×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Anouk zit sinds haar dertiende in een rolstoel

Vriendin 30: Anouk zit sinds haar dertiende in een rolstoel
23.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Tijdens ons eerste afspraakje heeft Max mij naar boven gedragen’


Hoe lief Max (26) ook voor Anouk (18) is, soms denkt ze weleens: zou hij niet veel liever een vriendin hebben die niet in een rolstoel zit? Max: “Ze moet gewoon niet zo onzeker zijn. Ik ben heel erg gek op haar!”

Anouk: “Max en ik leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen. Hij zag mij voor het eerst in de supermarkt waar ik achter de kassa werkte. We wonen in dezelfde buurt en hij kwam daar altijd zijn boodschappen doen. Toen hij me zag, heeft hij me niet aangesproken. Ik denk dat hij daar te verlegen voor was. Maar opeens kreeg ik een berichtje van hem op mijn telefoon. Hij had me gevonden op internet. Toen hebben we voor het eerst met elkaar gekletst. Ik vond Max meteen heel aardig. Hij was anders: de meeste mannen hebben het alleen maar over mijn uiterlijk, of ze willen meteen afspreken. Maar Max was oprecht geïnteresseerd in mij, hij vroeg wat ik allemaal leuk vond. Hele gesprekken hadden we over de telefoon, en toen hebben we uiteindelijk een afspraakje gemaakt. “

Lees het hele verhaal van Anouk in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij ergens in beperkt?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 jul '13 13:09

  Reactie: Ja
  ik kan me heel moeilijk uiten maar heb nu een hele lieve man waar ik al weer 16 jaar mee getrouwd ben dus zo kan het ook
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 jul '13 13:10

  Reactie: Ja
  om een ander een hart onder de riem te steken
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |