×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Esthers buikwandcorrectie mislukte totaal

Vriendin 37: Esthers buikwandcorrectie mislukte totaal
10.09.2013 - Redactie Vriendin

'Ik heb nu een lelijke wond in plaats van een mooie platte buik'


Nadat ze 86 kilo was afgevallen, had Esther (23) nog één grote wens om een nieuwe start te kunnen maken: een buikwandcorrectie. Maar dat ging helemaal mis. “Er werd me verteld dat ik me niet moest aanstellen. Maar mijn hele navel was weg!”

Esther: “‘Welke prutser heeft dit gedaan?’ reageerde de plastisch chirurg bij wie ik voor een second opinion kwam. Hij had gelijk: mijn buik was verminkt en dat was het werk van een prutser. Er waren veel fouten gemaakt en ik voelde me lichamelijk maar vooral geestelijk beschadigd. Na al die moeite die ik had gedaan om af te vallen en mooier te worden, was dit het resultaat.

Lees het hele verhaal van Esther in Vriendin 37 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Zou jij een buikwandcorrectie laten uitvoeren als je heel veel was afgevallen?

  •  
  •  

26Reacties

 • Dit is niet ok!

  71kampmeijer wo 11 sep '13 01:40

  Reactie: Ja
  heb er al 1 gehad en zeer tevreden mee
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 sep '13 16:32

  Reactie: Ja
  bij mij is dat ook gedaan . mijn buik kwam heel snel terug en is scheef en mijn navel zit niet waar hij zou moeten zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 11 sep '13 16:52

  Reactie: Nee
  Ik heb nee gezegt maar het ligt eraan hoeveel overtollig vel je over hebt. Ik ben nu ruim 30 kilo kwijt en heb het ondanks dat ik 43 ben mooi weten bij te houden met trainen. Ik wil nu nog bijna 10 kilo kwijt. Ik heb nu niet echt meer een super hangbuik maar was mijn buik net zo gebleven als 3 maanden terug had ik het zeker overwogen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  JometdeBanjo wo 11 sep '13 18:30

  Reactie: Ja
  Ik heb het laten doen en ik ben er ontzettend blij mee! Bij mij is het wel prachtig geworden (kreeg zelfs een keer een compliment van de gynaecologe, notabene).... Het is een blijft een gok/risico uiteraard want tóch een operatie, maar ik heb geen seconde spijt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 11 sep '13 18:52

  Reactie: Ja
  heb nu al een buik met overtollig huid ivm 2ling zwangerschap
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos.meijers.7 wo 11 sep '13 19:10

  Reactie: Ja
  Heb ik gedaan, maar ook nooit meer ook vresselijk mislukt Kijk ik ben inmiddels 56 jaar maar moet er wel nog steeds tegenaan kijken En jij ben nog erg jong Esther Sterkte!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 wo 11 sep '13 21:21

  Reactie: Ja
  9 jaar terug al laten doen, perfect gedaan met de juiste artsen, ben nog steeds supertrots op mijn buik en al ben ik nu 65 jaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 wo 11 sep '13 21:22

  Reactie: Ja
  ja 9 jaar terug al gedaan door de juiste artsen, en ben supertrots al ben ik nu 65 jaar geworden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyheins do 12 sep '13 09:23

  Reactie: Ja
  Ik heb een buikwandcorrectie laten uitvoeren door dokter Shoemacher en deze is supermooi geworden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.jolie.56 vr 13 sep '13 17:19

  Reactie: Nee
  Nee dat zal ik niet doen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 19:30

  Reactie: Ja
  Als je je daardoor beter zult voelen zeker wel
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 mei '14 23:34

  Reactie: Ja
  als je zoveel moeite hebt gedaan en je zit te ruim in je vel zou ik het zeker doen.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |