×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen
23.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik heb altijd al een dochter gewild’


Süreyya (35) wilde graag nog een baby, maar dan wel een meisje. Op allerlei manieren probeerde ze het geslacht van haar baby te beïnvloeden en zes weken geleden werd haar dochter Açelya geboren. “Of het nu ligt aan de granaatappels of aan de Chinese kalender, het is gelukt!”

Süreyya: “Mijn biologische klok tikte al lang niet meer. Mijn man Ismail en ik hebben een zoon van twaalf. Allebei waren we blij met de vrijheid die we hadden gekregen nu onze zoon al zo groot was, en net als hij was ik tevreden met één kind. Dacht ik. Totdat ik vorig jaar een burn-out kreeg, waardoor alles veranderde.”

Lees het hele verhaal van Süreyya in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Denk jij dat er bepaalde methodes zijn, waardoor je kunt bepalen of je een jongen of meisje krijgt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 24 jul '13 16:29

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  het is gewoon een speling van de natuur, die kun je niet beinvloeden..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariel.toth.3 wo 24 jul '13 18:09

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  God alleen bepaald wat je krijgt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  driene wo 24 jul '13 19:37

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  Nee, ik geloof daar niet in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Aigner Black wo 24 jul '13 20:51

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja die zijn er. Ze worden en gelukkig maar alleen gebruikt als daar redenen voor zijn. Stel je bent een vrouw en je bent drager van de ziekte duchenne dan wil je natuurlijk het nie doorgeven aan een zoon. Maar ik vind het vreselijk dat mensen als ze geen medische reden hebben hier vraag naar hebben of dat ze gewoon al de wens hebben voor n bepaald geslacht. Wij gaat het icsi traject in en door zulke klote verhalen wordt ik wel zo boos!! Voor ons maakt het niets uit als het maar gezond en gelukkig is. Wees dankbaar als je een kindje mag krijgen en al helemaal als het in een wip mag gebeuren om het zo maar te zeggen. Mensen mogen zich er wel is van bewust worden dat een kindje bijzonder is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje do 25 jul '13 14:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik denk dat er tegenwoordig heel veel kan!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!