '13 09:11

  Reactie: Nee
  vreselijk zo'n verhaal
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonnyl di 5 nov '13 09:11

  Reactie: Nee
  diep respect voor zijn mama
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |