×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: van beroemde musicalster tot berooid en bijna dakloos

Vriendin 43: van beroemde musicalster tot berooid en bijna dakloos
22.10.2013 -

‘Ik raakte alles kwijt wat ik had opgebouwd’


Musicalster Chaira Borderslee (38) raakte al haar geld én bijna ook haar huis kwijt door een oplichter. Hij beloofde haar te helpen een plaat te produceren, maar bleek geen rooie cent te hebben. “Ik had al lang door dat hij slecht was, maar ik durfde niet bij hem weg te gaan.”

Chaira: “Mijn laatste musicalhoofdrol was die van moeder, in Tarzan. Avond aan avond stond ik in het Circustheater in Scheveningen. Zingen, dansen en acteren, heerlijk vond ik het. Dit was alles waar ik als klein meisje al van droomde. Ik genoot van alle aandacht, leefde helemaal voor het theater. Maar tijd om andere dingen te ondernemen was er nauwelijks. Dat ging knagen. Dus hoe leuk ik het ook vond, deze rol zou voorlopig mijn laatste musicalklus zijn. Ik wilde me in een heel nieuw leven storten en het bekende achter me laten. Dat was best eng. Je weet wat je hebt, en niet wat er voor in de plaats komt. Stiekem droomde ik ervan een gezin te stichten, leuke dingen te doen met vriendinnen en een solocarrière op te bouwen als zangeres. Dat laatste was mijn grote droom.”

Lees het hele verhaal van Chaira in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een relatie gehad met een pathologische leugenaar?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  buja wo 23 okt '13 13:42

  Reactie: Nee
  mijn man is de grootste lieverd die er rondloopt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hma wo 23 okt '13 21:00

  Reactie: Nee
  Maar ik snap nu wel dat je het niet 123 in de gaten hebt
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |