×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jennifer Hoffman stapt regelmatig uit haar comfortzone

Jennifer Hoffman stapt regelmatig uit haar comfortzone
20.08.2013 -

‘Soms moet je het leven gewoon over je heen laten komen’


Jennifer Hoffman (32) neemt het leven zoals het komt en dat doet haar zichtbaar goed. Ze straalt, en daar heeft ze alle reden toe: de actrice is dit najaar opnieuw te zien in de succesvolle tv-serie Dokter Tinus. En ze is gelukkig in de liefde: “Na vijf jaar single te zijn geweest was ik weer verliefd. Strontverliefd!”

Je hebt alweer twee jaar een relatie met cabaretier Henry van Loon. Was het liefde op het eerste gezicht?

“Nou nee. Ik dacht eerst: dit is een rare. Want Henry is net als veel cabaretiers een beetje verlegen. Terughoudend ook. Pas gaandeweg onze samenwerking in het televisieprogramma Comedy live ontdekte ik hoe hij écht is. Achter die gereserveerde houding schuilt namelijk een heel leuke man die me behoorlijk het hoofd op hol bracht. Normaal ga ik naar repetities in een joggingbroek, een T-shirt en op gympen. Maar nu stond ik te dralen voor de spiegel. Ik weet nog dat ik mijn slaapkamer inkeek en ineens zag dat mijn halve klerenkast op en rond het bed lag omdat ik niet wist wat ik aan moest. Dat heb ik nooit! Zeker niet voor repetities. Tóen ging er voor het eerst een belletje rinkelen: ik denk na over mijn kleding omdat ik hoop dat hij het leuk vindt wat ik draag. Alsof dat wat uitmaakt. Maar toch, als vrouw wil je daar blijkbaar de hand in hebben. Ik kon maar één ding concluderen: ik was verliefd! Strontverliefd. Alleen was ik even vergeten hoe dat voelde.”

Lees het hele interview met Jennifer Hoffman in Vriendin 34.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |