×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Anita krijgt een kleinkind op haar 33ste

Vriendin 42: Anita krijgt een kleinkind op haar 33ste
16.10.2013 -

‘Vriendinnen zijn zelf zwanger, en ik word oma’


Nog drie maanden en Anita wordt oma, op haar 33ste! Haar dochter Manisha (18) had wel even tijd nodig om te wennen aan haar zwangerschap. Zo niet de aanstaande grootmoeder: “Ik zie alleen maar voordelen. Omdat ik zo jong ben, kan ik straks nog van alles met mijn kleinzoon gaan doen.”

Anita (33): “Een paar maanden terug was ik op visite bij mijn oudste dochter. Manisha was pas getrouwd en we waren aan het napraten over de bruiloft toen ze plotseling vertelde dat ze dacht dat ze misschien zwanger was, omdat ze maar niet ongesteld werd. Ik was verbaasd. We hadden al weleens over kinderen gepraat en ik wist dat ze jong moeder wilde worden, maar ik had geen idee dat het nu al speelde. Ik raadde haar aan een zwangerschapstest te doen, dan had ze tenminste zekerheid. Omdat ze wel vaker onregelmatig ongesteld was, besloot ze nog even te wachten. Niet lang hoor, de week daarna heeft ze bij mij thuis een test gedaan. Gespannen wachtte ik af. Toen ze uit het toilet kwam, vertelde ze geschrokken dat er een plusje op de test was verschenen. Zwanger!”

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij al oma willen zijn op je 33ste?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  willeke.mali wo 16 okt '13 16:35

  Reactie: Weet ik niet, nooit over nagedacht
  Ik was 49 toen ons eerst kleinkind geboren werd, en nu ben ik 72 en wordt overgrootmoeder
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 16 okt '13 16:55

  Reactie: Nee
  Euh, ik werd voor het eerst moeder op mijn 40ste. Anita werd dus moeder op haar 15e. Och heden toen was ik nog niet eens aan vriendjes toe. En Manisha al zo jong getrouwd. Waarom?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 16 okt '13 17:36

  Reactie: Weet ik niet, nooit over nagedacht
  ach weet ik niet,siuatie heeft zich niet voorgedaan was zelf pas moeder op 27 `e. maar is wel erg jong!!!!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 16 okt '13 18:52

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  De.Bren. do 17 okt '13 10:44

  Reactie: Nee
  Dan is onze oudste van de 4 kids net 12 haha, lijkt mij wel erg vroeg. Maar hoe jong dan ook, ik zou ze allemaal altijd steunen. Dus als ze bijv een tienermoeder zou zijn en ze wil er voor gaan, dan sta ik achter haar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jenke do 17 okt '13 13:17

  Reactie: Nee
  Als dat zou betekenen, dat mijn kind dus enorm jong al een kind kreeg, niet graag. Die verantwoording moet je pas krijgen, als je zelf geen kind meer bent.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 19 okt '13 10:41

  Reactie: Nee
  Was zelf net zwanger van de 1e
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mamajoe za 19 okt '13 12:07

  Reactie: Nee
  Nee ik zou het mijn zoon/dochter gesteld dat ik die had op die leeftijd ten sterkste afraden, dan zijn ze zelf immers nog kinderen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 19 okt '13 17:55

  Reactie: Nee
  Ben 44 en gelukkig nog steeds geen oma. Moet er niet aan denken zeg. Mijn bijna 18 jarige is nog zelf een kind. Nee laat ze nog maar lang genieten voordat ze van mij een oma maakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  baliemiep55 ma 21 okt '13 21:21

  Reactie: Nee
  ik kreeg mijn derde kind op m,n 33ste.:inlove
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |