×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dan Karaty: ‘Nu moet ik toch echt Nederlands leren’

Dan Karaty: ‘Nu moet ik toch echt Nederlands leren’
30.07.2013 -

Na vijf jaar werken in Nederland gaat het echt gebeuren: Dan Karaty (36), jurylid van onder andere So you think you can dance, verhuist met zijn gezin naar Amsterdam. Ondertussen jureert Dan vrolijk verder: “Ik vind het leuk om getalenteerde mensen te helpen op een hoger niveau te komen.”


Wat wist je van Nederland voordat je hier kwam?
Dan: “Niets! Net zoals de meeste Amerikanen wist ik alleen dat je in Nederland hasj kunt roken en dat er in Amsterdam een rosse buurt is. Volgens mij zijn er best veel mensen in Amerika die denken dat Amsterdammers de hele dag stoned zijn. Toen ik hier kwam, ontdekte ik dat Nederland zoveel meer is dan dat. Bijvoorbeeld dat vloeken hier veel normaler is dan in Amerika, haha. Daar moest ik in het eerste seizoen van So you think you can dance wel even aan wennen. En net toen ik daaraan gewend was, belandde ik in de jury met Gordon in Holland’s got talent. Dat was best een schok.”

Lees het hele interview met Dan in Vriendin 31.

Plaats een reactie

Wat vind jij van Dan als jurylid?

  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.jolie.56 di 30 jul '13 11:46

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  Hij is heel leuk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen di 30 jul '13 16:23

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  een super leuke gast
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen di 30 jul '13 16:24

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  gewoon omdat het een super leuke gast is
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 31 jul '13 16:54

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  Een leuke spontane en eerlijke verschijning!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |