×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dan Karaty: ‘Nu moet ik toch echt Nederlands leren’

Dan Karaty: ‘Nu moet ik toch echt Nederlands leren’
30.07.2013 -

Na vijf jaar werken in Nederland gaat het echt gebeuren: Dan Karaty (36), jurylid van onder andere So you think you can dance, verhuist met zijn gezin naar Amsterdam. Ondertussen jureert Dan vrolijk verder: “Ik vind het leuk om getalenteerde mensen te helpen op een hoger niveau te komen.”


Wat wist je van Nederland voordat je hier kwam?
Dan: “Niets! Net zoals de meeste Amerikanen wist ik alleen dat je in Nederland hasj kunt roken en dat er in Amsterdam een rosse buurt is. Volgens mij zijn er best veel mensen in Amerika die denken dat Amsterdammers de hele dag stoned zijn. Toen ik hier kwam, ontdekte ik dat Nederland zoveel meer is dan dat. Bijvoorbeeld dat vloeken hier veel normaler is dan in Amerika, haha. Daar moest ik in het eerste seizoen van So you think you can dance wel even aan wennen. En net toen ik daaraan gewend was, belandde ik in de jury met Gordon in Holland’s got talent. Dat was best een schok.”

Lees het hele interview met Dan in Vriendin 31.

Plaats een reactie

Wat vind jij van Dan als jurylid?

  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.jolie.56 di 30 jul '13 11:46

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  Hij is heel leuk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen di 30 jul '13 16:23

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  een super leuke gast
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen di 30 jul '13 16:24

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  gewoon omdat het een super leuke gast is
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 31 jul '13 16:54

  Reactie: Ik vind hem als jurylid...
  Een leuke spontane en eerlijke verschijning!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!