×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Els’ man, de Haagse juwelier Ruud Stratmann, kwam om bij een overval

Vriendin 36: Els’ man, de Haagse juwelier Ruud Stratmann, kwam om bij een overval
03.09.2013 -

‘Onze toekomst, mijn veiligheid, álles is weg’


Bij een roofoverval op hun Haagse juwelierszaak vorig jaar kwam Ruud, de man van Els (48), om het leven. Haar leven en dat van hun kinderen was verwoest. Voorzichtig pakt ze de draad weer op, al mist ze haar grote liefde ontzettend. “Het doet pijn als ik vaders met kinderen zie, wat had ik dat Janneke en haar papa ook gegund.”

“Waarom huil ik nu niet? Waarom schreeuw ik niet? Waarom word ik niet gek? Ruud en ik hadden het er weleens over gehad hoe het zou zijn als één van ons dood zou zijn. Bij het idee alleen al werd mijn keel dichtgeknepen en voelde ik paniek opkomen. Dus besloten we gewoon niet dood te gaan. Maar als op 25 april 2012 de arts me vol medeleven vertelt dat ze niets meer voor Ruud kunnen doen, dat hij eigenlijk al dood was toen hij in het ziekenhuis kwam, lukt het me rustig te blijven. Ik voel me verdoofd en wil naar Ruud toe.”

Lees het hele interview met Els in Vriendin 36 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij ook je man verloren?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 4 sep '13 16:08

  Reactie: Ja
  na 7 jaar heb ik mijn leven nog steeds niet op een rijtje
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 6 sep '13 11:57

  Reactie: Ja
  In 2005 mijn man verloren aan kanker, bleef achter met 2 kids van 1 en 3 jaar. Kan zeggen dat ik weer helemaal happy ben met mijn vriend en "onze" 4 kids. Had ik toen niet durven dromen....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen di 17 sep '13 11:15

  Reactie: Nee
  ik heb het verhaal gelezen, Heftig hoor. Ze doet het goed op haar manier van hiermee omgaan.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |