×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: Marijkes vriend bleek een meesteroplichter te zijn

Vriendin 27: Marijkes vriend bleek een meesteroplichter te zijn
02.07.2013 - Redactie Vriendin

Marijke (25) had al anderhalf jaar een relatie met Heinrich (31) toen ze erachter kwam dat haar relatie met hem één grote leugen was. Marijke: “Hij bleek er naast mij nog zeven andere vrouwen op na te houden. Bij sommigen van hen had hij kinderen en bij allemaal had hij schulden gemaakt.”


‘Ik was verliefd, dus ik geloofde hem gewoon’

Marijke: “Het was een woensdagavond. Op Facebook kreeg ik een berichtje van een onbekende vrouw. Ze vroeg of ik een relatie had met Heinrich Brigitta, en of ik wist dat hij er nog heel veel andere vrouwen op nahield. Zij was een van die vrouwen, schreef ze, en ze was zelfs zwanger van hem. Ik geloofde haar niet. Heinrich was mijn vriendje, al anderhalf jaar. We zagen elkaar niet veel, want we woonden allebei in een ander deel van Nederland. Maar het weekend voordat ik dat Facebookberichtje kreeg, waren we nog samen geweest en was er geen vuiltje aan de lucht.”

Lees het hele verhaal van Marijke in Vriendin 27 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ben jij wel eens door een dierbare opgelicht?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 jul '13 17:32

  Reactie: Ja
  Ik kan mij goed inbeelden hoe dat Marijke haar voelt, dit is mij ook overvallen over drie jaar en hoop dat er een boek van verschijnt
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |