×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige
02.10.2013 -

‘Geld maakt niet gelukkig, dat heb ik wel geleerd’


Toen Paula (32) haar goedlopende uitzendbureau verkocht, zwom ze in het geld. En had ze zeeën van tijd. Toch deed het haar niet zo veel. Nu leert ze voor verpleegkundige en is ze gelukkiger dan ooit. “Diep vanbinnen wist ik kennelijk best wat ik wilde met mijn leven.”

Paula: “Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal wil vertellen. Ik ben naar het westen van het land verhuisd omdat niemand me hier kent. Mijn collega’s in het ziekenhuis waar ik in opleiding ben tot verpleegkundige en veel van mijn kennissen weten niet dat ik als twintiger een fortuin verdiende door een groot uitzendbureau te runnen. Dat ik vijf huizen, twee Porsches en een motor bezat en kon kopen wat ik wilde. De anonimiteit bevalt me prima. Toch doe ik mijn verhaal, omdat het anderen misschien kan helpen het roer volledig om te gooien als ze diep vanbinnen voelen dat ze niet gelukkig zijn met hun leven.’

Lees het hele verhaal van Paula in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij gelukkig met je leven?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  corine.verdoolaege wo 2 okt '13 19:24

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat we al 9 mnd. Op appartement wonen mooi uitzicht .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  corine.verdoolaege wo 2 okt '13 19:25

  Reactie: Ja, omdat...
  Sjaak Verdoolaege.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 8 okt '13 21:59

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat ik nu de allerliefste man heb ontmoet, nu alweer 5 jaar geleden. Ben bijna 3 jaar alleen geweest tot dat ik deze man ontmoete, en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Emma__22 wo 9 okt '13 12:30

  Reactie: Ja, omdat...
  ik een heel leuk leven heb, een lieve vriend, leuke vrienden en veel gezelligheid.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |