×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan
20.08.2013 -

‘Eigenlijk is het heel simpel om jezelf gelukkig te maken’


Esther (27), Lotte (27) en Nadja (24) dagen zichzelf uit door elke week iets positiefs te doen. Eindelijk wél een rondje hardlopen in plaats van weer een avond voor de tv te hangen. Esther: “Dat we zo gelukkig zouden worden van al die challenges, hadden we van tevoren niet gedacht.”

Vaker naar de sportschool, ’s ochtends eerder opstaan om je haar te stylen, anderhalve liter water drinken per dag, goed ontbijten, ’s avonds niet blijven hangen voor de tv... Iedere vrouw heeft wel een paar wensen op haar lijstje staan om een leuker en gezonder leven te leiden. Hoewel deze ‘blij-makers’ makkelijk uitvoerbaar lijken, zijn ze toch lastig in praktijk te brengen. Geen zin, geen tijd – er is altijd wel een excuus te vinden om alles bij het oude te laten. Zonde, want volgens Esther, Lotte en Nadja geven deze goede voornemens je juist veel voldoening. De vriendinnen hadden er zo genoeg van om vast te zitten in de dagelijkse beslommeringen, dat ze besloten het roer drastisch om te gooien.

Lees het hele interview met Esther, Lotte en Nadja in Vriendin 34 en praat mee op het forum.

Neem ook eens een kijkje op hun website: www.52challenge.nl
 

Plaats een reactie

Wat is jouw uitdaging?

  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 30 aug '13 23:44

  Reactie: Mijn uitdaging is...
  iets wat ik voorneem om te doen ik ben nog wel een type wie alles op de lange baan schuif ben nu een paar weken bezig en het bevalt me goed het brengt wel wat meer rust ben zeker van plan om het vol te houden
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |