×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan
20.08.2013 -

‘Eigenlijk is het heel simpel om jezelf gelukkig te maken’


Esther (27), Lotte (27) en Nadja (24) dagen zichzelf uit door elke week iets positiefs te doen. Eindelijk wél een rondje hardlopen in plaats van weer een avond voor de tv te hangen. Esther: “Dat we zo gelukkig zouden worden van al die challenges, hadden we van tevoren niet gedacht.”

Vaker naar de sportschool, ’s ochtends eerder opstaan om je haar te stylen, anderhalve liter water drinken per dag, goed ontbijten, ’s avonds niet blijven hangen voor de tv... Iedere vrouw heeft wel een paar wensen op haar lijstje staan om een leuker en gezonder leven te leiden. Hoewel deze ‘blij-makers’ makkelijk uitvoerbaar lijken, zijn ze toch lastig in praktijk te brengen. Geen zin, geen tijd – er is altijd wel een excuus te vinden om alles bij het oude te laten. Zonde, want volgens Esther, Lotte en Nadja geven deze goede voornemens je juist veel voldoening. De vriendinnen hadden er zo genoeg van om vast te zitten in de dagelijkse beslommeringen, dat ze besloten het roer drastisch om te gooien.

Lees het hele interview met Esther, Lotte en Nadja in Vriendin 34 en praat mee op het forum.

Neem ook eens een kijkje op hun website: www.52challenge.nl
 

Plaats een reactie

Wat is jouw uitdaging?

  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 30 aug '13 23:44

  Reactie: Mijn uitdaging is...
  iets wat ik voorneem om te doen ik ben nog wel een type wie alles op de lange baan schuif ben nu een paar weken bezig en het bevalt me goed het brengt wel wat meer rust ben zeker van plan om het vol te houden
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |