×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Laura was tegelijkertijd zwanger met haar moeder Yvonne

Vriendin 32: Laura was tegelijkertijd zwanger met haar moeder Yvonne
06.08.2013 - Redactie Vriendin

Samen op een roze wolk


Laura (24) is zeventien als ze ongepland zwanger raakt. Haar moeder Yvonne (43) belooft er voor haar te zijn. Geen van beiden kan weten dat ze die periode wel heel intens samen zouden beleven, omdat Yvonne ook zwanger blijkt. Laura: “Ik vond het geweldig, dacht meteen: dan ben ik niet alleen.”

Laura: ‘‘Ik was zeventien en nog helemaal niet met kinderen bezig, toen ik plotseling zwanger bleek te zijn. Dat was een grote schok, maar uiteindelijk besloten mijn vriend en ik dat we dit kindje graag wilden houden. Een paar maanden eerder had ik te horen gekregen dat ik het PCO-syndroom heb, waardoor ik meestal geen eisprong krijg en de kans om zwanger te raken zeer klein is. Dat ik heel onverwacht toch zwanger was geworden, zag ik als een kans die ik moest grijpen. Ik was jong, maar misschien zou het in de toekomst nooit meer gebeuren. Mijn vriend was al wat ouder en omdat hij graag vader wilde worden, stond hij achter mijn beslissing.’’

Lees het hele interview met Laura en Yvonne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Hoe zou jij het vinden om tegelijkertijd zwanger te zijn met je moeder?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 aug '13 14:12

  Reactie: Lijkt me helemaal niks
  Lijkt me raar.. tante en nichtje zijn dan even oud
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos23655 vr 9 aug '13 19:48

  Reactie: Geen idee, kan ik me niks bij voorstellen
  Mijn moeder is 20 jaar geleden gestorven, maar ........ik zou t denk ik niet fijn vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:05

  Reactie: Lijkt me helemaal niks
  Alsjeblieft niet!!!
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |