×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Els’ man, de Haagse juwelier Ruud Stratmann, kwam om bij een overval

Vriendin 36: Els’ man, de Haagse juwelier Ruud Stratmann, kwam om bij een overval
03.09.2013 -

‘Onze toekomst, mijn veiligheid, álles is weg’


Bij een roofoverval op hun Haagse juwelierszaak vorig jaar kwam Ruud, de man van Els (48), om het leven. Haar leven en dat van hun kinderen was verwoest. Voorzichtig pakt ze de draad weer op, al mist ze haar grote liefde ontzettend. “Het doet pijn als ik vaders met kinderen zie, wat had ik dat Janneke en haar papa ook gegund.”

“Waarom huil ik nu niet? Waarom schreeuw ik niet? Waarom word ik niet gek? Ruud en ik hadden het er weleens over gehad hoe het zou zijn als één van ons dood zou zijn. Bij het idee alleen al werd mijn keel dichtgeknepen en voelde ik paniek opkomen. Dus besloten we gewoon niet dood te gaan. Maar als op 25 april 2012 de arts me vol medeleven vertelt dat ze niets meer voor Ruud kunnen doen, dat hij eigenlijk al dood was toen hij in het ziekenhuis kwam, lukt het me rustig te blijven. Ik voel me verdoofd en wil naar Ruud toe.”

Lees het hele interview met Els in Vriendin 36 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij ook je man verloren?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 4 sep '13 16:08

  Reactie: Ja
  na 7 jaar heb ik mijn leven nog steeds niet op een rijtje
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 6 sep '13 11:57

  Reactie: Ja
  In 2005 mijn man verloren aan kanker, bleef achter met 2 kids van 1 en 3 jaar. Kan zeggen dat ik weer helemaal happy ben met mijn vriend en "onze" 4 kids. Had ik toen niet durven dromen....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen di 17 sep '13 11:15

  Reactie: Nee
  ik heb het verhaal gelezen, Heftig hoor. Ze doet het goed op haar manier van hiermee omgaan.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!