×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Nicole viel bijna 100 kilo af

Vriendin 31: Nicole viel bijna 100 kilo af
30.07.2013 - Redactie Vriendin

’Ik pas weer in een vliegtuigstoel!'


Nicole kreeg drie jaar geleden een maagverkleining en viel daardoor heel erg veel af. Sindsdien is haar zelfvertrouwen gegroeid en staat ze sterk in het leven.

Nicole: “Eten was lange tijd mijn vriend. De oorzaak van mijn eetprobleem ligt in mijn jeugd. Kijk ik naar kinderfoto’s van mezelf, dan zie ik een gezond Hollands meisje met volle rode appelwangen. Ik zie geen dik kind. Wél een ongelukkig kind. Ik werd veel gepest, stond altijd alleen op het schoolplein, had geen vriendinnen en werd dus ook nooit uit genodigd voor partijtjes. Dat kwam deels door mijn uiterlijk – ik had last van wratjes – en deels door mijn gedrag. Ik was nogal uitbundig. Eigenlijk deed ik alles om erbij te horen. Ik kan me voorstellen dat kinderen me op de lagere school irritant en waarschijnlijk ook overheersend vonden. Terwijl ik eigenlijk één brok onzekerheid was.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij last van overgewicht?

  •  
  •  

18Reacties

 • Dit is niet ok!

  Pitahaya di 30 jul '13 13:26

  Reactie: Ja
  Maar ik zit echt op het rándje! Als ik één kilo afval, dan zit ik op een gezond bmi. En daar ga ik dan ook voor... Maar eigenlijk, wat maakt die ene kilo nou uit he? Het word pas ernstig als je net als Nicole zo onwijs te zwaar bent! En ik ben blij met mezelf! Daar gaat het om. Ik hou van lekker eten. Maar ook van sporten en bewegen... dus gaat helemaal goed komen met die kilo!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tanya.smiley.7 di 30 jul '13 20:45

  Reactie: Ja
  Ook ik heb net zoals NIcole een maagverkleining gehad vorig jaar oktober. het is de beste beslissing wat ik ooit had kunnen nemen. Ik ben nu al 41 kilo kwijt. ook ik kan nu veel kleinere kleding aan en ik voel me meer zekerder. En krijg veel complimenten van mijn omgeving.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 31 jul '13 15:24

  Reactie: Ja
  heb last van mijn schiltklier overgangsklachten en ben gestopt met roken ook heb ik veel medicijnen ben 26 kilo aan gekomen vind het vreselijk heb gewoon echt huilbuien omdat ik mij veel te dik ben dat ben ik nooit geweest alrijd 57 kilo nu 83 en ben pas 57 heb ook nog fibromialergi dus vaak moe kan niet gaan sporten terwijl ik dat 6jaar geleden 3 keer in de week ging
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 31 jul '13 15:25

  Reactie: Ja
  26 kilo te zwaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  skulliebullie wo 31 jul '13 15:37

  Reactie: Ja
  Ik heb al van allerlei pillen gebruikt, maar niets dat enig baat heeft. Ik ben 1.60 en weeg 78kg. Ik slik antidepressiva, seroquelle en daar ben ik van aangekomen. Er mee stoppen mag niet. Ik wil niet op de foto en op famieliefeestjes, nemen ze er nogal wat. Op de foto lijk ik voor mijn gevoel wel een kamerolifant. Als ik in de spiegel kijk,voor mijn kleding, dan ben ik al heel snel weg van de spiegel. Wil zo graag 17kg kwijt, maar weet niet hoe. Sporten gaat helaas niet, maar ga wel beginnen met yoga. Heb ook al accupuntuur gedacht. Heeft iemand dit al eens gedaan?? Sonja
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 31 jul '13 15:43

  Reactie: Nee
  Niet meer.. ook ik heb een maagverkleining laten doen en ben 40 kilo afgevallen.. En ik voel me er weer vrouwelijk door.. Pas weer in normale kleding, wordt weer nagefloten..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  willeke.deheus wo 31 jul '13 16:09

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 31 jul '13 16:42

  Reactie: Ja
  Waarom lees je zo vaak verhalen van mensen die zoveel zijn afgevallen met een operatie en niet gewoon met eetpatroon verandering? Dat is nog knapper eigenlijk. Ik ben nu 30 kilo afgevallen zoinder operatie en ken iemand die bijna 60 kilo kwijt is geraakt zonder operatie.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nicole.schmidt.3705 wo 31 jul '13 18:08

   Ben ik helemaal met je eens,heb ook heel veel respect voor de mensen die dat wel kunnen maar als je zoveel moet afvallen en iedere keer lukt het en dan weer gaat het fout en je moet zoveel dan is het uitzichtloos. Dit was ook echt mijn laatste strohalm zoals je kan lezen in het hele artikel want niet het hele artikel staat online.Maar ik moet het nog steeds zelf doen,mijn GBP is geen wonder of redmiddel,ken er ook wel een aantal waarbij het niet helpt dus je moet je leefstijl echt veranderen.

 • Dit is niet ok!

  jolly69 wo 31 jul '13 17:12

  Reactie: Nee
  Ik ben met Weight Wathers online 9 kilo afgevallen in 13 weken. Nu de kilo's eraf zien te houden. Lukt me aardig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  crhensen wo 31 jul '13 17:32

  Reactie: Nee
  Ook wel altijd gehad. Ik ben zo'n 3 jaar terug 70 kilo afgevallen. Ik ben nog steets op mijn gewicht van 70 kilo. YHEEE
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zonneschijn68 wo 31 jul '13 18:18

  Reactie: Ja
  heb ooit een maagband laten plaatsen1999 maar dat ging na twee jaar fout en lag op het kantje moest eruit gehaald worden en vervangen worden een jaar lang nog er niet bij gespoten worden dus de kilo`s zaten er zo weer aan maar door dat het gebeurd is durf ik niet terug en de jaren verstreken en de kipo`s bleven komen leerde me vriend kennen in 2003 en toe woog ik maar liefs 155 kilo en ben maar 163 lang dus een klein propje en voelde me niet gezond en gelukkig op een zekere dag ging de knop om en het heeft wel wat jaren gekost maar ben nu wel blij want de weegschaal geeft nu 80 kilo aan weet nog steeds iets te veel naar voel me nu een stuk beter en gelukkiger en buikwantcorrectie komt er aan want eindelijke kuren ze het goed en ben een gelukkig mens gr
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nicole.schmidt.3705 wo 31 jul '13 21:04

   Wat super dat je buikwandcorrectie eraan komt,helemaal top! Succes als het zover is en een spoedig herstel. Groetjes Nicole

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 jul '13 18:12

  Reactie: Nee
  Nee ik heb geen last meer van overgewicht ik ben in 2009 geholpen aan een gastric bypass 76 kilo afgevallen ! Ik heb in 2012 een lower body lifting gehad toen hebben ze 8 kilo en 200 gram vel en vet verwijderd van de buik en rug ! En ga morgen voor een operatie om de binnenkant van mijn benen weer normaal te laten worden , heb nu de rimpels op mijn knie zitten !!! En wilde dat ik deze ingrepen 30 jaar geleden had kunnen laten doen !!! Ik spuit nu geen insuline meer na 35 jaar gespoten te hebben !!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 jul '13 18:27

  Reactie: Nee
  Nee niet meer ik heb in mei 2009 een gastric bypass gekregen 76 kilo afgevallen ! In 2012 een lowerbodylifting gekregen hebben ze 8 kilo en 200 gram vet en vel weg gehaald , nu morgen een operatie om de binnenkant van de boven benen normaal te krijgen , heb nu de rimpels op mijn knien ! En dan voel ik mij weer een vrouw in een echt vrouwen lichaam , en het belangrijste ik heb 35 jaar insuline gespoten en doe dat sinds 2009 niet meer !!!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   nicole.schmidt.3705 wo 31 jul '13 21:06

   Heel veel succes morgen voor je bovenbenen en een voorspoedig herstel. Heb je je armen ook laten doen? Groetjes Nicole

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 aug '13 08:05

  Reactie: Nee
  Hoi Nicole Nee mijn armen hoeven niet , daar heb ik geen vel overschot !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rba.stapper za 17 aug '13 17:02

  Reactie: Ja
  Nicole, mede namens je tante: complimenten voor je enorme goede beslissing. Ben blij dat je het voor elkaar hebt gekregen. Het is ook niet niks maar liefst zoveel kilootjes kwijt te raken, als je van lekker eten houdt. Ron
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |