×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het bruisende leven van Candy Dulfer

Het bruisende leven van Candy Dulfer
01.10.2013 -

'Ik 'lijd' aan een gelukkige jeugd'


Het gaat Candy Dulfer (44) voor de wind. Ze is niet alleen succesvol saxofonist, maar jureerde ook in X Factor en ontwierp laatst samen met een vriendin een kledinglijn voor Mexx. En in de liefde gaat het eindelijk ook fantastisch: “Pas toen ik durfde te geloven in de ideale man, vond ik hem.”

Je vader Hans Dulfer is ook een bekende saxofonist. Groeide je in een rock-’n-roll gezin op?
“Ik ben voor een deel opgegroeid in het Amsterdamse nachtleven. Als ik de volgende dag niet naar school hoefde, ging ik vaak mee naar optredens. Mensen dachten dat het een ruig wereldje was, maar ik vond het vooral gezellig. Mijn ouders omringden zich met inspirerende mensen. Hoewel ze meerdere keren in de week tot diep in de nacht van huis waren, liep alles op rolletjes. Hoe laat het ook werd, elke ochtend stond mijn vader om zeven uur op. Fluitend ging hij naar de showroom waar hij werkte als autoverkoper. En iedere ochtend maakte mijn moeder de lekkerste boterhammen van de hele klas voor me klaar. Wat was ik trots als ik haar uit haar rode sportwagen zag stappen: ze zag eruit als een supermodel. Mijn ouders leerden me dat een rock-’n-roll-lifestyle niet betekent dat je tot diep in de nacht de bloemetjes buiten zet en dan thuis alles laat versloffen. Als je het goed wilt doen, moet je het beide kunnen. Je moet én een feestje bouwen én de volgende dag op tijd je bed uit om goed voor jezelf en de mensen van wie je houdt te zorgen.”

Lees het hele interview met Candy in Vriendin 40.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |