×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Brigitte raakte onwel en verdronk bijna

Vriendin 28: Brigitte raakte onwel en verdronk bijna
09.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Mijn zoon heeft mijn leven gered!’


Een avondje lekker in bad verandert voor Brigitte (50) in een nachtmerrie als ze flauwvalt en bijna verdrinkt. Dat ze nog leeft, komt helemaal door het kordate optreden van haar zoon Quint (18). “Ik realiseer me dat ik door het oog van de naald ben gekropen.”

Brigitte: “Iedere avond neem ik een heerlijk bad. Dan steek ik kaarsen aan, ik zet een loungemuziekje op en verwen mezelf met een lekkere badolie. In het warme water kom ik helemaal tot rust. Het is voor mij de ultieme manier om mijn hoofd leeg te maken en volledig te ontspannen. Zo ook een half jaar geleden, na een drukke, koude winterdag. Toen ik na een half uur relaxen het bad uit stapte, voelde ik me helemaal uitgerust. Ik droogde me af en liep zoals elke avond naar het kastje naast de wastafel om een pot crème te pakken, zodat ik me lekker kon insmeren. Maar toen gebeurde het: ik werd licht in mijn hoofd en het was alsof de badkamer bewoog.”

Lees het hele verhaal van Brigitte in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij wel eens flauw gevallen?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 9 jul '13 16:44

  Reactie: Ja
  Bij heel erge pijn door mijn lage bloeddriuk.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 12 jul '13 14:34

  Reactie: Ja
  tijdens mijn zwangerschap, diverse keren
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 19:16

  Reactie: Ja
  toen ik in het ziekenhuis lag en mijn wond werd gehecht die ik had opgelopen door een stuk glas. Ik had al uren niet gegeten omdat we zolang moesten wachten bij de ehbo....
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |