×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Anouk zit sinds haar dertiende in een rolstoel

Vriendin 30: Anouk zit sinds haar dertiende in een rolstoel
23.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Tijdens ons eerste afspraakje heeft Max mij naar boven gedragen’


Hoe lief Max (26) ook voor Anouk (18) is, soms denkt ze weleens: zou hij niet veel liever een vriendin hebben die niet in een rolstoel zit? Max: “Ze moet gewoon niet zo onzeker zijn. Ik ben heel erg gek op haar!”

Anouk: “Max en ik leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen. Hij zag mij voor het eerst in de supermarkt waar ik achter de kassa werkte. We wonen in dezelfde buurt en hij kwam daar altijd zijn boodschappen doen. Toen hij me zag, heeft hij me niet aangesproken. Ik denk dat hij daar te verlegen voor was. Maar opeens kreeg ik een berichtje van hem op mijn telefoon. Hij had me gevonden op internet. Toen hebben we voor het eerst met elkaar gekletst. Ik vond Max meteen heel aardig. Hij was anders: de meeste mannen hebben het alleen maar over mijn uiterlijk, of ze willen meteen afspreken. Maar Max was oprecht geïnteresseerd in mij, hij vroeg wat ik allemaal leuk vond. Hele gesprekken hadden we over de telefoon, en toen hebben we uiteindelijk een afspraakje gemaakt. “

Lees het hele verhaal van Anouk in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij ergens in beperkt?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 jul '13 13:09

  Reactie: Ja
  ik kan me heel moeilijk uiten maar heb nu een hele lieve man waar ik al weer 16 jaar mee getrouwd ben dus zo kan het ook
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 jul '13 13:10

  Reactie: Ja
  om een ander een hart onder de riem te steken
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!