×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Denise vervult dromen van terminale patiënten

Vriendin 34: Denise vervult dromen van terminale patiënten
21.08.2013 -

Als iemands laatste droom uitkomt, schijnt even de zon


Denise (43) begon samen met haar beste vriendin Roely (66) Hartsdromen, een stichting die dromen laat uitkomen van terminale patiënten. Inmiddels hebben ze meer dan 250 wensen vervuld. “Het is zo belangrijk dat je doet wat je altijd al wilde doen. Pas dan kun je rustig heengaan.”

Denise: “Mijn vader is in zes weken tijd aan kanker overleden. Zijn ziekbed ging zo snel, dat er geen tijd meer was om te praten over zijn laatste onvervulde wens. Maar een van de sprekers tijdens zijn uitvaart zei: ‘Hij heeft meer jaren gekregen dan hij heeft geleefd.’ Want mijn vader heeft in zijn leven gedaan wat hij wilde, hij stelde zijn dromen niet uit. Dat geeft me troost. Na zijn overlijden realiseerde ik me hoe belangrijk het is dat je doet wat je altijd al wilde doen, voordat het te laat is. Sinds vier jaar vervul ik samen met mijn hartsvriendin Roely de laatste dromen van ernstig zieke mensen, zodat zij vredig kunnen sterven.

Lees het hele interview met Denise in Vriendin 34 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij nog een onvervulde wens?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W ma 26 aug '13 20:38

  Reactie: Ja, en dat is...
  ik zou graag eens in het echt (spuitende) walvissen willen zien. Toen ik net zwanger was van onze (16 jarige) dochter zijn we samen op vakantie geweest naar Tenerife, waar je een boottocht kon maken om walvissen te spotten. helaas hebben we ze toen niet gezien, want dat lijkt me zo imposant en indrukwekkend. Misschien dat het nog eens lukt om daarnaar terug te gaan, en dan mét onze dochter.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!