×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Diane was zwanger van een tweeling, één kindje overleed

Vriendin 33: Diane was zwanger van een tweeling, één kindje overleed
13.08.2013 -

Negen maanden in ondraaglijke onzekerheid...


Niet wéér? dacht Diane (36) toen ze voor de tweede keer een miskraam kreeg. Toch zag ze een kloppend hartje op het scherm van het echoapparaat: “Ik was stomverbaasd. Kreeg ik nu tóch een baby?”

Diane: “Als iemand me vroeger als kind vroeg: ‘Wat wil je later worden?’ antwoordde ik altijd: ‘Moeder’. Ik had het plaatje voor mezelf al helemaal ingekleurd, wilde een gezin met drie, misschien zelfs vier kinderen. Dus toen Titus (38) en ik voor elkaar kozen, konden wat mij betreft de kinderen niet snel genoeg komen. Lisa, onze oudste dochter, werd geboren in 2008. Een prachtig meisje. Echt een zonnetje. Een tijdje later raakte ik opnieuw zwanger. Na drie maanden ging ik naar de verloskundige om het hartje te horen. Titus had die dag een belangrijke afspraak op zijn werk, dus besloot ik alleen te gaan. Mijn moeder bleef thuis bij Lisa. Ik weet nog dat ik daar lag op de behandeltafel. De verloskundige ging voorzichtig met de hartslagmeter over mijn buik, maar had moeite het hartje te vinden.

Lees het hele verhaal van Diane in Vriendin 33 en praat mee op het forum
 

Plaats een reactie

Ken jij vrouwen die zoiets hebben meegemaakt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 aug '13 22:33

  Reactie: Nee
  Ik ben erg benieuwd naar de rest van het verhaal... Morgen snel de Vriendin kopen... Het kleine stukje verhaal hierboven heeft mijn aandacht wel getrokken en laat me niet los..
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |