×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jennifer Hoffman stapt regelmatig uit haar comfortzone

Jennifer Hoffman stapt regelmatig uit haar comfortzone
20.08.2013 -

‘Soms moet je het leven gewoon over je heen laten komen’


Jennifer Hoffman (32) neemt het leven zoals het komt en dat doet haar zichtbaar goed. Ze straalt, en daar heeft ze alle reden toe: de actrice is dit najaar opnieuw te zien in de succesvolle tv-serie Dokter Tinus. En ze is gelukkig in de liefde: “Na vijf jaar single te zijn geweest was ik weer verliefd. Strontverliefd!”

Je hebt alweer twee jaar een relatie met cabaretier Henry van Loon. Was het liefde op het eerste gezicht?

“Nou nee. Ik dacht eerst: dit is een rare. Want Henry is net als veel cabaretiers een beetje verlegen. Terughoudend ook. Pas gaandeweg onze samenwerking in het televisieprogramma Comedy live ontdekte ik hoe hij écht is. Achter die gereserveerde houding schuilt namelijk een heel leuke man die me behoorlijk het hoofd op hol bracht. Normaal ga ik naar repetities in een joggingbroek, een T-shirt en op gympen. Maar nu stond ik te dralen voor de spiegel. Ik weet nog dat ik mijn slaapkamer inkeek en ineens zag dat mijn halve klerenkast op en rond het bed lag omdat ik niet wist wat ik aan moest. Dat heb ik nooit! Zeker niet voor repetities. Tóen ging er voor het eerst een belletje rinkelen: ik denk na over mijn kleding omdat ik hoop dat hij het leuk vindt wat ik draag. Alsof dat wat uitmaakt. Maar toch, als vrouw wil je daar blijkbaar de hand in hebben. Ik kon maar één ding concluderen: ik was verliefd! Strontverliefd. Alleen was ik even vergeten hoe dat voelde.”

Lees het hele interview met Jennifer Hoffman in Vriendin 34.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |