×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Anita krijgt een kleinkind op haar 33ste

Vriendin 42: Anita krijgt een kleinkind op haar 33ste
16.10.2013 -

‘Vriendinnen zijn zelf zwanger, en ik word oma’


Nog drie maanden en Anita wordt oma, op haar 33ste! Haar dochter Manisha (18) had wel even tijd nodig om te wennen aan haar zwangerschap. Zo niet de aanstaande grootmoeder: “Ik zie alleen maar voordelen. Omdat ik zo jong ben, kan ik straks nog van alles met mijn kleinzoon gaan doen.”

Anita (33): “Een paar maanden terug was ik op visite bij mijn oudste dochter. Manisha was pas getrouwd en we waren aan het napraten over de bruiloft toen ze plotseling vertelde dat ze dacht dat ze misschien zwanger was, omdat ze maar niet ongesteld werd. Ik was verbaasd. We hadden al weleens over kinderen gepraat en ik wist dat ze jong moeder wilde worden, maar ik had geen idee dat het nu al speelde. Ik raadde haar aan een zwangerschapstest te doen, dan had ze tenminste zekerheid. Omdat ze wel vaker onregelmatig ongesteld was, besloot ze nog even te wachten. Niet lang hoor, de week daarna heeft ze bij mij thuis een test gedaan. Gespannen wachtte ik af. Toen ze uit het toilet kwam, vertelde ze geschrokken dat er een plusje op de test was verschenen. Zwanger!”

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij al oma willen zijn op je 33ste?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  willeke.mali wo 16 okt '13 16:35

  Reactie: Weet ik niet, nooit over nagedacht
  Ik was 49 toen ons eerst kleinkind geboren werd, en nu ben ik 72 en wordt overgrootmoeder
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 16 okt '13 16:55

  Reactie: Nee
  Euh, ik werd voor het eerst moeder op mijn 40ste. Anita werd dus moeder op haar 15e. Och heden toen was ik nog niet eens aan vriendjes toe. En Manisha al zo jong getrouwd. Waarom?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 16 okt '13 17:36

  Reactie: Weet ik niet, nooit over nagedacht
  ach weet ik niet,siuatie heeft zich niet voorgedaan was zelf pas moeder op 27 `e. maar is wel erg jong!!!!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 16 okt '13 18:52

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  De.Bren. do 17 okt '13 10:44

  Reactie: Nee
  Dan is onze oudste van de 4 kids net 12 haha, lijkt mij wel erg vroeg. Maar hoe jong dan ook, ik zou ze allemaal altijd steunen. Dus als ze bijv een tienermoeder zou zijn en ze wil er voor gaan, dan sta ik achter haar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jenke do 17 okt '13 13:17

  Reactie: Nee
  Als dat zou betekenen, dat mijn kind dus enorm jong al een kind kreeg, niet graag. Die verantwoording moet je pas krijgen, als je zelf geen kind meer bent.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 19 okt '13 10:41

  Reactie: Nee
  Was zelf net zwanger van de 1e
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mamajoe za 19 okt '13 12:07

  Reactie: Nee
  Nee ik zou het mijn zoon/dochter gesteld dat ik die had op die leeftijd ten sterkste afraden, dan zijn ze zelf immers nog kinderen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 19 okt '13 17:55

  Reactie: Nee
  Ben 44 en gelukkig nog steeds geen oma. Moet er niet aan denken zeg. Mijn bijna 18 jarige is nog zelf een kind. Nee laat ze nog maar lang genieten voordat ze van mij een oma maakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  baliemiep55 ma 21 okt '13 21:21

  Reactie: Nee
  ik kreeg mijn derde kind op m,n 33ste.:inlove
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |