×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Debbie heeft vooral dates met jongere mannen

Vriendin 35: Debbie heeft vooral dates met jongere mannen
27.08.2013 -

‘Seks met een jonge knul is een verademing’


Debbie (42) scheidde twee jaar geleden na een liefdeloos huwelijk. Na haar scheiding wilde ze nog maar één ding: genieten. Ze stapte het uitgaansleven in en heeft sindsdien voornamelijk dates met jonge mannen. Soms amper ouder dan haar dochter van 25. “Ik pik ze meestal op in de kroeg, maar soms ook gewoon in de supermarkt.”

Debbie: “Mannen van mijn eigen leeftijd vind ik ronduit saai. Ze zijn ingedut, onaantrekkelijk en niet energiek genoeg in bed. De enkele keer dat ik met een leeftijdsgenoot date, verveel ik me al na een half uur. Het lijkt wel of die mannen alleen maar over zichzelf kunnen praten. Liever ga ik een avond uit met een jongere, frissere man die mij het gevoel geeft dat ik de mooiste vrouw op aarde ben. En met jong bedoel ik ook echt jóng. Mijn laatste veroveringen waren niet ouder dan dertig. Sommigen zijn slechts een paar jaar ouder dan mijn dochter Nancy van 25 en wonen zelfs nog bij hun ouders thuis. Daar voel je niks van, zeg ik altijd. Sterker nog, seks met zo’n jonge knul is juist een verademing. Heftig, passievol en je komt absoluut niks tekort!”

Lees het hele interview met Debbie in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Val jij ook op jongere mannen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 aug '13 11:44

  Reactie: Nee
  Ik zou me er niet prettig bij voelen. Nog minder prettig. Mannen verwachten al zoveel. Slank, glad geschoren, tieten omhoog. Nee, vind mannen van mijn eigen leeftijd 'eng' genoeg.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nancy.heere wo 28 aug '13 11:46

   Een aantal jaren jonger vind ik zeer prettig.. maar niet meer dan een jaar of 5 ! Jonger, daar heb je niets aan op geen enkel gebied - en 40-ers vind ik saai... :-)

 • Dit is niet ok!

  Sarah50 wo 28 aug '13 16:27

  Reactie: Nee
  Niet in het bijzonder, Mijn man is zes jaar jonger, het is zo gelopen. Nu we vijf jaar verder zijnen toen zou weten wat ik nu weet zou ik hem voorbij gelopen zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 30 aug '13 14:12

  Reactie: Nee
  ik heb liever mannen die minstens 7 jaar ouder zijn... heb het geprobeerd met iemand van mijn eigen leeftijd maar die was nog zo kinds. Geef mij maar een volwassen echte vent!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |