×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het bruisende leven van Candy Dulfer

Het bruisende leven van Candy Dulfer
01.10.2013 -

'Ik 'lijd' aan een gelukkige jeugd'


Het gaat Candy Dulfer (44) voor de wind. Ze is niet alleen succesvol saxofonist, maar jureerde ook in X Factor en ontwierp laatst samen met een vriendin een kledinglijn voor Mexx. En in de liefde gaat het eindelijk ook fantastisch: “Pas toen ik durfde te geloven in de ideale man, vond ik hem.”

Je vader Hans Dulfer is ook een bekende saxofonist. Groeide je in een rock-’n-roll gezin op?
“Ik ben voor een deel opgegroeid in het Amsterdamse nachtleven. Als ik de volgende dag niet naar school hoefde, ging ik vaak mee naar optredens. Mensen dachten dat het een ruig wereldje was, maar ik vond het vooral gezellig. Mijn ouders omringden zich met inspirerende mensen. Hoewel ze meerdere keren in de week tot diep in de nacht van huis waren, liep alles op rolletjes. Hoe laat het ook werd, elke ochtend stond mijn vader om zeven uur op. Fluitend ging hij naar de showroom waar hij werkte als autoverkoper. En iedere ochtend maakte mijn moeder de lekkerste boterhammen van de hele klas voor me klaar. Wat was ik trots als ik haar uit haar rode sportwagen zag stappen: ze zag eruit als een supermodel. Mijn ouders leerden me dat een rock-’n-roll-lifestyle niet betekent dat je tot diep in de nacht de bloemetjes buiten zet en dan thuis alles laat versloffen. Als je het goed wilt doen, moet je het beide kunnen. Je moet én een feestje bouwen én de volgende dag op tijd je bed uit om goed voor jezelf en de mensen van wie je houdt te zorgen.”

Lees het hele interview met Candy in Vriendin 40.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!