×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Brigitte raakte onwel en verdronk bijna

Vriendin 28: Brigitte raakte onwel en verdronk bijna
09.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn zoon heeft mijn leven gered!’


Een avondje lekker in bad verandert voor Brigitte (50) in een nachtmerrie als ze flauwvalt en bijna verdrinkt. Dat ze nog leeft, komt helemaal door het kordate optreden van haar zoon Quint (18). “Ik realiseer me dat ik door het oog van de naald ben gekropen.”

Brigitte: “Iedere avond neem ik een heerlijk bad. Dan steek ik kaarsen aan, ik zet een loungemuziekje op en verwen mezelf met een lekkere badolie. In het warme water kom ik helemaal tot rust. Het is voor mij de ultieme manier om mijn hoofd leeg te maken en volledig te ontspannen. Zo ook een half jaar geleden, na een drukke, koude winterdag. Toen ik na een half uur relaxen het bad uit stapte, voelde ik me helemaal uitgerust. Ik droogde me af en liep zoals elke avond naar het kastje naast de wastafel om een pot crème te pakken, zodat ik me lekker kon insmeren. Maar toen gebeurde het: ik werd licht in mijn hoofd en het was alsof de badkamer bewoog.”

Lees het hele verhaal van Brigitte in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij wel eens flauw gevallen?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 9 jul '13 16:44

  Reactie: Ja
  Bij heel erge pijn door mijn lage bloeddriuk.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 12 jul '13 14:34

  Reactie: Ja
  tijdens mijn zwangerschap, diverse keren
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 19:16

  Reactie: Ja
  toen ik in het ziekenhuis lag en mijn wond werd gehecht die ik had opgelopen door een stuk glas. Ik had al uren niet gegeten omdat we zolang moesten wachten bij de ehbo....
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |