×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Wolter Kroes is zielsgelukkig met zijn Tessa

Vriendin 30: Wolter Kroes is zielsgelukkig met zijn Tessa
23.07.2013 -

‘Ze is warm, lief en een topmoeder’


Het geluk straalt ervan af bij zanger Wolter Kroes (44) en zijn echtgenote Tessa (37). De verliefdheid die ontsprong tijdens een optreden van Wolter, is negen jaar later uitgegroeid tot een hechte en liefdevolle band. “Na een optreden wil ik zo snel mogelijk naar huis. Heerlijk bij Tes en mijn kinderen zijn, dat is mijn wereld.”

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Wolter: “Ik zag haar voor het eerst bij een optreden waar haar nichtje haar mee naartoe had genomen. Daar stond ze voor het podium en ze was totaal geen fan van me, hoorde ik later, haha. Tessa hield van dancemuziek.”
Tessa: “Dat klopt, maar de mensen met wie ik was, waren wel fan. Zij vroegen me mee, en ik dacht: waarom niet?”

Lees het hele interview met Wolter en Tessa in Vriendin 30.

Plaats een reactie

Ben jij fan van Wolter Kroes?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 di 23 jul '13 13:10

  Reactie: Nee
  alleen het nummer; heb de hele nacht liggen dromen , vind ik wel leuk. een feest nummer. verder heb ik niks met wolter kroes. Geef mij dan maar guus meeuwis
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 jul '13 08:29

  Reactie: Ja
  Ja een super artiest met lief hart en Tessa ook zo n lief mens
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 25 jul '13 09:33

  Reactie: Nee
  Maar ik vind zijn muziek totaal niet onaardig. Er is zeker slechtere muziek om naar te luisteren: bv. Dries Roelvink. Laat die maar een ander vak kiezen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  diana37 vr 26 jul '13 22:49

  Reactie: Ja
 • Dit is niet ok!

  diana37 vr 26 jul '13 22:50

  Reactie: Ja
  Hij straalt altijd zoveel energie uit heerlijk om te zien.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sylvia:newcoffee: zo 28 jul '13 21:58

  Reactie: Ja
 • Dit is niet ok!

  Sylvia:newcoffee: zo 28 jul '13 21:59

  Reactie: Ja

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |