×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dan Karaty: ‘Nu moet ik toch echt Nederlands leren’

Dan Karaty: ‘Nu moet ik toch echt Nederlands leren’
30.07.2013 -

Na vijf jaar werken in Nederland gaat het echt gebeuren: Dan Karaty (36), jurylid van onder andere So you think you can dance, verhuist met zijn gezin naar Amsterdam. Ondertussen jureert Dan vrolijk verder: “Ik vind het leuk om getalenteerde mensen te helpen op een hoger niveau te komen.”


Wat wist je van Nederland voordat je hier kwam?
Dan: “Niets! Net zoals de meeste Amerikanen wist ik alleen dat je in Nederland hasj kunt roken en dat er in Amsterdam een rosse buurt is. Volgens mij zijn er best veel mensen in Amerika die denken dat Amsterdammers de hele dag stoned zijn. Toen ik hier kwam, ontdekte ik dat Nederland zoveel meer is dan dat. Bijvoorbeeld dat vloeken hier veel normaler is dan in Amerika, haha. Daar moest ik in het eerste seizoen van So you think you can dance wel even aan wennen. En net toen ik daaraan gewend was, belandde ik in de jury met Gordon in Holland’s got talent. Dat was best een schok.”

Lees het hele interview met Dan in Vriendin 31.

Plaats een reactie

Wat vind jij van Dan als jurylid?

  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.jolie.56 di 30 jul '13 11:46

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  Hij is heel leuk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen di 30 jul '13 16:23

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  een super leuke gast
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen di 30 jul '13 16:24

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  gewoon omdat het een super leuke gast is
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 31 jul '13 16:54

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  Een leuke spontane en eerlijke verschijning!
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |