×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De andere kant van carrièrevrouw Angela Groothuizen

De andere kant van carrièrevrouw Angela Groothuizen
15.10.2013 -

‘Mijn gezin is het geluk van mijn bestaan’


Angela Groothuizen (54) staat bekend als hardwerkende powervrouw. Maar de getalenteerde alleskunner is ook een familiemens, die ervan geniet tijd door te brengen met haar man en dochters. “Mijn man Rob is mijn allerbeste vriend en heel geëmancipeerd. Omdat hij het thuis regelde, kon ik in mijn werk knallen.”

Presentatrice, actrice, zangeres, kinderboekenschrijfster. Hoeveel talenten kan een mens bezitten?
“Alles komt uit dezelfde bron, ik ben echt een verhalenverteller. Over elke gebeurtenis kan ik smeuïg vertellen. Mijn moeder zei weleens: als jij van boven naar beneden loopt, kun je er al een goed verhaal van maken. Met die rijke fantasie schrijf ik niet alleen liedjes, maar werk ik ook aan mijn columns en andere teksten. Soms moeten ze van diep komen, maar het schrijven van mijn boek Paula en Khalilo ging me vrij goed af.”

Lees het hele interview met Angela in Vriendin 42.

Plaats een reactie

Luisterde jij vroeger naar de muziek van de Dolly Dots?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 16 okt '13 16:17

  Reactie: Anders, namelijk...
  ja, ik luisterde er wel naar. Sommige liedjes vind ik erg mooi( bv. All the roses - krijg ik nog steeds kippevel van)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lovepetra vr 8 nov '13 14:42

  Reactie: Ja, ik was fan!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |