×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Nicole viel bijna 100 kilo af

Vriendin 31: Nicole viel bijna 100 kilo af
30.07.2013 - Redactie Vriendin

’Ik pas weer in een vliegtuigstoel!'


Nicole kreeg drie jaar geleden een maagverkleining en viel daardoor heel erg veel af. Sindsdien is haar zelfvertrouwen gegroeid en staat ze sterk in het leven.

Nicole: “Eten was lange tijd mijn vriend. De oorzaak van mijn eetprobleem ligt in mijn jeugd. Kijk ik naar kinderfoto’s van mezelf, dan zie ik een gezond Hollands meisje met volle rode appelwangen. Ik zie geen dik kind. Wél een ongelukkig kind. Ik werd veel gepest, stond altijd alleen op het schoolplein, had geen vriendinnen en werd dus ook nooit uit genodigd voor partijtjes. Dat kwam deels door mijn uiterlijk – ik had last van wratjes – en deels door mijn gedrag. Ik was nogal uitbundig. Eigenlijk deed ik alles om erbij te horen. Ik kan me voorstellen dat kinderen me op de lagere school irritant en waarschijnlijk ook overheersend vonden. Terwijl ik eigenlijk één brok onzekerheid was.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij last van overgewicht?

  •  
  •  

18Reacties

 • Dit is niet ok!

  Pitahaya di 30 jul '13 13:26

  Reactie: Ja
  Maar ik zit echt op het rándje! Als ik één kilo afval, dan zit ik op een gezond bmi. En daar ga ik dan ook voor... Maar eigenlijk, wat maakt die ene kilo nou uit he? Het word pas ernstig als je net als Nicole zo onwijs te zwaar bent! En ik ben blij met mezelf! Daar gaat het om. Ik hou van lekker eten. Maar ook van sporten en bewegen... dus gaat helemaal goed komen met die kilo!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tanya.smiley.7 di 30 jul '13 20:45

  Reactie: Ja
  Ook ik heb net zoals NIcole een maagverkleining gehad vorig jaar oktober. het is de beste beslissing wat ik ooit had kunnen nemen. Ik ben nu al 41 kilo kwijt. ook ik kan nu veel kleinere kleding aan en ik voel me meer zekerder. En krijg veel complimenten van mijn omgeving.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 31 jul '13 15:24

  Reactie: Ja
  heb last van mijn schiltklier overgangsklachten en ben gestopt met roken ook heb ik veel medicijnen ben 26 kilo aan gekomen vind het vreselijk heb gewoon echt huilbuien omdat ik mij veel te dik ben dat ben ik nooit geweest alrijd 57 kilo nu 83 en ben pas 57 heb ook nog fibromialergi dus vaak moe kan niet gaan sporten terwijl ik dat 6jaar geleden 3 keer in de week ging
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 31 jul '13 15:25

  Reactie: Ja
  26 kilo te zwaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  skulliebullie wo 31 jul '13 15:37

  Reactie: Ja
  Ik heb al van allerlei pillen gebruikt, maar niets dat enig baat heeft. Ik ben 1.60 en weeg 78kg. Ik slik antidepressiva, seroquelle en daar ben ik van aangekomen. Er mee stoppen mag niet. Ik wil niet op de foto en op famieliefeestjes, nemen ze er nogal wat. Op de foto lijk ik voor mijn gevoel wel een kamerolifant. Als ik in de spiegel kijk,voor mijn kleding, dan ben ik al heel snel weg van de spiegel. Wil zo graag 17kg kwijt, maar weet niet hoe. Sporten gaat helaas niet, maar ga wel beginnen met yoga. Heb ook al accupuntuur gedacht. Heeft iemand dit al eens gedaan?? Sonja
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 31 jul '13 15:43

  Reactie: Nee
  Niet meer.. ook ik heb een maagverkleining laten doen en ben 40 kilo afgevallen.. En ik voel me er weer vrouwelijk door.. Pas weer in normale kleding, wordt weer nagefloten..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  willeke.deheus wo 31 jul '13 16:09

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 31 jul '13 16:42

  Reactie: Ja
  Waarom lees je zo vaak verhalen van mensen die zoveel zijn afgevallen met een operatie en niet gewoon met eetpatroon verandering? Dat is nog knapper eigenlijk. Ik ben nu 30 kilo afgevallen zoinder operatie en ken iemand die bijna 60 kilo kwijt is geraakt zonder operatie.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nicole.schmidt.3705 wo 31 jul '13 18:08

   Ben ik helemaal met je eens,heb ook heel veel respect voor de mensen die dat wel kunnen maar als je zoveel moet afvallen en iedere keer lukt het en dan weer gaat het fout en je moet zoveel dan is het uitzichtloos. Dit was ook echt mijn laatste strohalm zoals je kan lezen in het hele artikel want niet het hele artikel staat online.Maar ik moet het nog steeds zelf doen,mijn GBP is geen wonder of redmiddel,ken er ook wel een aantal waarbij het niet helpt dus je moet je leefstijl echt veranderen.

 • Dit is niet ok!

  jolly69 wo 31 jul '13 17:12

  Reactie: Nee
  Ik ben met Weight Wathers online 9 kilo afgevallen in 13 weken. Nu de kilo's eraf zien te houden. Lukt me aardig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  crhensen wo 31 jul '13 17:32

  Reactie: Nee
  Ook wel altijd gehad. Ik ben zo'n 3 jaar terug 70 kilo afgevallen. Ik ben nog steets op mijn gewicht van 70 kilo. YHEEE
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zonneschijn68 wo 31 jul '13 18:18

  Reactie: Ja
  heb ooit een maagband laten plaatsen1999 maar dat ging na twee jaar fout en lag op het kantje moest eruit gehaald worden en vervangen worden een jaar lang nog er niet bij gespoten worden dus de kilo`s zaten er zo weer aan maar door dat het gebeurd is durf ik niet terug en de jaren verstreken en de kipo`s bleven komen leerde me vriend kennen in 2003 en toe woog ik maar liefs 155 kilo en ben maar 163 lang dus een klein propje en voelde me niet gezond en gelukkig op een zekere dag ging de knop om en het heeft wel wat jaren gekost maar ben nu wel blij want de weegschaal geeft nu 80 kilo aan weet nog steeds iets te veel naar voel me nu een stuk beter en gelukkiger en buikwantcorrectie komt er aan want eindelijke kuren ze het goed en ben een gelukkig mens gr
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nicole.schmidt.3705 wo 31 jul '13 21:04

   Wat super dat je buikwandcorrectie eraan komt,helemaal top! Succes als het zover is en een spoedig herstel. Groetjes Nicole

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 jul '13 18:12

  Reactie: Nee
  Nee ik heb geen last meer van overgewicht ik ben in 2009 geholpen aan een gastric bypass 76 kilo afgevallen ! Ik heb in 2012 een lower body lifting gehad toen hebben ze 8 kilo en 200 gram vel en vet verwijderd van de buik en rug ! En ga morgen voor een operatie om de binnenkant van mijn benen weer normaal te laten worden , heb nu de rimpels op mijn knie zitten !!! En wilde dat ik deze ingrepen 30 jaar geleden had kunnen laten doen !!! Ik spuit nu geen insuline meer na 35 jaar gespoten te hebben !!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 jul '13 18:27

  Reactie: Nee
  Nee niet meer ik heb in mei 2009 een gastric bypass gekregen 76 kilo afgevallen ! In 2012 een lowerbodylifting gekregen hebben ze 8 kilo en 200 gram vet en vel weg gehaald , nu morgen een operatie om de binnenkant van de boven benen normaal te krijgen , heb nu de rimpels op mijn knien ! En dan voel ik mij weer een vrouw in een echt vrouwen lichaam , en het belangrijste ik heb 35 jaar insuline gespoten en doe dat sinds 2009 niet meer !!!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nicole.schmidt.3705 wo 31 jul '13 21:06

   Heel veel succes morgen voor je bovenbenen en een voorspoedig herstel. Heb je je armen ook laten doen? Groetjes Nicole

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 aug '13 08:05

  Reactie: Nee
  Hoi Nicole Nee mijn armen hoeven niet , daar heb ik geen vel overschot !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rba.stapper za 17 aug '13 17:02

  Reactie: Ja
  Nicole, mede namens je tante: complimenten voor je enorme goede beslissing. Ben blij dat je het voor elkaar hebt gekregen. Het is ook niet niks maar liefst zoveel kilootjes kwijt te raken, als je van lekker eten houdt. Ron
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |