×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Wendy kreeg tegen alle verwachtingen in een tweeling

Vriendin 43: Wendy kreeg tegen alle verwachtingen in een tweeling
22.10.2013 -

Op de wachtlijst voor ICSI en ineens tóch zwanger


Wendy (30) en haar vriend Jurgen zagen een toekomst met kinderen helemaal voor zich. Maar Wendy raakte maar niet zwanger. “De paniek sloeg me om het hart. Zouden we dan nooit kinderen krijgen?” Midden in het hele medische traject gebeurde het wonder...

Wendy: “Jurgen en ik wisten al snel van elkaar dat we graag kinderen wilden. Hij is een echte kindermagneet, hij kan heel goed met ze omgaan. Hij is groot en breed, dus als we ergens komen waar kinderen zijn, klimmen er altijd wel een paar op zijn rug. Ik zag hem helemaal zitten als de vader van mijn kinderen. We waren vier jaar bij elkaar toen we samen besloten om aan kinderen te beginnen. Toen ik na een paar maanden proberen nog niet zwanger was, bleek dat Jurgen al die tijd al een voorgevoel had gehad. ‘Het zou mij niet verbazen als het bij mij niet goed zit’, zei hij. Met een thuistest die we op internet kochten, heeft hij toen zelf zijn zaad getest. Volgens die test was de kwaliteit niet heel goed. Dus belden we de huisarts. Die had nog nooit van zo’n thuistest gehoord, maar nam ons wel meteen serieus. Jurgen moest zaad inleveren, dat werd beoordeeld in het ziekenhuis. En inderdaad: het was niet heel goed, maar wél net goed genoeg voor ICSI, zeiden ze. Dat is een behandeling waarbij één zaadcel rechtstreeks in een eicel wordt geïnjecteerd.”

Lees het hele verhaal van Wendy in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Verliep jouw zwangerschap ook op een bijzondere manier?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 23 okt '13 16:14

  Reactie: Ja,....
  Ja, want na 12 keer KI en bij de 2e keer IVF bleek ik inderdaad zwanger. Onze dochter is nu 16 jaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 do 24 okt '13 09:16

  Reactie: Ja,....
  Na 2 ICSI-trajecten (waarvan 1 mislukt en 1 afgebroken), kwam ik in contact met een acupuncturist. Dit was half juni 2012. Half augustus 2012 testte ik positief. Wat een wonder! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik moeder heb mogen worden van mijn zoontje
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mo-65 di 5 nov '13 14:40

  Reactie: Ja,....
  Elke zwangerschap is heel bijzonder...
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!