×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Laura was tegelijkertijd zwanger met haar moeder Yvonne

Vriendin 32: Laura was tegelijkertijd zwanger met haar moeder Yvonne
06.08.2013 - Redactie Vriendin

Samen op een roze wolk


Laura (24) is zeventien als ze ongepland zwanger raakt. Haar moeder Yvonne (43) belooft er voor haar te zijn. Geen van beiden kan weten dat ze die periode wel heel intens samen zouden beleven, omdat Yvonne ook zwanger blijkt. Laura: “Ik vond het geweldig, dacht meteen: dan ben ik niet alleen.”

Laura: ‘‘Ik was zeventien en nog helemaal niet met kinderen bezig, toen ik plotseling zwanger bleek te zijn. Dat was een grote schok, maar uiteindelijk besloten mijn vriend en ik dat we dit kindje graag wilden houden. Een paar maanden eerder had ik te horen gekregen dat ik het PCO-syndroom heb, waardoor ik meestal geen eisprong krijg en de kans om zwanger te raken zeer klein is. Dat ik heel onverwacht toch zwanger was geworden, zag ik als een kans die ik moest grijpen. Ik was jong, maar misschien zou het in de toekomst nooit meer gebeuren. Mijn vriend was al wat ouder en omdat hij graag vader wilde worden, stond hij achter mijn beslissing.’’

Lees het hele interview met Laura en Yvonne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Hoe zou jij het vinden om tegelijkertijd zwanger te zijn met je moeder?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 aug '13 14:12

  Reactie: Lijkt me helemaal niks
  Lijkt me raar.. tante en nichtje zijn dan even oud
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos23655 vr 9 aug '13 19:48

  Reactie: Geen idee, kan ik me niks bij voorstellen
  Mijn moeder is 20 jaar geleden gestorven, maar ........ik zou t denk ik niet fijn vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:05

  Reactie: Lijkt me helemaal niks
  Alsjeblieft niet!!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |