×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zijn kinderen hebben Wilfred Genee veranderd

Zijn kinderen hebben Wilfred Genee veranderd
17.09.2013 -

'Vader worden heeft me een 100 procent beter mens gemaakt'


In het populaire sportprogramma Voetbal international heeft presentator Wilfred Genee (46) regelmatig felle discussies met medepresentator Johan Derksen. Maar thuis, bij zijn gezin, is hij heel anders. ‘Ik ben als vader belachelijk toegewijd. Ik ga er elke nacht uit als mijn kinderen wakker worden en ik ga overal mee naartoe.’

Je bent bekend van de sportprogramma’s Voetbal international en Tour du jour. Wanneer begon jouw liefde voor sport?

“Als klein jochie vond ik sport al geweldig. In eerste instantie vooral voetbal, maar later kwamen al die andere sporten er ook bij. Ik volgde álles: hield tijdens het schaatsen de tussenstanden bij en maakte hele lijsten van het wielrennen. Wat op tv aan sport voorbijkwam, bekeek ik obsessief en daarna speelde ik op straat alles na. Mijn zusje, twee jaar jonger, deed altijd mee. In de winter was ik bij het schaatsen Ard Schenk en zij Kees Verkerk of Jan Bols. Met voetballen was zij Johan Neeskens en ik Johan Cruijff. Op zaterdag voetbalden we op het pleintje achter ons huis; wie het eerst bij de tien doelpunten was. Vaak gaf ik haar een voorsprong en veranderde ik snel de regels als] ik zag dat ik haar niet meer kon inhalen: ‘We gaan vandaag tot de twaalf.’ Flauw van mij, maar ik kon echt niet tegen mijn verlies.”

Plaats een reactie

Kijk jij naar Voetbal International?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Sarah50 zo 29 sep '13 15:55

  Reactie: Soms
  Soms een stukje, Als derksen te vervelend word zap ik verder
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!