×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Na tweeënhalf jaar hebben Karin en haar vriend nog steeds geen seks

Vriendin 40: Na tweeënhalf jaar hebben Karin en haar vriend nog steeds geen seks
02.10.2013 -

‘Ik probeerde het lief, teder, ruw, maar niets lukt'


Karin (28) heeft tweeënhalf jaar een relatie met Niels (33). Hoewel ze op de buitenwereld overkomen als het klefste stel op aarde, hebben de twee nog nooit seks met elkaar gehad. Het lukt Niels simpelweg niet. “Elke dag vraag ik me af hoelang ik dit nog volhoud.”

Karin: “Ik ben op seksueel vlak altijd van het proberen geweest. Elkaar leren kennen om erachter te komen wat je wel en niet fijn vindt samen. Ik heb zelfs ooit van die Tupperware-achtige party’s georganiseerd, maar dan met speeltjes. Omdat het me geinig leek en ik wel wat extra geld voor mijn hypotheek kon gebruiken. Maar ik kwam er al snel achter dat het toch niets voor mij is: ik hou heus wel van seks en speeltjes, maar dan wel met mijn partner. Niels is niet de meest aantrekkelijke man ter wereld, maar op zich wel een leuke jongen om te zien en hij is enorm makkelijk in de omgang. We gingen al jaren naar dezelfde kroeg en het was me eigenlijk nooit opgevallen dat hij me zag staan. Tot op een avond de vonk ineens oversloeg. We spraken wat af, zoenden en kregen een relatie. Na een paar weken merkte ik dat er behalve zoenen eigenlijk helemaal niets gebeurde.’

Lees het hele verhaal van Karin in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij in zo'n geval doen: bij hem blijven of het uitmaken?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 2 okt '13 17:04

  Reactie: Anders, namelijk...
  Goed gesprek aan gaan, je vriend weet niet wat die mist
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 2 okt '13 17:06

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een goed gesprek aan gaan met je vriend, hij weet niet wat die mist,
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 2 okt '13 20:31

  Reactie: Bij hem blijven
  ik heb al bijna 4 jaar geen seks meer, de eerste 3 jaar van mijn relatie wel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fatie vr 4 okt '13 06:33

  Reactie: Ik heb geen idee wat ik zou doen
  Als hij niet snapt dat je partner dat wel nodig is dan kan en mag hij heel lief en heel knap zijn .Maar dan zou ik het niet blijven accepteren je bent nog te jong om jezelf weg te cijferen, zelfs iemand van 50 wil dat niet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 7 okt '13 19:37

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ga samen praten met een seksuoloog, er kunnen meerdere factoren meespelen.. Als je dit ook zelf wilt en je wilt bij hem blijven... probeer dat eens
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |