×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige
02.10.2013 -

‘Geld maakt niet gelukkig, dat heb ik wel geleerd’


Toen Paula (32) haar goedlopende uitzendbureau verkocht, zwom ze in het geld. En had ze zeeën van tijd. Toch deed het haar niet zo veel. Nu leert ze voor verpleegkundige en is ze gelukkiger dan ooit. “Diep vanbinnen wist ik kennelijk best wat ik wilde met mijn leven.”

Paula: “Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal wil vertellen. Ik ben naar het westen van het land verhuisd omdat niemand me hier kent. Mijn collega’s in het ziekenhuis waar ik in opleiding ben tot verpleegkundige en veel van mijn kennissen weten niet dat ik als twintiger een fortuin verdiende door een groot uitzendbureau te runnen. Dat ik vijf huizen, twee Porsches en een motor bezat en kon kopen wat ik wilde. De anonimiteit bevalt me prima. Toch doe ik mijn verhaal, omdat het anderen misschien kan helpen het roer volledig om te gooien als ze diep vanbinnen voelen dat ze niet gelukkig zijn met hun leven.’

Lees het hele verhaal van Paula in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij gelukkig met je leven?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  corine.verdoolaege wo 2 okt '13 19:24

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat we al 9 mnd. Op appartement wonen mooi uitzicht .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  corine.verdoolaege wo 2 okt '13 19:25

  Reactie: Ja, omdat...
  Sjaak Verdoolaege.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 8 okt '13 21:59

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat ik nu de allerliefste man heb ontmoet, nu alweer 5 jaar geleden. Ben bijna 3 jaar alleen geweest tot dat ik deze man ontmoete, en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Emma__22 wo 9 okt '13 12:30

  Reactie: Ja, omdat...
  ik een heel leuk leven heb, een lieve vriend, leuke vrienden en veel gezelligheid.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!