×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jennifer Hoffman stapt regelmatig uit haar comfortzone

Jennifer Hoffman stapt regelmatig uit haar comfortzone
20.08.2013 -

‘Soms moet je het leven gewoon over je heen laten komen’


Jennifer Hoffman (32) neemt het leven zoals het komt en dat doet haar zichtbaar goed. Ze straalt, en daar heeft ze alle reden toe: de actrice is dit najaar opnieuw te zien in de succesvolle tv-serie Dokter Tinus. En ze is gelukkig in de liefde: “Na vijf jaar single te zijn geweest was ik weer verliefd. Strontverliefd!”

Je hebt alweer twee jaar een relatie met cabaretier Henry van Loon. Was het liefde op het eerste gezicht?

“Nou nee. Ik dacht eerst: dit is een rare. Want Henry is net als veel cabaretiers een beetje verlegen. Terughoudend ook. Pas gaandeweg onze samenwerking in het televisieprogramma Comedy live ontdekte ik hoe hij écht is. Achter die gereserveerde houding schuilt namelijk een heel leuke man die me behoorlijk het hoofd op hol bracht. Normaal ga ik naar repetities in een joggingbroek, een T-shirt en op gympen. Maar nu stond ik te dralen voor de spiegel. Ik weet nog dat ik mijn slaapkamer inkeek en ineens zag dat mijn halve klerenkast op en rond het bed lag omdat ik niet wist wat ik aan moest. Dat heb ik nooit! Zeker niet voor repetities. Tóen ging er voor het eerst een belletje rinkelen: ik denk na over mijn kleding omdat ik hoop dat hij het leuk vindt wat ik draag. Alsof dat wat uitmaakt. Maar toch, als vrouw wil je daar blijkbaar de hand in hebben. Ik kon maar één ding concluderen: ik was verliefd! Strontverliefd. Alleen was ik even vergeten hoe dat voelde.”

Lees het hele interview met Jennifer Hoffman in Vriendin 34.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!