×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ben Saunders over de liefde, zijn nieuwe theatershow en dochter Stacey

Ben Saunders over de liefde, zijn nieuwe theatershow en dochter Stacey
10.09.2013 -

'Ik probeer de beste papa van de wereld te zijn'


Hij is druk met zijn nieuwe theatertour die begin oktober van start gaat. Voorheen deed hij vooral clubtours, nu gaat Ben Saunders (30) het ‘helemaal anders doen’. “Ik wil het klein houden, gevoelig. Tussen de liedjes door vertel ik veel over mijzelf, over mijn liefdes. Ik laat echt zien wie ik ben, hoe ik in elkaar zit.”

In een keurige woonwijk in Hoorn staat een huis met daaraan een piratenvlaggetje. Voor de deur staan twee grote auto’s en een oude camper, de tuin is een heus kinderspeelpaleis met schommels en een blokhut. Het is de woning van Ben Saunders, die hij soms deelt met zijn vijfjarige dochter Stacey. Eenmaal binnen valt op dat het huis niet alleen stijlvol is ingericht, maar ook netjes opgeruimd.
“Dat verwacht je bij mij niet, hè?” lacht Ben. “Mijn huis is altijd schoon. Je vindt hier geen kruimel op de grond, ik doe echt mijn best om het hier netjes te houden. Ik vind het belangrijk dat je huis uitdrukt wie je bent. Vandaar ook de piratenvlag, haha! Want het moet bij mij natuurlijk wel een beetje anders dan anders.”

Lees het hele interview met Ben in Vriendin 37.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de stem van Ben Saunders?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |