×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Esthers buikwandcorrectie mislukte totaal

Vriendin 37: Esthers buikwandcorrectie mislukte totaal
10.09.2013 - Redactie Vriendin

'Ik heb nu een lelijke wond in plaats van een mooie platte buik'


Nadat ze 86 kilo was afgevallen, had Esther (23) nog één grote wens om een nieuwe start te kunnen maken: een buikwandcorrectie. Maar dat ging helemaal mis. “Er werd me verteld dat ik me niet moest aanstellen. Maar mijn hele navel was weg!”

Esther: “‘Welke prutser heeft dit gedaan?’ reageerde de plastisch chirurg bij wie ik voor een second opinion kwam. Hij had gelijk: mijn buik was verminkt en dat was het werk van een prutser. Er waren veel fouten gemaakt en ik voelde me lichamelijk maar vooral geestelijk beschadigd. Na al die moeite die ik had gedaan om af te vallen en mooier te worden, was dit het resultaat.

Lees het hele verhaal van Esther in Vriendin 37 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Zou jij een buikwandcorrectie laten uitvoeren als je heel veel was afgevallen?

  •  
  •  

26Reacties

 • Dit is niet ok!

  71kampmeijer wo 11 sep '13 01:40

  Reactie: Ja
  heb er al 1 gehad en zeer tevreden mee
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 sep '13 16:32

  Reactie: Ja
  bij mij is dat ook gedaan . mijn buik kwam heel snel terug en is scheef en mijn navel zit niet waar hij zou moeten zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 11 sep '13 16:52

  Reactie: Nee
  Ik heb nee gezegt maar het ligt eraan hoeveel overtollig vel je over hebt. Ik ben nu ruim 30 kilo kwijt en heb het ondanks dat ik 43 ben mooi weten bij te houden met trainen. Ik wil nu nog bijna 10 kilo kwijt. Ik heb nu niet echt meer een super hangbuik maar was mijn buik net zo gebleven als 3 maanden terug had ik het zeker overwogen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  JometdeBanjo wo 11 sep '13 18:30

  Reactie: Ja
  Ik heb het laten doen en ik ben er ontzettend blij mee! Bij mij is het wel prachtig geworden (kreeg zelfs een keer een compliment van de gynaecologe, notabene).... Het is een blijft een gok/risico uiteraard want tóch een operatie, maar ik heb geen seconde spijt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 11 sep '13 18:52

  Reactie: Ja
  heb nu al een buik met overtollig huid ivm 2ling zwangerschap
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos.meijers.7 wo 11 sep '13 19:10

  Reactie: Ja
  Heb ik gedaan, maar ook nooit meer ook vresselijk mislukt Kijk ik ben inmiddels 56 jaar maar moet er wel nog steeds tegenaan kijken En jij ben nog erg jong Esther Sterkte!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 wo 11 sep '13 21:21

  Reactie: Ja
  9 jaar terug al laten doen, perfect gedaan met de juiste artsen, ben nog steeds supertrots op mijn buik en al ben ik nu 65 jaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 wo 11 sep '13 21:22

  Reactie: Ja
  ja 9 jaar terug al gedaan door de juiste artsen, en ben supertrots al ben ik nu 65 jaar geworden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyheins do 12 sep '13 09:23

  Reactie: Ja
  Ik heb een buikwandcorrectie laten uitvoeren door dokter Shoemacher en deze is supermooi geworden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.jolie.56 vr 13 sep '13 17:19

  Reactie: Nee
  Nee dat zal ik niet doen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 19:30

  Reactie: Ja
  Als je je daardoor beter zult voelen zeker wel
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 mei '14 23:34

  Reactie: Ja
  als je zoveel moeite hebt gedaan en je zit te ruim in je vel zou ik het zeker doen.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |