×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Diane was zwanger van een tweeling, één kindje overleed

Vriendin 33: Diane was zwanger van een tweeling, één kindje overleed
13.08.2013 -

Negen maanden in ondraaglijke onzekerheid...


Niet wéér? dacht Diane (36) toen ze voor de tweede keer een miskraam kreeg. Toch zag ze een kloppend hartje op het scherm van het echoapparaat: “Ik was stomverbaasd. Kreeg ik nu tóch een baby?”

Diane: “Als iemand me vroeger als kind vroeg: ‘Wat wil je later worden?’ antwoordde ik altijd: ‘Moeder’. Ik had het plaatje voor mezelf al helemaal ingekleurd, wilde een gezin met drie, misschien zelfs vier kinderen. Dus toen Titus (38) en ik voor elkaar kozen, konden wat mij betreft de kinderen niet snel genoeg komen. Lisa, onze oudste dochter, werd geboren in 2008. Een prachtig meisje. Echt een zonnetje. Een tijdje later raakte ik opnieuw zwanger. Na drie maanden ging ik naar de verloskundige om het hartje te horen. Titus had die dag een belangrijke afspraak op zijn werk, dus besloot ik alleen te gaan. Mijn moeder bleef thuis bij Lisa. Ik weet nog dat ik daar lag op de behandeltafel. De verloskundige ging voorzichtig met de hartslagmeter over mijn buik, maar had moeite het hartje te vinden.

Lees het hele verhaal van Diane in Vriendin 33 en praat mee op het forum
 

Plaats een reactie

Ken jij vrouwen die zoiets hebben meegemaakt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 aug '13 22:33

  Reactie: Nee
  Ik ben erg benieuwd naar de rest van het verhaal... Morgen snel de Vriendin kopen... Het kleine stukje verhaal hierboven heeft mijn aandacht wel getrokken en laat me niet los..
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!