×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Judiths gezin lijdt onder de internetverslaving van haar man

Vriendin 31: Judiths gezin lijdt onder de internetverslaving van haar man
30.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Zelfs tijdens de vakantie staart hij alleen maar naar zijn telefoon’


Olaf, de man van Judith (33), zit hele dagen te internetten, vooral op zijn smartphone. Hij heeft nauwelijks aandacht voor zijn vrouw en hun dochters Jana (3) en Guusje (1). “Ik zie de teleurstelling in Jana’s ogen als Olaf maar twee seconden opkijkt terwijl ze aan het fietsen is.”

Judith: “Vanochtend was het weer zover. Ik was boven en hoorde Jana en Guusje klieren in de woonkamer. Standaard gekibbel: Guusje probeerde iets te pakken waarmee Jana aan het spelen was en dan kun je erop wachten dat Jana haar zusje een duw geeft. Ingrijpen, dus. Maar ik stond met mijn handen vol wasgoed, mijn man Olaf zat op de bank. Je zou denken dat hij hoorde dat zijn dochters elkaar in de haren vlogen. Maar nee. Hij zat met zijn iPad op schoot. En dan hoort hij niks.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 31 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Ben jij internetverslaafd?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  sunshine343 wo 31 jul '13 15:14

  Reactie: Ja
  ik zou ook geen dag zonder kunnen.. erg eigenlijk ook he maar het sluipt er in denk ik
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  HPM wo 31 jul '13 17:33

  Reactie: Nee
  ach is gewoon iets van deze tijd, zie er geen probleem in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sarah50 do 1 aug '13 07:52

  Reactie: Nee
  Verschrikkelijk, Mijn man zit ook het liefst op de bank met alles waar internet op te bereiken is, Gelukkig hebben wij geen kinderen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sunshine343 za 3 aug '13 10:46

  Reactie: Ja
  nou ik zou zeggen tegen haar dat ze zelf ook een telefoon met internet aan zou schaffen. je weet pas wat het is als je zelf hebt ondervonden toch. tegenwoordig gaat alles via internet. gaan ze toch naar elkaar zitten appen. probleem opgelost
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Sarah50 za 3 aug '13 15:54

   sunshine343 @, En dan papa en mama samen verslaafd aan het internetten en wie kijkt er dan naar de ( kleine ) kinderen om ???

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |