×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Na tweeënhalf jaar hebben Karin en haar vriend nog steeds geen seks

Vriendin 40: Na tweeënhalf jaar hebben Karin en haar vriend nog steeds geen seks
02.10.2013 -

‘Ik probeerde het lief, teder, ruw, maar niets lukt'


Karin (28) heeft tweeënhalf jaar een relatie met Niels (33). Hoewel ze op de buitenwereld overkomen als het klefste stel op aarde, hebben de twee nog nooit seks met elkaar gehad. Het lukt Niels simpelweg niet. “Elke dag vraag ik me af hoelang ik dit nog volhoud.”

Karin: “Ik ben op seksueel vlak altijd van het proberen geweest. Elkaar leren kennen om erachter te komen wat je wel en niet fijn vindt samen. Ik heb zelfs ooit van die Tupperware-achtige party’s georganiseerd, maar dan met speeltjes. Omdat het me geinig leek en ik wel wat extra geld voor mijn hypotheek kon gebruiken. Maar ik kwam er al snel achter dat het toch niets voor mij is: ik hou heus wel van seks en speeltjes, maar dan wel met mijn partner. Niels is niet de meest aantrekkelijke man ter wereld, maar op zich wel een leuke jongen om te zien en hij is enorm makkelijk in de omgang. We gingen al jaren naar dezelfde kroeg en het was me eigenlijk nooit opgevallen dat hij me zag staan. Tot op een avond de vonk ineens oversloeg. We spraken wat af, zoenden en kregen een relatie. Na een paar weken merkte ik dat er behalve zoenen eigenlijk helemaal niets gebeurde.’

Lees het hele verhaal van Karin in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij in zo'n geval doen: bij hem blijven of het uitmaken?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 2 okt '13 17:04

  Reactie: Anders, namelijk...
  Goed gesprek aan gaan, je vriend weet niet wat die mist
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 2 okt '13 17:06

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een goed gesprek aan gaan met je vriend, hij weet niet wat die mist,
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 2 okt '13 20:31

  Reactie: Bij hem blijven
  ik heb al bijna 4 jaar geen seks meer, de eerste 3 jaar van mijn relatie wel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fatie vr 4 okt '13 06:33

  Reactie: Ik heb geen idee wat ik zou doen
  Als hij niet snapt dat je partner dat wel nodig is dan kan en mag hij heel lief en heel knap zijn .Maar dan zou ik het niet blijven accepteren je bent nog te jong om jezelf weg te cijferen, zelfs iemand van 50 wil dat niet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 7 okt '13 19:37

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ga samen praten met een seksuoloog, er kunnen meerdere factoren meespelen.. Als je dit ook zelf wilt en je wilt bij hem blijven... probeer dat eens
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |