×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Anita krijgt een kleinkind op haar 33ste

Vriendin 42: Anita krijgt een kleinkind op haar 33ste
16.10.2013 -

‘Vriendinnen zijn zelf zwanger, en ik word oma’


Nog drie maanden en Anita wordt oma, op haar 33ste! Haar dochter Manisha (18) had wel even tijd nodig om te wennen aan haar zwangerschap. Zo niet de aanstaande grootmoeder: “Ik zie alleen maar voordelen. Omdat ik zo jong ben, kan ik straks nog van alles met mijn kleinzoon gaan doen.”

Anita (33): “Een paar maanden terug was ik op visite bij mijn oudste dochter. Manisha was pas getrouwd en we waren aan het napraten over de bruiloft toen ze plotseling vertelde dat ze dacht dat ze misschien zwanger was, omdat ze maar niet ongesteld werd. Ik was verbaasd. We hadden al weleens over kinderen gepraat en ik wist dat ze jong moeder wilde worden, maar ik had geen idee dat het nu al speelde. Ik raadde haar aan een zwangerschapstest te doen, dan had ze tenminste zekerheid. Omdat ze wel vaker onregelmatig ongesteld was, besloot ze nog even te wachten. Niet lang hoor, de week daarna heeft ze bij mij thuis een test gedaan. Gespannen wachtte ik af. Toen ze uit het toilet kwam, vertelde ze geschrokken dat er een plusje op de test was verschenen. Zwanger!”

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij al oma willen zijn op je 33ste?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  willeke.mali wo 16 okt '13 16:35

  Reactie: Weet ik niet, nooit over nagedacht
  Ik was 49 toen ons eerst kleinkind geboren werd, en nu ben ik 72 en wordt overgrootmoeder
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 16 okt '13 16:55

  Reactie: Nee
  Euh, ik werd voor het eerst moeder op mijn 40ste. Anita werd dus moeder op haar 15e. Och heden toen was ik nog niet eens aan vriendjes toe. En Manisha al zo jong getrouwd. Waarom?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 16 okt '13 17:36

  Reactie: Weet ik niet, nooit over nagedacht
  ach weet ik niet,siuatie heeft zich niet voorgedaan was zelf pas moeder op 27 `e. maar is wel erg jong!!!!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 16 okt '13 18:52

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  De.Bren. do 17 okt '13 10:44

  Reactie: Nee
  Dan is onze oudste van de 4 kids net 12 haha, lijkt mij wel erg vroeg. Maar hoe jong dan ook, ik zou ze allemaal altijd steunen. Dus als ze bijv een tienermoeder zou zijn en ze wil er voor gaan, dan sta ik achter haar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jenke do 17 okt '13 13:17

  Reactie: Nee
  Als dat zou betekenen, dat mijn kind dus enorm jong al een kind kreeg, niet graag. Die verantwoording moet je pas krijgen, als je zelf geen kind meer bent.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 19 okt '13 10:41

  Reactie: Nee
  Was zelf net zwanger van de 1e
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mamajoe za 19 okt '13 12:07

  Reactie: Nee
  Nee ik zou het mijn zoon/dochter gesteld dat ik die had op die leeftijd ten sterkste afraden, dan zijn ze zelf immers nog kinderen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 19 okt '13 17:55

  Reactie: Nee
  Ben 44 en gelukkig nog steeds geen oma. Moet er niet aan denken zeg. Mijn bijna 18 jarige is nog zelf een kind. Nee laat ze nog maar lang genieten voordat ze van mij een oma maakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  baliemiep55 ma 21 okt '13 21:21

  Reactie: Nee
  ik kreeg mijn derde kind op m,n 33ste.:inlove
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!