×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Melissa kreeg brandende spiritus over zich heen tijdens het barbecuen

Vriendin 33: Melissa kreeg brandende spiritus over zich heen tijdens het barbecuen
13.08.2013 -

'Een grote, blauwe vlam kwam recht op mij af’


Melissa (20) gaat gezellig met haar familie op het strand barbecuen. Het ene moment zit ze lekker lui met de benen over de stoelleuning haar nagels te vijlen, het volgende moment ziet ze zichzelf in brand staan. “Het eerste wat ik dacht, was: water! Ik sprintte naar de zee.”

Het is 20 juli 2010, een broeierige, warme zomeravond. Melissa zit met haar vader, haar zusje en de vriend van haar zusje rond een barbecue op het strandje van het Oostvoornse meer, in Zeeland. Ze
hebben het rijk voor zich alleen en de sfeer is heel ontspannen, totdat het plotseling helemaal misgaat. Melissa vertelt: “Het vlees zat nog in de koelbox en de barbecue was nog maar net aangezet, toen mijn vader een fles brandspiritus opendraaide. Ik zat net als mijn zusje en haar vriend op nog geen halve meter van de barbecue en was intussen mijn nagels aan het vijlen, met mijn benen bungelend over de zijkant van de stoel. Toen ik een paar seconden later opkeek om iets tegen mijn vader te zeggen, zag ik ineens een grote, blauwe vlam recht op mij afkomen.”

Lees het hele interview met Melissa in Vriendin 33 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Let jij altijd goed op jezelf en de kinderen tijdens het barbecuen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Marloesvdl wo 14 aug '13 15:13

  Reactie: Ja
  Vindt doodeng als de kinderen en dicht in de buurt lopen. Maar een ongelukje zit in een klein boekje.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 15 aug '13 21:38

  Reactie: Ja
  Ik ben extra voorzichtig, en vooral met de hond.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  boerinnetje vr 16 aug '13 11:49

  Reactie: Ja
  snap niet dat mensen nog steeds met spiritus in de weer zijn, je heb daar gewoon aanmaakblokjes voor, veel veiliger, en dan duurt t maar ff langer voor dat de bbq t goed doet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal vr 16 aug '13 15:39

  Reactie: Ja
  Een ongelukje zit in een klein hoekje! Sterkte met de verwondingen en een goed herstel toegewenst Mellisa.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |