×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Manuela wil de moordenaar van haar kind levenslang achter de tralies

Vriendin 31: Manuela wil de moordenaar van haar kind levenslang achter de tralies
31.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter werd vermoord door een ex-tbs’er. Zomaar’


Ximena, de vijftienjarige dochter van Manuela, werd na een avondje uit zomaar vermoord. De dader – een voormalig tbs’er – had al eens eerder iemand neergestoken. Manuela: “Ik had haar nog een berichtje gestuurd: veel plezier, ik zie je morgen! Maar ik zou haar nooit meer zien.”

Manuela: “Ik hoopte dat het binnen zou komen bij de dader, toen ik tijdens de rechtszaak de slachtofferverklaring voorlas. Dat hij voortaan elke keer als hij in de spiegel kijkt, Ximena ziet en niet zichzelf. Maar vooral ook wilde ik dat iedereen zou weten wat voor meisje Ximena was. Hoe vrolijk ze was, hoe hulpvaardig, hoe moedig, sociaal en lief. Hoe ze altijd voor iedereen klaarstond en zichzelf daarbij soms vergat.”
 

Lees het hele verhaal van Manuela in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Maak jij je kind vaak duidelijk dat het gevaarlijk kan zijn op straat?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  MammaBieb wo 31 jul '13 11:25

  Reactie: Ja
  • Dit is niet ok!

   MammaBieb wo 31 jul '13 11:25

   Helaas wordt het steeds gevaarlijker

 • Dit is niet ok!

  zoey wo 31 jul '13 21:27

  Reactie: Ja
  het moet wel ik heb al oudere kinderen nu ben met mijn kleindochter bezig want het is soms niet prettig hoe mensen met elkaar om gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chantal.ruikes zo 4 aug '13 12:34

  Reactie: Ja
  Gewoon de doodstraf voor zulke gasten weg ermee
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |