×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend
07.08.2013 -

“Ik hou van twee mannen en weet niet voor wie ik moet kiezen”


Sanne: “Vroeger verafschuwde ik vrouwen die het met een getrouwde man deden. Als ik er iets over hoorde of las, werd ik boos. Blijf met je handen van hem af en ga op zoek naar iemand anders die niet bezet is, dacht ik dan. Ik had ooit zelf aan den lijve ondervonden dat mijn ex-vriend van me werd afgepakt en wist hoeveel pijn dat deed. Toen ik mijn huidige vriend Peter ontmoette, was dat ook een van de eerste dingen die ik tegen hem zei: ga alsjeblieft nooit vreemd. We beloofden elkaar trouw te zijn en ik steek na vijf jaar relatie mijn hand voor hem in het vuur. Des te erger is het dan ook dat uitgerekend ik hem al een jaar bedrieg. En nog wel met een getrouwde man.”

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Ben jij weleens vreemdgegaan?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 aug '13 18:00

  Reactie: Ja
  En eerlijk gezegd twijfel ik nog steeds, maar voor de lieve vrede hou ik de schijn maar op....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 7 aug '13 23:27

  Reactie: Nee
  Sanne zou zichzelf eens in de spiegel moeten aankijken. Goed moeten aankijken. Ongelofelijk dat ze haar vriend zo bedonderd. Wees een wijf en verbreek je relatie en gun je vriend echt geluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  siberia vr 9 aug '13 10:52

  Reactie: Ja
  ja, maar ik werd er niet gelukkig van.. iedere keer dat gelieg en bedrieg..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  danielle.geertman vr 9 aug '13 22:54

  Reactie: Ja
  ja een keer maar ik moest wel van die persoon maar mocht ook geen concakt zoeken met mijn eigen vriend en dat vond ik natuurlijk niet zo leuk maar op een van de zondagen dacht ik bij mijn eigen en nu ben ik het zat en heb mijn skype aan gezet en de stoute schoenen maar aan gedaan en op vidio bricht gegaan om mijn eigen vriend te laten zien dat ik het niet echt leuk zo vinden en daarna hebben wij weer wat met elkaar ik ben weer gelukkig met mijn vriend en het zal mijn nooit meer overkomen ik hou er maar bij een en dat is mijn eigen vriend?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:02

  Reactie: Ja
  in mijn vorige relaties ben ik wel eens vreemd gegaan. Nu zou ik dat nie tmeer in me hoofd halen
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |