×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: De ex-man van Roos wil geen contact meer

Vriendin 30: De ex-man van Roos wil geen contact meer
24.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn ex heeft ons dochtertje al een jaar niet meer gezien’


Dolgelukkig waren Roos (35) en Robert toen hun dochter Lilly werd geboren. Robert was dol op haar. Daarom kan Roos het niet begrijpen dat hij nu, ruim twee jaar later, geen contact meer wil. “Ik snap niet dat hij totaal geen interesse heeft in onze dochter.”

Roos: “De foto’s waarop Robert te zien is terwijl hij onze dochter Lilly knuffelt, bewaar ik op zolder. Ze zijn voor mij te pijnlijk om naar te kijken. Ze herinneren me aan een tijd waarin alles goed was tussen ons. De tijd dat we ons kindje, waar we zo naar verlangden, eindelijk in onze armen konden sluiten. Dat is ruim twee jaar geleden. Vreemd hoe het leven ineens een andere wending kan nemen.”

Lees het hele verhaal van Roos in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij problemen met de relatie tussen jouw ex en jullie kinderen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Esther W te A wo 24 jul '13 14:28

  Reactie: Ja
  hij heeft al een jaar of 7 niet meer naar ze omgekeken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Natas72 wo 24 jul '13 15:50

  Reactie: Nee
  Mijn (ik noem hem altijd biologische)-vader heeft mij en mn 3 zussen ook aan de kant gezet toen ik een jaar of 10 was.. Ben nu 41 en heb 3 dochters. En als je eenmaal kinderen hebt is het nog veel moeilijker te begrijpen dat een vader zijn kids niet wil zien.. Gelukkig kijkt mijn ex nog steeds om naar de meiden al had ik liever dat hij er wat vaker naar omkeek.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sylvana1983 wo 24 jul '13 16:01

  Reactie: Ja
  Hij heeft ons in de steek gelaten toen mijn zoontje nog niet eens geboren was! Hij is totaal niet in hem geïnteresseerd. Laat alleen iets van zich horen als het hem uitkomt of als hij er baat bij heeft!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 24 jul '13 16:34

  Reactie: Nee
  in het begin ging mijn oudste dochter gewoon naar hem toe, uit zich zelf vroeg hij nooit naar haar.. Toen ik mijn huidige man leerde kennen kwam er heibel tussen mijn ex en mijn dochter.. Hij keek ineens niet meer naar haar om.. Later is het wel weer goed gekomen.. Mijn dochter is inmiddels 28 jaar, woont op zich zelf en ziet haar vader enkele malen per jaar en zelf vindt zij het genoeg..
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |