×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan
20.08.2013 -

‘Eigenlijk is het heel simpel om jezelf gelukkig te maken’


Esther (27), Lotte (27) en Nadja (24) dagen zichzelf uit door elke week iets positiefs te doen. Eindelijk wél een rondje hardlopen in plaats van weer een avond voor de tv te hangen. Esther: “Dat we zo gelukkig zouden worden van al die challenges, hadden we van tevoren niet gedacht.”

Vaker naar de sportschool, ’s ochtends eerder opstaan om je haar te stylen, anderhalve liter water drinken per dag, goed ontbijten, ’s avonds niet blijven hangen voor de tv... Iedere vrouw heeft wel een paar wensen op haar lijstje staan om een leuker en gezonder leven te leiden. Hoewel deze ‘blij-makers’ makkelijk uitvoerbaar lijken, zijn ze toch lastig in praktijk te brengen. Geen zin, geen tijd – er is altijd wel een excuus te vinden om alles bij het oude te laten. Zonde, want volgens Esther, Lotte en Nadja geven deze goede voornemens je juist veel voldoening. De vriendinnen hadden er zo genoeg van om vast te zitten in de dagelijkse beslommeringen, dat ze besloten het roer drastisch om te gooien.

Lees het hele interview met Esther, Lotte en Nadja in Vriendin 34 en praat mee op het forum.

Neem ook eens een kijkje op hun website: www.52challenge.nl
 

Plaats een reactie

Wat is jouw uitdaging?

  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 30 aug '13 23:44

  Reactie: Mijn uitdaging is...
  iets wat ik voorneem om te doen ik ben nog wel een type wie alles op de lange baan schuif ben nu een paar weken bezig en het bevalt me goed het brengt wel wat meer rust ben zeker van plan om het vol te houden
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!