×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Judiths gezin lijdt onder de internetverslaving van haar man

Vriendin 31: Judiths gezin lijdt onder de internetverslaving van haar man
30.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Zelfs tijdens de vakantie staart hij alleen maar naar zijn telefoon’


Olaf, de man van Judith (33), zit hele dagen te internetten, vooral op zijn smartphone. Hij heeft nauwelijks aandacht voor zijn vrouw en hun dochters Jana (3) en Guusje (1). “Ik zie de teleurstelling in Jana’s ogen als Olaf maar twee seconden opkijkt terwijl ze aan het fietsen is.”

Judith: “Vanochtend was het weer zover. Ik was boven en hoorde Jana en Guusje klieren in de woonkamer. Standaard gekibbel: Guusje probeerde iets te pakken waarmee Jana aan het spelen was en dan kun je erop wachten dat Jana haar zusje een duw geeft. Ingrijpen, dus. Maar ik stond met mijn handen vol wasgoed, mijn man Olaf zat op de bank. Je zou denken dat hij hoorde dat zijn dochters elkaar in de haren vlogen. Maar nee. Hij zat met zijn iPad op schoot. En dan hoort hij niks.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 31 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Ben jij internetverslaafd?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  sunshine343 wo 31 jul '13 15:14

  Reactie: Ja
  ik zou ook geen dag zonder kunnen.. erg eigenlijk ook he maar het sluipt er in denk ik
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  HPM wo 31 jul '13 17:33

  Reactie: Nee
  ach is gewoon iets van deze tijd, zie er geen probleem in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sarah50 do 1 aug '13 07:52

  Reactie: Nee
  Verschrikkelijk, Mijn man zit ook het liefst op de bank met alles waar internet op te bereiken is, Gelukkig hebben wij geen kinderen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sunshine343 za 3 aug '13 10:46

  Reactie: Ja
  nou ik zou zeggen tegen haar dat ze zelf ook een telefoon met internet aan zou schaffen. je weet pas wat het is als je zelf hebt ondervonden toch. tegenwoordig gaat alles via internet. gaan ze toch naar elkaar zitten appen. probleem opgelost
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Sarah50 za 3 aug '13 15:54

   sunshine343 @, En dan papa en mama samen verslaafd aan het internetten en wie kijkt er dan naar de ( kleine ) kinderen om ???

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |