×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: Marijkes vriend bleek een meesteroplichter te zijn

Vriendin 27: Marijkes vriend bleek een meesteroplichter te zijn
02.07.2013 - Redactie Vriendin

Marijke (25) had al anderhalf jaar een relatie met Heinrich (31) toen ze erachter kwam dat haar relatie met hem één grote leugen was. Marijke: “Hij bleek er naast mij nog zeven andere vrouwen op na te houden. Bij sommigen van hen had hij kinderen en bij allemaal had hij schulden gemaakt.”


‘Ik was verliefd, dus ik geloofde hem gewoon’

Marijke: “Het was een woensdagavond. Op Facebook kreeg ik een berichtje van een onbekende vrouw. Ze vroeg of ik een relatie had met Heinrich Brigitta, en of ik wist dat hij er nog heel veel andere vrouwen op nahield. Zij was een van die vrouwen, schreef ze, en ze was zelfs zwanger van hem. Ik geloofde haar niet. Heinrich was mijn vriendje, al anderhalf jaar. We zagen elkaar niet veel, want we woonden allebei in een ander deel van Nederland. Maar het weekend voordat ik dat Facebookberichtje kreeg, waren we nog samen geweest en was er geen vuiltje aan de lucht.”

Lees het hele verhaal van Marijke in Vriendin 27 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij wel eens door een dierbare opgelicht?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 jul '13 17:32

  Reactie: Ja
  Ik kan mij goed inbeelden hoe dat Marijke haar voelt, dit is mij ook overvallen over drie jaar en hoop dat er een boek van verschijnt
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |