×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Melissa kreeg brandende spiritus over zich heen tijdens het barbecuen

Vriendin 33: Melissa kreeg brandende spiritus over zich heen tijdens het barbecuen
13.08.2013 -

'Een grote, blauwe vlam kwam recht op mij af’


Melissa (20) gaat gezellig met haar familie op het strand barbecuen. Het ene moment zit ze lekker lui met de benen over de stoelleuning haar nagels te vijlen, het volgende moment ziet ze zichzelf in brand staan. “Het eerste wat ik dacht, was: water! Ik sprintte naar de zee.”

Het is 20 juli 2010, een broeierige, warme zomeravond. Melissa zit met haar vader, haar zusje en de vriend van haar zusje rond een barbecue op het strandje van het Oostvoornse meer, in Zeeland. Ze
hebben het rijk voor zich alleen en de sfeer is heel ontspannen, totdat het plotseling helemaal misgaat. Melissa vertelt: “Het vlees zat nog in de koelbox en de barbecue was nog maar net aangezet, toen mijn vader een fles brandspiritus opendraaide. Ik zat net als mijn zusje en haar vriend op nog geen halve meter van de barbecue en was intussen mijn nagels aan het vijlen, met mijn benen bungelend over de zijkant van de stoel. Toen ik een paar seconden later opkeek om iets tegen mijn vader te zeggen, zag ik ineens een grote, blauwe vlam recht op mij afkomen.”

Lees het hele interview met Melissa in Vriendin 33 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Let jij altijd goed op jezelf en de kinderen tijdens het barbecuen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Marloesvdl wo 14 aug '13 15:13

  Reactie: Ja
  Vindt doodeng als de kinderen en dicht in de buurt lopen. Maar een ongelukje zit in een klein boekje.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 15 aug '13 21:38

  Reactie: Ja
  Ik ben extra voorzichtig, en vooral met de hond.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  boerinnetje vr 16 aug '13 11:49

  Reactie: Ja
  snap niet dat mensen nog steeds met spiritus in de weer zijn, je heb daar gewoon aanmaakblokjes voor, veel veiliger, en dan duurt t maar ff langer voor dat de bbq t goed doet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal vr 16 aug '13 15:39

  Reactie: Ja
  Een ongelukje zit in een klein hoekje! Sterkte met de verwondingen en een goed herstel toegewenst Mellisa.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |