×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Linda vergokte het spaargeld van haar gezin

Vriendin 26: Linda vergokte het spaargeld van haar gezin
26.06.2013 - Redactie Vriendin

Wat begon als een leuk uitstapje, werd voor Linda (46) een verslaving die haar hele leven ging beheersen. Linda vergokte niet alleen het spaargeld van haar man Richard (44), maar ook van haar dochter Amy (12). “Telkens had ik enorme spijt, maar ik was niet sterk genoeg om te stoppen.”


‘Achter de gokautomaat vergat ik mijn zorgen’

Linda: “Hoe je het ook wendt of keert, ik heb gewoon een ziekte. Als je elke dag in de gokhallen te vinden bent, kun je dat geen uit de hand gelopen hobby meer noemen. Het snakken naar geld, de kick om te winnen… Jarenlang beheerste gokken mijn leven. Natuurlijk wist ik dat de kans op winst klein was, maar ik bleef altijd hoop houden op die ene goede score zodat ik weer geld óp de rekening kon storten, in plaats van het eraf te halen.”

Lees het hele verhaal van Linda in Vriendin 26 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een gokverslaving (gehad)?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 26 jun '13 11:14

  Reactie: Nee
  gelukig niet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kessel45 wo 26 jun '13 15:47

  Reactie: Nee
  Nee gelukkig heb ik nooit een gokverslaving gehad. Lijtk me verschrikkelijk en dan de "dwang" om het te doen. Brrr. Afschuwelijk. Ik zou zeggen tegen alle mensen die er eentje hebben, zoek hulp dan kun je er vanaf komen. Demp je geld niet meer in een bodemloze put.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 26 jun '13 17:10

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  petra.dekock.5 wo 26 jun '13 21:03

  Reactie: Nee
  het lijkt mij verschrikkelijk het beheerst je leven
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |