×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen
23.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik heb altijd al een dochter gewild’


Süreyya (35) wilde graag nog een baby, maar dan wel een meisje. Op allerlei manieren probeerde ze het geslacht van haar baby te beïnvloeden en zes weken geleden werd haar dochter Açelya geboren. “Of het nu ligt aan de granaatappels of aan de Chinese kalender, het is gelukt!”

Süreyya: “Mijn biologische klok tikte al lang niet meer. Mijn man Ismail en ik hebben een zoon van twaalf. Allebei waren we blij met de vrijheid die we hadden gekregen nu onze zoon al zo groot was, en net als hij was ik tevreden met één kind. Dacht ik. Totdat ik vorig jaar een burn-out kreeg, waardoor alles veranderde.”

Lees het hele verhaal van Süreyya in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Denk jij dat er bepaalde methodes zijn, waardoor je kunt bepalen of je een jongen of meisje krijgt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 24 jul '13 16:29

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  het is gewoon een speling van de natuur, die kun je niet beinvloeden..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariel.toth.3 wo 24 jul '13 18:09

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  God alleen bepaald wat je krijgt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  driene wo 24 jul '13 19:37

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  Nee, ik geloof daar niet in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Aigner Black wo 24 jul '13 20:51

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja die zijn er. Ze worden en gelukkig maar alleen gebruikt als daar redenen voor zijn. Stel je bent een vrouw en je bent drager van de ziekte duchenne dan wil je natuurlijk het nie doorgeven aan een zoon. Maar ik vind het vreselijk dat mensen als ze geen medische reden hebben hier vraag naar hebben of dat ze gewoon al de wens hebben voor n bepaald geslacht. Wij gaat het icsi traject in en door zulke klote verhalen wordt ik wel zo boos!! Voor ons maakt het niets uit als het maar gezond en gelukkig is. Wees dankbaar als je een kindje mag krijgen en al helemaal als het in een wip mag gebeuren om het zo maar te zeggen. Mensen mogen zich er wel is van bewust worden dat een kindje bijzonder is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje do 25 jul '13 14:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik denk dat er tegenwoordig heel veel kan!
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |