×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Simones vriend kan haar avontuurlijke verleden niet loslaten

Vriendin 43: Simones vriend kan haar avontuurlijke verleden niet loslaten
23.10.2013 -

‘Alleen omdat ik stewardess ben, denkt hij dat ik vreemdga’


Simone (34) is stewardess en is sinds vier jaar dolgelukkig met Jan (38). Eén dingetje: hij ziet groen van jaloezie als ze moet vliegen. “Meteen na de landing belt hij naar mijn hotelkamer. Neem ik niet op, dan denkt hij dat ik met een collega in bed lig.”

Simone: “Net als ik een glas prosecco inschenk, krijg ik een berichtje van mijn vriend Jan op mijn telefoon: ‘Ben je op je hotelkamer?’ Ietwat geïrriteerd sms ik hem terug: ‘Ja hoor’. Het is niet waar, want ik drink een paar deuren verder samen met vier crewleden een borrel op de kamer van onze piloot, die jarig is. Het is niet aardig dat ik lieg, maar ik heb geen zin in gezeur. Als mijn vriend weet dat ik bij een piloot op de kamer zit, ook al zijn er allemaal collega’s bij, is het hek van de dam. Maar op dit moment zit Jan op zijn werk, dus ik verwacht geen problemen. Dat heb ik verkeerd gedacht. Amper vijf minuten later krijg ik weer een sms’je. ‘WAAR ZIT JE? Ik heb zojuist het hotel gebeld en je neemt niet op. Je liegt tegen me!’ Geschrokken zet ik de wijn neer en mompel een smoes tegen mijn collega’s. Ik ren snel naar mijn kamer, maar het is te laat. Jan neemt niet meer op en reageert niet als ik sms.”

Lees het hele verhaal van Simone in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Is jouw partner jaloers?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  rebbeltje wo 23 okt '13 16:10

  Reactie: Nee, helemaal niet
  dumpen die man , die is je niet waar ,
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 23 okt '13 17:05

  Reactie: Nee, helemaal niet
  Het lijkt me vreselijk vermoeiend als je man/vriend geen vertrouwen in je heeft. Omdat je in een bepaalde beroepsgroep zit, ga je dus vreemd ? Die Jan is niet goed bij zijn hoofd. Zonder vertrouwen geen relatie. Hoe moeilijk ook, verbreek die relatie want het wordt alleen maar erger.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 do 24 okt '13 09:17

  Reactie: Nee, helemaal niet
  Gelukkig niet zeg! Ik moet er niet aan denken!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 27 okt '13 17:15

  Reactie: Nee, helemaal niet
  Gelukkig niet, wat een verhaal zeg, ik ben blij dat het tussen mijn man en mij helemaal toppy is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Anna ma 28 okt '13 13:24

  Reactie: Nee, helemaal niet
  Zou er maar eens goed over na gaan denken of je wel een kind van hem wil. Mij lijkt het geen goed idee. En zeker geen andere baan zoeken, omdat meneer dat zo graag wil!!! Dit gaat helemaal fout aflopen en dan weer een kind van gescheiden ouders. Jij bent beter waard Simone.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 28 okt '13 17:32

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Het verhaal komt in grote lijnen met mijn leven overeen. Verschil mijn man zegt zeker te weten dat ik vreemd ga geeft zelfs aan met wie, de ene keer met een de andere keer met een ander, echter beide heren zijn exen van zijn eigen zus, en toevallig ook goede vrienden van mij, van voor dat ik mijn man leerde kennen en we alee geen interresse in elkaar hebben, het is vermoeiend en elke keer gaat een stukje van mijn liefde voir hem kapot. Het idee dat iemand kan zeggen van je te houden, en je niet kwijt te willen maar al zit je naast elkaar op de bank dan zomaar opeens zeggen dat je vreemd gaat, dat hij het zeker weet. Ik leef als een kluizenaar ga nergens heen en ben al bang om ergens te komen waar toevallig een of beide heren in kwestie zijn, want mijn man peaat gewoon met ze alsof er niets aan de hand is zijn goede vrienden, maar ik hoef maar toevallig hun kant op te kijken en de bom barst. Ik krijg het maar niet aan zijn verstand dat ik van hem hou en dat al ruim 19 jaar, en twee dochters verder. Ik ga er bijna aan kapot en weet echt niet meer wat te doen. Ik zou aan Simone zeggen denk goed na voordat je een kind neemt want het neemt de jazoezie niet weg. Ik vind het een ziekte hoe kan iemand zeggen van je te houden en je niet vertrouwen maar je alleen maar pijn doen met onwaarheden. Hulp zoeken doet hij niet alleen maar valse beloftes doen, van ik zal beter nadenken en het niet meer doen maar dan.... Het is nu al zover dat het om de 2 weken raak is. Zomaar zonder reden...........
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . di 29 okt '13 20:47

  Reactie: Nee, helemaal niet
  moet er ook niet aandenken,ik zou bij die man weg gaan,die is je niet waard.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wo 30 okt '13 12:25

  Reactie: Ja, een beetje
  Te veel aandacht van het mannelijk geslacht vindt hij niet leuk. Misschien omdat hij zelf man is, de signalen van zijn soortgenoten eerder onderkent? Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik van sommigen te veel aandacht kreeg, dus wat dat betreft is zijn houding misschien eerder beschermend. Wanneer je open-minded bent en daar verder niets mee bedoelt, lijkt het voor sommigen leuk om te zien hoever ze de deur kunnen intrappen. Alhoewel ik zelf heel goed in staat ben de grenzen te stellen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |