×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Manuela wil de moordenaar van haar kind levenslang achter de tralies

Vriendin 31: Manuela wil de moordenaar van haar kind levenslang achter de tralies
31.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter werd vermoord door een ex-tbs’er. Zomaar’


Ximena, de vijftienjarige dochter van Manuela, werd na een avondje uit zomaar vermoord. De dader – een voormalig tbs’er – had al eens eerder iemand neergestoken. Manuela: “Ik had haar nog een berichtje gestuurd: veel plezier, ik zie je morgen! Maar ik zou haar nooit meer zien.”

Manuela: “Ik hoopte dat het binnen zou komen bij de dader, toen ik tijdens de rechtszaak de slachtofferverklaring voorlas. Dat hij voortaan elke keer als hij in de spiegel kijkt, Ximena ziet en niet zichzelf. Maar vooral ook wilde ik dat iedereen zou weten wat voor meisje Ximena was. Hoe vrolijk ze was, hoe hulpvaardig, hoe moedig, sociaal en lief. Hoe ze altijd voor iedereen klaarstond en zichzelf daarbij soms vergat.”
 

Lees het hele verhaal van Manuela in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Maak jij je kind vaak duidelijk dat het gevaarlijk kan zijn op straat?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  MammaBieb wo 31 jul '13 11:25

  Reactie: Ja
  • Dit is niet ok!

   MammaBieb wo 31 jul '13 11:25

   Helaas wordt het steeds gevaarlijker

 • Dit is niet ok!

  zoey wo 31 jul '13 21:27

  Reactie: Ja
  het moet wel ik heb al oudere kinderen nu ben met mijn kleindochter bezig want het is soms niet prettig hoe mensen met elkaar om gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chantal.ruikes zo 4 aug '13 12:34

  Reactie: Ja
  Gewoon de doodstraf voor zulke gasten weg ermee
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |