×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Chantal kreeg meerdere herseninfarcten tijdens haar zwangerschap

Vriendin 43: Chantal kreeg meerdere herseninfarcten tijdens haar zwangerschap
23.10.2013 -

‘Ik was 32 weken zwanger en kreeg een herseninfarct’


Dolgelukkig was Chantal (30) toen ze zwanger werd van haar tweede kind. Maar tijdens haar zwangerschap protesteerde haar lichaam en ging het goed mis. “Ik probeerde iets te zeggen, maar kon niet meer praten. En toen ging het licht bij me uit.”

Chantal: “We hadden een lekkage in onze nieuwe badkamer en daarom douchten we al twee weken bij de buren. Ik was 28 weken zwanger van mijn tweede kind en had een veel te lage bloeddruk. Daardoor voelde ik me niet altijd fit. Tijdens hun vakantie deed ik voor de buren de was. Als dank, omdat we zo blij waren dat we al die tijd van hun badkamer gebruik mochten maken. Ik had net onze zoon Milan op bed gelegd en ging naar het huis van de buren om de schone was in te ruimen. Niels, mijn man, had thee gezet. ‘Schiet je wel op?’ vroeg hij nog. ‘Anders wordt de thee koud.’ Terwijl ik bij de buren op zolder met een handdoek in mijn handen stond, viel ineens mijn rechterarm naar beneden.”

Lees het hele verhaal van Chantal in Vriendin 43 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij ook een moeilijke zwangerschap gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  hma wo 23 okt '13 20:56

  Reactie: Nee
  Nee gelukkig niet anders had ik me de 2e en 3e keer ook wel bedacht denk ik !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 27 okt '13 11:55

  Reactie: Ja
  2x zelfs (2003 & 2006)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 27 okt '13 17:17

  Reactie: Ja
  Ja ik heb ze ook niet cadeau gehad, maar dat is alweer een hele poos geleden. 1 in 71 en no 2 in 72 dus echt lang geleden en meer hoefde ik ook niet.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!