×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: De vriend van Renee pleegde overspel

Vriendin 27: De vriend van Renee pleegde overspel
03.07.2013 - Redactie Vriendin

Als Tobias (34) opbiecht dat hij twee keer is vreemdgegaan, is de eerste reactie van Renee (32) dat hij het huis uit moet. Maar ze twijfelt: hun pasgeboren zoontje gunt ze een echt gezin. Ze besluit Tobias nog een kans te geven. “Ik kon Lars toch niet zijn vader ontnemen?”


‘Mijn man ging vreemd toen ik zwanger was’

Renee: “‘Ik heb binnenkort een verrassing voor je’, zei mijn vriend Tobias een jaar geleden. Wat lief, dacht ik, hij is iets romantisch aan het regelen. We waren net een paar maanden de trotse ouders van onze zoon Lars, maar door de zorg voor hem hadden we wat minder tijd voor elkaar. Ik verheugde me er enorm op om weer eens iets leuks met z’n tweetjes te doen. Een paar dagen later moest ik ’s avonds op de bank gaan zitten en haalde hij een brief tevoorschijn die hij had geschreven. Ik hoefde hem niet zelf te lezen, hij las hem wel voor. Vol spanning zat ik op het puntje van de bank te wachten op een liefdesverklaring, maar ik kwam in een regelrechte nachtmerrie terecht. Zijn ‘verrassing’ was een biecht die me misselijk maakte: ‘Lieverd, ik heb een enorme fout gemaakt. Ik ben vreemdgegaan. Niet één, maar twee keer.’”

Lees het hele verhaal van Renee in Vriendin 27 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Is jouw partner wel eens vreemd gegaan?

  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 11:20

  Reactie: Ja
  Ook tijdens de zwangerschap. Eerst ook geprobeerd samen verder te gaan voor de kinderen, maar uiteindelijk waren we beter af zonder hem. Had ik veel eerder moeten doen!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 11:39

  Reactie: Ja
  ook toen ik zwanger was. Hij is toen naar een prostituee geweest. Ik zie dat ook als vreemd gaan. Het is al bijna 20 jaar geleden en we zijn er in ieder geval sterker uitgekomen. En we zijn nog steeds bij elkaar.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 13:23

  Reactie: Ja
  ja, ik kwam er achter een twee weken voor de geboorte van onze tweeling. Om de situatie 3 hele jonge kinderen hebben we nog anderhalf jaar volgehouden. Maar er was geen repareren aan.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 3 jul '13 14:19

  Reactie: Nee
  gelukig niet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 3 jul '13 14:20

  Reactie: Nee
  vind het vreselijk als ik erachter zou komen dan is het over en uit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liesbeth32 wo 3 jul '13 15:40

  Reactie: Ja
  Ja ik was hoogzwanger en meneer ging vreemd en zelfs toen onze dochter levensloos is geboren ging meneer nog steeds vreemd. Ben blij dat ik van hem en zijn hele familie af ben want hij deugd gewoon weg niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mels123 wo 3 jul '13 15:43

  Reactie: Ja
  Ja dat verhaal ken ik, bij mij is het al lang geleden ik was 3maanden zwanger en hij vertrok hij was verliefd geworden op een ander. Inmiddels is het nu al weer 35 jaar geleden.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 15:44

  Reactie: Ja
  ja mijn ex partner ging ook vreemd toen ik hoog zwanger was. we zijn wel bij elkaar gebleven.Maar helaas is onze kleine dame levenloos geboren en daarna ging hij gewoon weer vreemd en kreeg ik een soa van hem daarna heb ik er maar een punt achter gezet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mels123 wo 3 jul '13 15:46

  Reactie: Ja
  Ik zou mijn hele verhaal weleens willen vertellen aan mijn vriendin!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wjkl vr 5 jul '13 18:28

  Reactie: Nee
  nee dan is het einde oefening en dat weet hij wij zijn nu 20 jaar getrouw en als hij vreemd gaat weet hij waar de deur is
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |