×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: van beroemde musicalster tot berooid en bijna dakloos

Vriendin 43: van beroemde musicalster tot berooid en bijna dakloos
22.10.2013 -

‘Ik raakte alles kwijt wat ik had opgebouwd’


Musicalster Chaira Borderslee (38) raakte al haar geld én bijna ook haar huis kwijt door een oplichter. Hij beloofde haar te helpen een plaat te produceren, maar bleek geen rooie cent te hebben. “Ik had al lang door dat hij slecht was, maar ik durfde niet bij hem weg te gaan.”

Chaira: “Mijn laatste musicalhoofdrol was die van moeder, in Tarzan. Avond aan avond stond ik in het Circustheater in Scheveningen. Zingen, dansen en acteren, heerlijk vond ik het. Dit was alles waar ik als klein meisje al van droomde. Ik genoot van alle aandacht, leefde helemaal voor het theater. Maar tijd om andere dingen te ondernemen was er nauwelijks. Dat ging knagen. Dus hoe leuk ik het ook vond, deze rol zou voorlopig mijn laatste musicalklus zijn. Ik wilde me in een heel nieuw leven storten en het bekende achter me laten. Dat was best eng. Je weet wat je hebt, en niet wat er voor in de plaats komt. Stiekem droomde ik ervan een gezin te stichten, leuke dingen te doen met vriendinnen en een solocarrière op te bouwen als zangeres. Dat laatste was mijn grote droom.”

Lees het hele verhaal van Chaira in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een relatie gehad met een pathologische leugenaar?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  buja wo 23 okt '13 13:42

  Reactie: Nee
  mijn man is de grootste lieverd die er rondloopt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hma wo 23 okt '13 21:00

  Reactie: Nee
  Maar ik snap nu wel dat je het niet 123 in de gaten hebt
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!