×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Lisanne raakte zwanger via de natuurlijke weg en via ivf... tegelijkertijd!

Vriendin 35: Lisanne raakte zwanger via de natuurlijke weg en via ivf... tegelijkertijd!
27.08.2013 -

Twee keer in één maand zwanger: de wonderbaarlijke tweeling


Eindelijk, na drieënhalf jaar raakt Lisanne (26) via ivf zwanger. De eerste echo is spannend. “Ik wilde dat hartje zien kloppen, de bevestiging krijgen dat alles goed zat.” En gelukkig, het hartje klopt. Maar dan ziet haar man ineens nóg een hartje kloppen...

Lisanne: “Brian wilde graag jong vader worden. We kenden elkaar anderhalf jaar toen ik stopte met de pil. Ik weet zelfs nog precies in welk weekend dat was, zo spannend vond ik het. Dat is nu drieënhalf jaar geleden. We stapten er open in, maar er gebeurde maar niets. Heel frustrerend. Mijn moeder was snel zwanger geworden van alle drie haar kinderen, en ook mijn schoonzus was snel zwanger. Ik had dus verwacht dat het binnen een half jaar gepiept zou zijn. Ik was heel erg bezig met zwanger worden. Ik rekende bijvoorbeeld telkens uit wanneer ik uitgerekend zou zijn als ik op dat moment zwanger zou zijn. En ik ging op internet zoeken hoe ik erachter kon komen wanneer mijn eisprong was, zodat ik kon berekenen wanneer we eigenlijk het beste seks konden hebben. Brian was er iets nuchterder onder. Dat zette onze relatie wel onder druk, want ik vond dat we het móesten doen in de gunstigste periode van de maand, en dat veroorzaakte spanningen.

Lees het hele interview met Lisanne in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij moeder van een tweeling?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  nanny51 wo 28 aug '13 23:22

  Reactie: Nee
  nee, maar ik ben zelf de helft van een tweeling
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 30 aug '13 14:13

  Reactie: Nee
  dat was in mijn zwangerschap wel de vraag of ik er niet 2 droeg. Maar gelukkig bleek op de echo het toch echt om 1 kindje te gaan!!! pffff dat was een hele opluchting.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!