×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen
23.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik heb altijd al een dochter gewild’


Süreyya (35) wilde graag nog een baby, maar dan wel een meisje. Op allerlei manieren probeerde ze het geslacht van haar baby te beïnvloeden en zes weken geleden werd haar dochter Açelya geboren. “Of het nu ligt aan de granaatappels of aan de Chinese kalender, het is gelukt!”

Süreyya: “Mijn biologische klok tikte al lang niet meer. Mijn man Ismail en ik hebben een zoon van twaalf. Allebei waren we blij met de vrijheid die we hadden gekregen nu onze zoon al zo groot was, en net als hij was ik tevreden met één kind. Dacht ik. Totdat ik vorig jaar een burn-out kreeg, waardoor alles veranderde.”

Lees het hele verhaal van Süreyya in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Denk jij dat er bepaalde methodes zijn, waardoor je kunt bepalen of je een jongen of meisje krijgt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 24 jul '13 16:29

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  het is gewoon een speling van de natuur, die kun je niet beinvloeden..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariel.toth.3 wo 24 jul '13 18:09

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  God alleen bepaald wat je krijgt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  driene wo 24 jul '13 19:37

  Reactie: Nee, ik geloof daar niet in
  Nee, ik geloof daar niet in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Aigner Black wo 24 jul '13 20:51

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja die zijn er. Ze worden en gelukkig maar alleen gebruikt als daar redenen voor zijn. Stel je bent een vrouw en je bent drager van de ziekte duchenne dan wil je natuurlijk het nie doorgeven aan een zoon. Maar ik vind het vreselijk dat mensen als ze geen medische reden hebben hier vraag naar hebben of dat ze gewoon al de wens hebben voor n bepaald geslacht. Wij gaat het icsi traject in en door zulke klote verhalen wordt ik wel zo boos!! Voor ons maakt het niets uit als het maar gezond en gelukkig is. Wees dankbaar als je een kindje mag krijgen en al helemaal als het in een wip mag gebeuren om het zo maar te zeggen. Mensen mogen zich er wel is van bewust worden dat een kindje bijzonder is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje do 25 jul '13 14:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik denk dat er tegenwoordig heel veel kan!
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |