×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Laura was tegelijkertijd zwanger met haar moeder Yvonne

Vriendin 32: Laura was tegelijkertijd zwanger met haar moeder Yvonne
06.08.2013 - Redactie Vriendin

Samen op een roze wolk


Laura (24) is zeventien als ze ongepland zwanger raakt. Haar moeder Yvonne (43) belooft er voor haar te zijn. Geen van beiden kan weten dat ze die periode wel heel intens samen zouden beleven, omdat Yvonne ook zwanger blijkt. Laura: “Ik vond het geweldig, dacht meteen: dan ben ik niet alleen.”

Laura: ‘‘Ik was zeventien en nog helemaal niet met kinderen bezig, toen ik plotseling zwanger bleek te zijn. Dat was een grote schok, maar uiteindelijk besloten mijn vriend en ik dat we dit kindje graag wilden houden. Een paar maanden eerder had ik te horen gekregen dat ik het PCO-syndroom heb, waardoor ik meestal geen eisprong krijg en de kans om zwanger te raken zeer klein is. Dat ik heel onverwacht toch zwanger was geworden, zag ik als een kans die ik moest grijpen. Ik was jong, maar misschien zou het in de toekomst nooit meer gebeuren. Mijn vriend was al wat ouder en omdat hij graag vader wilde worden, stond hij achter mijn beslissing.’’

Lees het hele interview met Laura en Yvonne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Hoe zou jij het vinden om tegelijkertijd zwanger te zijn met je moeder?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 aug '13 14:12

  Reactie: Lijkt me helemaal niks
  Lijkt me raar.. tante en nichtje zijn dan even oud
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos23655 vr 9 aug '13 19:48

  Reactie: Geen idee, kan ik me niks bij voorstellen
  Mijn moeder is 20 jaar geleden gestorven, maar ........ik zou t denk ik niet fijn vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:05

  Reactie: Lijkt me helemaal niks
  Alsjeblieft niet!!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!