×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Linda vergokte het spaargeld van haar gezin

Vriendin 26: Linda vergokte het spaargeld van haar gezin
26.06.2013 - Redactie Vriendin

Wat begon als een leuk uitstapje, werd voor Linda (46) een verslaving die haar hele leven ging beheersen. Linda vergokte niet alleen het spaargeld van haar man Richard (44), maar ook van haar dochter Amy (12). “Telkens had ik enorme spijt, maar ik was niet sterk genoeg om te stoppen.”


‘Achter de gokautomaat vergat ik mijn zorgen’

Linda: “Hoe je het ook wendt of keert, ik heb gewoon een ziekte. Als je elke dag in de gokhallen te vinden bent, kun je dat geen uit de hand gelopen hobby meer noemen. Het snakken naar geld, de kick om te winnen… Jarenlang beheerste gokken mijn leven. Natuurlijk wist ik dat de kans op winst klein was, maar ik bleef altijd hoop houden op die ene goede score zodat ik weer geld óp de rekening kon storten, in plaats van het eraf te halen.”

Lees het hele verhaal van Linda in Vriendin 26 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een gokverslaving (gehad)?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 26 jun '13 11:14

  Reactie: Nee
  gelukig niet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kessel45 wo 26 jun '13 15:47

  Reactie: Nee
  Nee gelukkig heb ik nooit een gokverslaving gehad. Lijtk me verschrikkelijk en dan de "dwang" om het te doen. Brrr. Afschuwelijk. Ik zou zeggen tegen alle mensen die er eentje hebben, zoek hulp dan kun je er vanaf komen. Demp je geld niet meer in een bodemloze put.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 26 jun '13 17:10

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  petra.dekock.5 wo 26 jun '13 21:03

  Reactie: Nee
  het lijkt mij verschrikkelijk het beheerst je leven
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |