×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Miranda en Anton vochten voor de vervolging van de man die hun zoon doodreed

Vriendin 40: Miranda en Anton vochten voor de vervolging van de man die hun zoon doodreed
01.10.2013 -

‘Natuurlijk krijg ik Donnie niet terug, maar ik wilde genoegdoening’


Donnie (13), de zoon van Miranda (34) en Anton (37) Rog, werd vorig jaar juli doodgereden. De dader reed door. Ze deden alles om ervoor te zorgen dat de dader vervolgd zou worden. “Negen maanden celstraf voelt meer als genoegdoening dan 240 uur plantsoenen schoffelen.”

Miranda: “Op de dag dat mijn zoon stierf, had ik mijn eerste opleidingsdag. Ik had net een nieuwe baan als beveiliger. Het was vorig jaar op een maandag, midden in de zomer. Ik belde op de terugweg naar huis. Ik had een leuke dag gehad, ik was blij en had veel te vertellen. Ik had huiswerk mee; daar moest Donnie om lachen, hoorde ik terwijl ik mijn man Anton aan de telefoon had. Donnie zat op de middelbare school en ik zat hem altijd achter zijn broek over zijn huiswerk. Ik zei dat Donnie maar patat moest halen voor hem en zijn zusje Chelsey (4), omdat ik wat later thuis zou zijn. Dan kon hij daarna nog lekker naar buiten. Maar Donnie wilde graag met z’n allen eten, dat vond hij gezellig. Vanwege mijn nieuwe baan hadden we wat te vieren, zei Anton. Hij stelde voor dat Donnie chinees zou halen. Om kwart over zes stuurde ik Donnie een whatsappje, om te zeggen dat ik bijna thuis was en dat hij dus naar de chinees kon gaan. Onderweg liep ik langs de plek waar Donnie vier minuten later het ongeluk had’

Lees het hele verhaal van Miranda in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde als Miranda hebben gedaan?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  lien.vrolijk.7 wo 2 okt '13 16:49

  Reactie: Ja, zeker weten!
 • Dit is niet ok!

  vriendin59 do 10 okt '13 10:15

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Zij is zo sterk. Heb bewondering voor hen. Dit meemaken is voor een moeder het allerergste. Ik wens haar veel sterkte met. de verwerking, die nu komen gaat. Tot ziens Miranda en Anton
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |