×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Wolter Kroes is zielsgelukkig met zijn Tessa

Vriendin 30: Wolter Kroes is zielsgelukkig met zijn Tessa
23.07.2013 -

‘Ze is warm, lief en een topmoeder’


Het geluk straalt ervan af bij zanger Wolter Kroes (44) en zijn echtgenote Tessa (37). De verliefdheid die ontsprong tijdens een optreden van Wolter, is negen jaar later uitgegroeid tot een hechte en liefdevolle band. “Na een optreden wil ik zo snel mogelijk naar huis. Heerlijk bij Tes en mijn kinderen zijn, dat is mijn wereld.”

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Wolter: “Ik zag haar voor het eerst bij een optreden waar haar nichtje haar mee naartoe had genomen. Daar stond ze voor het podium en ze was totaal geen fan van me, hoorde ik later, haha. Tessa hield van dancemuziek.”
Tessa: “Dat klopt, maar de mensen met wie ik was, waren wel fan. Zij vroegen me mee, en ik dacht: waarom niet?”

Lees het hele interview met Wolter en Tessa in Vriendin 30.

Plaats een reactie

Ben jij fan van Wolter Kroes?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 di 23 jul '13 13:10

  Reactie: Nee
  alleen het nummer; heb de hele nacht liggen dromen , vind ik wel leuk. een feest nummer. verder heb ik niks met wolter kroes. Geef mij dan maar guus meeuwis
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 jul '13 08:29

  Reactie: Ja
  Ja een super artiest met lief hart en Tessa ook zo n lief mens
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 25 jul '13 09:33

  Reactie: Nee
  Maar ik vind zijn muziek totaal niet onaardig. Er is zeker slechtere muziek om naar te luisteren: bv. Dries Roelvink. Laat die maar een ander vak kiezen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  diana37 vr 26 jul '13 22:49

  Reactie: Ja
 • Dit is niet ok!

  diana37 vr 26 jul '13 22:50

  Reactie: Ja
  Hij straalt altijd zoveel energie uit heerlijk om te zien.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sylvia:newcoffee: zo 28 jul '13 21:58

  Reactie: Ja
 • Dit is niet ok!

  Sylvia:newcoffee: zo 28 jul '13 21:59

  Reactie: Ja
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |