×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 41: Charlie wilde haar seksleven spannender maken

Vriendin 41: Charlie wilde haar seksleven spannender maken
08.10.2013 -

‘Heel opwindend, dat trio, maar het maakte wel mijn relatie stuk’


Een trio leek Charlie (33) en haar vriend Stefan heel spannend. Maar de dag nadat die fantasie werkelijkheid werd, had Charlie een knoop in haar maag. “Ik begon enorm te piekeren: was ik misschien al die tijd niet genoeg geweest voor Stefan?”

Charlie: “Tijdens mijn studententijd leerde ik Stefan kennen. Het was liefde op het eerste gezicht. Naast het feit dat hij ontzettend knap was, was hij geïnteresseerd, rustig en wist hij wat hij wilde; in dit geval mij. Ik was helemaal in mijn nopjes met hem. Hij was lief, altijd in voor een avontuurtje en ook in bed spatten de vonken ervan af. Maar na een paar jaar zakte ons seksleven een beetje in. We waren niet minder gek op elkaar, maar we vreeën wel steeds minder. Twee keer per week werd eens in de twee weken en eens in de twee weken werd eens in de maand...”

Lees het verhaal van Charlie in Vriendin 41 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij jezelf in het verhaal van Charlie?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 8 okt '13 21:55

  Reactie: Nee
  Zet zomaar nooit je relatie op het spel voor zoiets, er zijn vast wel andere oplossingen. Echte Liefde overwint Alles.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 10 okt '13 17:08

  Reactie: Een beetje
  Sinds ik in de overgang zit, wil het helemaal niet meer(lukken).
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |