×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend
07.08.2013 -

“Ik hou van twee mannen en weet niet voor wie ik moet kiezen”


Sanne: “Vroeger verafschuwde ik vrouwen die het met een getrouwde man deden. Als ik er iets over hoorde of las, werd ik boos. Blijf met je handen van hem af en ga op zoek naar iemand anders die niet bezet is, dacht ik dan. Ik had ooit zelf aan den lijve ondervonden dat mijn ex-vriend van me werd afgepakt en wist hoeveel pijn dat deed. Toen ik mijn huidige vriend Peter ontmoette, was dat ook een van de eerste dingen die ik tegen hem zei: ga alsjeblieft nooit vreemd. We beloofden elkaar trouw te zijn en ik steek na vijf jaar relatie mijn hand voor hem in het vuur. Des te erger is het dan ook dat uitgerekend ik hem al een jaar bedrieg. En nog wel met een getrouwde man.”

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Ben jij weleens vreemdgegaan?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 aug '13 18:00

  Reactie: Ja
  En eerlijk gezegd twijfel ik nog steeds, maar voor de lieve vrede hou ik de schijn maar op....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 7 aug '13 23:27

  Reactie: Nee
  Sanne zou zichzelf eens in de spiegel moeten aankijken. Goed moeten aankijken. Ongelofelijk dat ze haar vriend zo bedonderd. Wees een wijf en verbreek je relatie en gun je vriend echt geluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  siberia vr 9 aug '13 10:52

  Reactie: Ja
  ja, maar ik werd er niet gelukkig van.. iedere keer dat gelieg en bedrieg..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  danielle.geertman vr 9 aug '13 22:54

  Reactie: Ja
  ja een keer maar ik moest wel van die persoon maar mocht ook geen concakt zoeken met mijn eigen vriend en dat vond ik natuurlijk niet zo leuk maar op een van de zondagen dacht ik bij mijn eigen en nu ben ik het zat en heb mijn skype aan gezet en de stoute schoenen maar aan gedaan en op vidio bricht gegaan om mijn eigen vriend te laten zien dat ik het niet echt leuk zo vinden en daarna hebben wij weer wat met elkaar ik ben weer gelukkig met mijn vriend en het zal mijn nooit meer overkomen ik hou er maar bij een en dat is mijn eigen vriend?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:02

  Reactie: Ja
  in mijn vorige relaties ben ik wel eens vreemd gegaan. Nu zou ik dat nie tmeer in me hoofd halen
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |