×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige
02.10.2013 -

‘Geld maakt niet gelukkig, dat heb ik wel geleerd’


Toen Paula (32) haar goedlopende uitzendbureau verkocht, zwom ze in het geld. En had ze zeeën van tijd. Toch deed het haar niet zo veel. Nu leert ze voor verpleegkundige en is ze gelukkiger dan ooit. “Diep vanbinnen wist ik kennelijk best wat ik wilde met mijn leven.”

Paula: “Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal wil vertellen. Ik ben naar het westen van het land verhuisd omdat niemand me hier kent. Mijn collega’s in het ziekenhuis waar ik in opleiding ben tot verpleegkundige en veel van mijn kennissen weten niet dat ik als twintiger een fortuin verdiende door een groot uitzendbureau te runnen. Dat ik vijf huizen, twee Porsches en een motor bezat en kon kopen wat ik wilde. De anonimiteit bevalt me prima. Toch doe ik mijn verhaal, omdat het anderen misschien kan helpen het roer volledig om te gooien als ze diep vanbinnen voelen dat ze niet gelukkig zijn met hun leven.’

Lees het hele verhaal van Paula in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij gelukkig met je leven?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  corine.verdoolaege wo 2 okt '13 19:24

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat we al 9 mnd. Op appartement wonen mooi uitzicht .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  corine.verdoolaege wo 2 okt '13 19:25

  Reactie: Ja, omdat...
  Sjaak Verdoolaege.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 8 okt '13 21:59

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat ik nu de allerliefste man heb ontmoet, nu alweer 5 jaar geleden. Ben bijna 3 jaar alleen geweest tot dat ik deze man ontmoete, en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Emma__22 wo 9 okt '13 12:30

  Reactie: Ja, omdat...
  ik een heel leuk leven heb, een lieve vriend, leuke vrienden en veel gezelligheid.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |