×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Manuela wil de moordenaar van haar kind levenslang achter de tralies

Vriendin 31: Manuela wil de moordenaar van haar kind levenslang achter de tralies
31.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter werd vermoord door een ex-tbs’er. Zomaar’


Ximena, de vijftienjarige dochter van Manuela, werd na een avondje uit zomaar vermoord. De dader – een voormalig tbs’er – had al eens eerder iemand neergestoken. Manuela: “Ik had haar nog een berichtje gestuurd: veel plezier, ik zie je morgen! Maar ik zou haar nooit meer zien.”

Manuela: “Ik hoopte dat het binnen zou komen bij de dader, toen ik tijdens de rechtszaak de slachtofferverklaring voorlas. Dat hij voortaan elke keer als hij in de spiegel kijkt, Ximena ziet en niet zichzelf. Maar vooral ook wilde ik dat iedereen zou weten wat voor meisje Ximena was. Hoe vrolijk ze was, hoe hulpvaardig, hoe moedig, sociaal en lief. Hoe ze altijd voor iedereen klaarstond en zichzelf daarbij soms vergat.”
 

Lees het hele verhaal van Manuela in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Maak jij je kind vaak duidelijk dat het gevaarlijk kan zijn op straat?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  MammaBieb wo 31 jul '13 11:25

  Reactie: Ja
  • Dit is niet ok!

   MammaBieb wo 31 jul '13 11:25

   Helaas wordt het steeds gevaarlijker

 • Dit is niet ok!

  zoey wo 31 jul '13 21:27

  Reactie: Ja
  het moet wel ik heb al oudere kinderen nu ben met mijn kleindochter bezig want het is soms niet prettig hoe mensen met elkaar om gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chantal.ruikes zo 4 aug '13 12:34

  Reactie: Ja
  Gewoon de doodstraf voor zulke gasten weg ermee
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!