×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: van beroemde musicalster tot berooid en bijna dakloos

Vriendin 43: van beroemde musicalster tot berooid en bijna dakloos
22.10.2013 -

‘Ik raakte alles kwijt wat ik had opgebouwd’


Musicalster Chaira Borderslee (38) raakte al haar geld én bijna ook haar huis kwijt door een oplichter. Hij beloofde haar te helpen een plaat te produceren, maar bleek geen rooie cent te hebben. “Ik had al lang door dat hij slecht was, maar ik durfde niet bij hem weg te gaan.”

Chaira: “Mijn laatste musicalhoofdrol was die van moeder, in Tarzan. Avond aan avond stond ik in het Circustheater in Scheveningen. Zingen, dansen en acteren, heerlijk vond ik het. Dit was alles waar ik als klein meisje al van droomde. Ik genoot van alle aandacht, leefde helemaal voor het theater. Maar tijd om andere dingen te ondernemen was er nauwelijks. Dat ging knagen. Dus hoe leuk ik het ook vond, deze rol zou voorlopig mijn laatste musicalklus zijn. Ik wilde me in een heel nieuw leven storten en het bekende achter me laten. Dat was best eng. Je weet wat je hebt, en niet wat er voor in de plaats komt. Stiekem droomde ik ervan een gezin te stichten, leuke dingen te doen met vriendinnen en een solocarrière op te bouwen als zangeres. Dat laatste was mijn grote droom.”

Lees het hele verhaal van Chaira in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een relatie gehad met een pathologische leugenaar?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  buja wo 23 okt '13 13:42

  Reactie: Nee
  mijn man is de grootste lieverd die er rondloopt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hma wo 23 okt '13 21:00

  Reactie: Nee
  Maar ik snap nu wel dat je het niet 123 in de gaten hebt
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |