×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het bruisende leven van Candy Dulfer

Het bruisende leven van Candy Dulfer
01.10.2013 -

'Ik 'lijd' aan een gelukkige jeugd'


Het gaat Candy Dulfer (44) voor de wind. Ze is niet alleen succesvol saxofonist, maar jureerde ook in X Factor en ontwierp laatst samen met een vriendin een kledinglijn voor Mexx. En in de liefde gaat het eindelijk ook fantastisch: “Pas toen ik durfde te geloven in de ideale man, vond ik hem.”

Je vader Hans Dulfer is ook een bekende saxofonist. Groeide je in een rock-’n-roll gezin op?
“Ik ben voor een deel opgegroeid in het Amsterdamse nachtleven. Als ik de volgende dag niet naar school hoefde, ging ik vaak mee naar optredens. Mensen dachten dat het een ruig wereldje was, maar ik vond het vooral gezellig. Mijn ouders omringden zich met inspirerende mensen. Hoewel ze meerdere keren in de week tot diep in de nacht van huis waren, liep alles op rolletjes. Hoe laat het ook werd, elke ochtend stond mijn vader om zeven uur op. Fluitend ging hij naar de showroom waar hij werkte als autoverkoper. En iedere ochtend maakte mijn moeder de lekkerste boterhammen van de hele klas voor me klaar. Wat was ik trots als ik haar uit haar rode sportwagen zag stappen: ze zag eruit als een supermodel. Mijn ouders leerden me dat een rock-’n-roll-lifestyle niet betekent dat je tot diep in de nacht de bloemetjes buiten zet en dan thuis alles laat versloffen. Als je het goed wilt doen, moet je het beide kunnen. Je moet én een feestje bouwen én de volgende dag op tijd je bed uit om goed voor jezelf en de mensen van wie je houdt te zorgen.”

Lees het hele interview met Candy in Vriendin 40.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |