×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 38: Laura’s zoontje Sven overleed aan wiegedood

Vriendin 38: Laura’s zoontje Sven overleed aan wiegedood
18.09.2013 -

‘Nog altijd begrijp ik niet hoe het kon dat Sven zo plots overleed’


Laura (25) en haar vriend Dirk zaten op een roze wolk toen hun zoon Sven vier jaar geleden werd geboren. Hun mannetje was vrolijk, speels en kerngezond. Maar toch overleed hij twee jaar geleden. Plotseling, om onverklaarbare reden. “De ambulance kwam te laat. Sven lag stil en met een blauwe waas over zijn gezicht in zijn wiegje.”

Laura: “Met achttien maanden was onze zoon Sven al een flinke peuter. Zonder vrees beklom hij de glijbaan, waar hij zelf op zijn buikje vanaf gleed. Hij kon ook al een beetje praten en benoemde vooral de dingen die hem bezighielden, zoals ‘toetje’, ‘ijs’, en ‘Bumba’. Twee dagen voordat hij overleed, had hij een nieuw woord geleerd, namelijk ‘aap’. De aanleiding was een bezoekje aan de dierentuin. Het eerste stuk dat we door het park liepen, sliep Sven. Maar bij de apen werd hij wakker. Hij vond ze machtig interessant. Toen ik hem vertelde dat die leuke dieren apen waren, zei hij dat meteen na. Daarna stapte hij uitgelaten naar de andere dieren, die hij één voor één met zijn vingertje aanwees en ‘aap’ noemde. Dirk, mijn vriend, en ik moesten erg lachen. Wat waren we toch trots op onze zoon. Sven was altijd vrolijk, ontzettend lief en een prachtig kind om te zien.’

Lees het hele verhaal van Laura in Vriendin 38 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die dit ook heeft meegemaakt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 20 sep '13 23:11

  Reactie: Ja
  Laura en Dirk zijn vrienden van mij en heb het van dichtbij meegemaakt. Het was een erg mooi stuk wat zij hebben geplaatst in het weekblad.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!