×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: De ex-man van Roos wil geen contact meer

Vriendin 30: De ex-man van Roos wil geen contact meer
24.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn ex heeft ons dochtertje al een jaar niet meer gezien’


Dolgelukkig waren Roos (35) en Robert toen hun dochter Lilly werd geboren. Robert was dol op haar. Daarom kan Roos het niet begrijpen dat hij nu, ruim twee jaar later, geen contact meer wil. “Ik snap niet dat hij totaal geen interesse heeft in onze dochter.”

Roos: “De foto’s waarop Robert te zien is terwijl hij onze dochter Lilly knuffelt, bewaar ik op zolder. Ze zijn voor mij te pijnlijk om naar te kijken. Ze herinneren me aan een tijd waarin alles goed was tussen ons. De tijd dat we ons kindje, waar we zo naar verlangden, eindelijk in onze armen konden sluiten. Dat is ruim twee jaar geleden. Vreemd hoe het leven ineens een andere wending kan nemen.”

Lees het hele verhaal van Roos in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij problemen met de relatie tussen jouw ex en jullie kinderen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Esther W te A wo 24 jul '13 14:28

  Reactie: Ja
  hij heeft al een jaar of 7 niet meer naar ze omgekeken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Natas72 wo 24 jul '13 15:50

  Reactie: Nee
  Mijn (ik noem hem altijd biologische)-vader heeft mij en mn 3 zussen ook aan de kant gezet toen ik een jaar of 10 was.. Ben nu 41 en heb 3 dochters. En als je eenmaal kinderen hebt is het nog veel moeilijker te begrijpen dat een vader zijn kids niet wil zien.. Gelukkig kijkt mijn ex nog steeds om naar de meiden al had ik liever dat hij er wat vaker naar omkeek.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sylvana1983 wo 24 jul '13 16:01

  Reactie: Ja
  Hij heeft ons in de steek gelaten toen mijn zoontje nog niet eens geboren was! Hij is totaal niet in hem geïnteresseerd. Laat alleen iets van zich horen als het hem uitkomt of als hij er baat bij heeft!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 24 jul '13 16:34

  Reactie: Nee
  in het begin ging mijn oudste dochter gewoon naar hem toe, uit zich zelf vroeg hij nooit naar haar.. Toen ik mijn huidige man leerde kennen kwam er heibel tussen mijn ex en mijn dochter.. Hij keek ineens niet meer naar haar om.. Later is het wel weer goed gekomen.. Mijn dochter is inmiddels 28 jaar, woont op zich zelf en ziet haar vader enkele malen per jaar en zelf vindt zij het genoeg..
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |