×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Chantal kreeg meerdere herseninfarcten tijdens haar zwangerschap

Vriendin 43: Chantal kreeg meerdere herseninfarcten tijdens haar zwangerschap
23.10.2013 -

‘Ik was 32 weken zwanger en kreeg een herseninfarct’


Dolgelukkig was Chantal (30) toen ze zwanger werd van haar tweede kind. Maar tijdens haar zwangerschap protesteerde haar lichaam en ging het goed mis. “Ik probeerde iets te zeggen, maar kon niet meer praten. En toen ging het licht bij me uit.”

Chantal: “We hadden een lekkage in onze nieuwe badkamer en daarom douchten we al twee weken bij de buren. Ik was 28 weken zwanger van mijn tweede kind en had een veel te lage bloeddruk. Daardoor voelde ik me niet altijd fit. Tijdens hun vakantie deed ik voor de buren de was. Als dank, omdat we zo blij waren dat we al die tijd van hun badkamer gebruik mochten maken. Ik had net onze zoon Milan op bed gelegd en ging naar het huis van de buren om de schone was in te ruimen. Niels, mijn man, had thee gezet. ‘Schiet je wel op?’ vroeg hij nog. ‘Anders wordt de thee koud.’ Terwijl ik bij de buren op zolder met een handdoek in mijn handen stond, viel ineens mijn rechterarm naar beneden.”

Lees het hele verhaal van Chantal in Vriendin 43 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij ook een moeilijke zwangerschap gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  hma wo 23 okt '13 20:56

  Reactie: Nee
  Nee gelukkig niet anders had ik me de 2e en 3e keer ook wel bedacht denk ik !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 27 okt '13 11:55

  Reactie: Ja
  2x zelfs (2003 & 2006)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 27 okt '13 17:17

  Reactie: Ja
  Ja ik heb ze ook niet cadeau gehad, maar dat is alweer een hele poos geleden. 1 in 71 en no 2 in 72 dus echt lang geleden en meer hoefde ik ook niet.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |