×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Wendy kreeg tegen alle verwachtingen in een tweeling

Vriendin 43: Wendy kreeg tegen alle verwachtingen in een tweeling
22.10.2013 -

Op de wachtlijst voor ICSI en ineens tóch zwanger


Wendy (30) en haar vriend Jurgen zagen een toekomst met kinderen helemaal voor zich. Maar Wendy raakte maar niet zwanger. “De paniek sloeg me om het hart. Zouden we dan nooit kinderen krijgen?” Midden in het hele medische traject gebeurde het wonder...

Wendy: “Jurgen en ik wisten al snel van elkaar dat we graag kinderen wilden. Hij is een echte kindermagneet, hij kan heel goed met ze omgaan. Hij is groot en breed, dus als we ergens komen waar kinderen zijn, klimmen er altijd wel een paar op zijn rug. Ik zag hem helemaal zitten als de vader van mijn kinderen. We waren vier jaar bij elkaar toen we samen besloten om aan kinderen te beginnen. Toen ik na een paar maanden proberen nog niet zwanger was, bleek dat Jurgen al die tijd al een voorgevoel had gehad. ‘Het zou mij niet verbazen als het bij mij niet goed zit’, zei hij. Met een thuistest die we op internet kochten, heeft hij toen zelf zijn zaad getest. Volgens die test was de kwaliteit niet heel goed. Dus belden we de huisarts. Die had nog nooit van zo’n thuistest gehoord, maar nam ons wel meteen serieus. Jurgen moest zaad inleveren, dat werd beoordeeld in het ziekenhuis. En inderdaad: het was niet heel goed, maar wél net goed genoeg voor ICSI, zeiden ze. Dat is een behandeling waarbij één zaadcel rechtstreeks in een eicel wordt geïnjecteerd.”

Lees het hele verhaal van Wendy in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Verliep jouw zwangerschap ook op een bijzondere manier?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 23 okt '13 16:14

  Reactie: Ja,....
  Ja, want na 12 keer KI en bij de 2e keer IVF bleek ik inderdaad zwanger. Onze dochter is nu 16 jaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 do 24 okt '13 09:16

  Reactie: Ja,....
  Na 2 ICSI-trajecten (waarvan 1 mislukt en 1 afgebroken), kwam ik in contact met een acupuncturist. Dit was half juni 2012. Half augustus 2012 testte ik positief. Wat een wonder! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik moeder heb mogen worden van mijn zoontje
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mo-65 di 5 nov '13 14:40

  Reactie: Ja,....
  Elke zwangerschap is heel bijzonder...
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |