×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend
07.08.2013 -

“Ik hou van twee mannen en weet niet voor wie ik moet kiezen”


Sanne: “Vroeger verafschuwde ik vrouwen die het met een getrouwde man deden. Als ik er iets over hoorde of las, werd ik boos. Blijf met je handen van hem af en ga op zoek naar iemand anders die niet bezet is, dacht ik dan. Ik had ooit zelf aan den lijve ondervonden dat mijn ex-vriend van me werd afgepakt en wist hoeveel pijn dat deed. Toen ik mijn huidige vriend Peter ontmoette, was dat ook een van de eerste dingen die ik tegen hem zei: ga alsjeblieft nooit vreemd. We beloofden elkaar trouw te zijn en ik steek na vijf jaar relatie mijn hand voor hem in het vuur. Des te erger is het dan ook dat uitgerekend ik hem al een jaar bedrieg. En nog wel met een getrouwde man.”

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Ben jij weleens vreemdgegaan?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 aug '13 18:00

  Reactie: Ja
  En eerlijk gezegd twijfel ik nog steeds, maar voor de lieve vrede hou ik de schijn maar op....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 7 aug '13 23:27

  Reactie: Nee
  Sanne zou zichzelf eens in de spiegel moeten aankijken. Goed moeten aankijken. Ongelofelijk dat ze haar vriend zo bedonderd. Wees een wijf en verbreek je relatie en gun je vriend echt geluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  siberia vr 9 aug '13 10:52

  Reactie: Ja
  ja, maar ik werd er niet gelukkig van.. iedere keer dat gelieg en bedrieg..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  danielle.geertman vr 9 aug '13 22:54

  Reactie: Ja
  ja een keer maar ik moest wel van die persoon maar mocht ook geen concakt zoeken met mijn eigen vriend en dat vond ik natuurlijk niet zo leuk maar op een van de zondagen dacht ik bij mijn eigen en nu ben ik het zat en heb mijn skype aan gezet en de stoute schoenen maar aan gedaan en op vidio bricht gegaan om mijn eigen vriend te laten zien dat ik het niet echt leuk zo vinden en daarna hebben wij weer wat met elkaar ik ben weer gelukkig met mijn vriend en het zal mijn nooit meer overkomen ik hou er maar bij een en dat is mijn eigen vriend?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:02

  Reactie: Ja
  in mijn vorige relaties ben ik wel eens vreemd gegaan. Nu zou ik dat nie tmeer in me hoofd halen
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!