×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Diane was zwanger van een tweeling, één kindje overleed

Vriendin 33: Diane was zwanger van een tweeling, één kindje overleed
13.08.2013 -

Negen maanden in ondraaglijke onzekerheid...


Niet wéér? dacht Diane (36) toen ze voor de tweede keer een miskraam kreeg. Toch zag ze een kloppend hartje op het scherm van het echoapparaat: “Ik was stomverbaasd. Kreeg ik nu tóch een baby?”

Diane: “Als iemand me vroeger als kind vroeg: ‘Wat wil je later worden?’ antwoordde ik altijd: ‘Moeder’. Ik had het plaatje voor mezelf al helemaal ingekleurd, wilde een gezin met drie, misschien zelfs vier kinderen. Dus toen Titus (38) en ik voor elkaar kozen, konden wat mij betreft de kinderen niet snel genoeg komen. Lisa, onze oudste dochter, werd geboren in 2008. Een prachtig meisje. Echt een zonnetje. Een tijdje later raakte ik opnieuw zwanger. Na drie maanden ging ik naar de verloskundige om het hartje te horen. Titus had die dag een belangrijke afspraak op zijn werk, dus besloot ik alleen te gaan. Mijn moeder bleef thuis bij Lisa. Ik weet nog dat ik daar lag op de behandeltafel. De verloskundige ging voorzichtig met de hartslagmeter over mijn buik, maar had moeite het hartje te vinden.

Lees het hele verhaal van Diane in Vriendin 33 en praat mee op het forum
 

Plaats een reactie

Ken jij vrouwen die zoiets hebben meegemaakt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 aug '13 22:33

  Reactie: Nee
  Ik ben erg benieuwd naar de rest van het verhaal... Morgen snel de Vriendin kopen... Het kleine stukje verhaal hierboven heeft mijn aandacht wel getrokken en laat me niet los..
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |