×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Debbie heeft vooral dates met jongere mannen

Vriendin 35: Debbie heeft vooral dates met jongere mannen
27.08.2013 -

‘Seks met een jonge knul is een verademing’


Debbie (42) scheidde twee jaar geleden na een liefdeloos huwelijk. Na haar scheiding wilde ze nog maar één ding: genieten. Ze stapte het uitgaansleven in en heeft sindsdien voornamelijk dates met jonge mannen. Soms amper ouder dan haar dochter van 25. “Ik pik ze meestal op in de kroeg, maar soms ook gewoon in de supermarkt.”

Debbie: “Mannen van mijn eigen leeftijd vind ik ronduit saai. Ze zijn ingedut, onaantrekkelijk en niet energiek genoeg in bed. De enkele keer dat ik met een leeftijdsgenoot date, verveel ik me al na een half uur. Het lijkt wel of die mannen alleen maar over zichzelf kunnen praten. Liever ga ik een avond uit met een jongere, frissere man die mij het gevoel geeft dat ik de mooiste vrouw op aarde ben. En met jong bedoel ik ook echt jóng. Mijn laatste veroveringen waren niet ouder dan dertig. Sommigen zijn slechts een paar jaar ouder dan mijn dochter Nancy van 25 en wonen zelfs nog bij hun ouders thuis. Daar voel je niks van, zeg ik altijd. Sterker nog, seks met zo’n jonge knul is juist een verademing. Heftig, passievol en je komt absoluut niks tekort!”

Lees het hele interview met Debbie in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Val jij ook op jongere mannen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 aug '13 11:44

  Reactie: Nee
  Ik zou me er niet prettig bij voelen. Nog minder prettig. Mannen verwachten al zoveel. Slank, glad geschoren, tieten omhoog. Nee, vind mannen van mijn eigen leeftijd 'eng' genoeg.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nancy.heere wo 28 aug '13 11:46

   Een aantal jaren jonger vind ik zeer prettig.. maar niet meer dan een jaar of 5 ! Jonger, daar heb je niets aan op geen enkel gebied - en 40-ers vind ik saai... :-)

 • Dit is niet ok!

  Sarah50 wo 28 aug '13 16:27

  Reactie: Nee
  Niet in het bijzonder, Mijn man is zes jaar jonger, het is zo gelopen. Nu we vijf jaar verder zijnen toen zou weten wat ik nu weet zou ik hem voorbij gelopen zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 30 aug '13 14:12

  Reactie: Nee
  ik heb liever mannen die minstens 7 jaar ouder zijn... heb het geprobeerd met iemand van mijn eigen leeftijd maar die was nog zo kinds. Geef mij maar een volwassen echte vent!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |