×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: De vriend van Renee pleegde overspel

Vriendin 27: De vriend van Renee pleegde overspel
03.07.2013 - Redactie Vriendin

Als Tobias (34) opbiecht dat hij twee keer is vreemdgegaan, is de eerste reactie van Renee (32) dat hij het huis uit moet. Maar ze twijfelt: hun pasgeboren zoontje gunt ze een echt gezin. Ze besluit Tobias nog een kans te geven. “Ik kon Lars toch niet zijn vader ontnemen?”


‘Mijn man ging vreemd toen ik zwanger was’

Renee: “‘Ik heb binnenkort een verrassing voor je’, zei mijn vriend Tobias een jaar geleden. Wat lief, dacht ik, hij is iets romantisch aan het regelen. We waren net een paar maanden de trotse ouders van onze zoon Lars, maar door de zorg voor hem hadden we wat minder tijd voor elkaar. Ik verheugde me er enorm op om weer eens iets leuks met z’n tweetjes te doen. Een paar dagen later moest ik ’s avonds op de bank gaan zitten en haalde hij een brief tevoorschijn die hij had geschreven. Ik hoefde hem niet zelf te lezen, hij las hem wel voor. Vol spanning zat ik op het puntje van de bank te wachten op een liefdesverklaring, maar ik kwam in een regelrechte nachtmerrie terecht. Zijn ‘verrassing’ was een biecht die me misselijk maakte: ‘Lieverd, ik heb een enorme fout gemaakt. Ik ben vreemdgegaan. Niet één, maar twee keer.’”

Lees het hele verhaal van Renee in Vriendin 27 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Is jouw partner wel eens vreemd gegaan?

  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 11:20

  Reactie: Ja
  Ook tijdens de zwangerschap. Eerst ook geprobeerd samen verder te gaan voor de kinderen, maar uiteindelijk waren we beter af zonder hem. Had ik veel eerder moeten doen!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 11:39

  Reactie: Ja
  ook toen ik zwanger was. Hij is toen naar een prostituee geweest. Ik zie dat ook als vreemd gaan. Het is al bijna 20 jaar geleden en we zijn er in ieder geval sterker uitgekomen. En we zijn nog steeds bij elkaar.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 13:23

  Reactie: Ja
  ja, ik kwam er achter een twee weken voor de geboorte van onze tweeling. Om de situatie 3 hele jonge kinderen hebben we nog anderhalf jaar volgehouden. Maar er was geen repareren aan.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 3 jul '13 14:19

  Reactie: Nee
  gelukig niet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 3 jul '13 14:20

  Reactie: Nee
  vind het vreselijk als ik erachter zou komen dan is het over en uit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liesbeth32 wo 3 jul '13 15:40

  Reactie: Ja
  Ja ik was hoogzwanger en meneer ging vreemd en zelfs toen onze dochter levensloos is geboren ging meneer nog steeds vreemd. Ben blij dat ik van hem en zijn hele familie af ben want hij deugd gewoon weg niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mels123 wo 3 jul '13 15:43

  Reactie: Ja
  Ja dat verhaal ken ik, bij mij is het al lang geleden ik was 3maanden zwanger en hij vertrok hij was verliefd geworden op een ander. Inmiddels is het nu al weer 35 jaar geleden.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 jul '13 15:44

  Reactie: Ja
  ja mijn ex partner ging ook vreemd toen ik hoog zwanger was. we zijn wel bij elkaar gebleven.Maar helaas is onze kleine dame levenloos geboren en daarna ging hij gewoon weer vreemd en kreeg ik een soa van hem daarna heb ik er maar een punt achter gezet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mels123 wo 3 jul '13 15:46

  Reactie: Ja
  Ik zou mijn hele verhaal weleens willen vertellen aan mijn vriendin!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wjkl vr 5 jul '13 18:28

  Reactie: Nee
  nee dan is het einde oefening en dat weet hij wij zijn nu 20 jaar getrouw en als hij vreemd gaat weet hij waar de deur is
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |