×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Na een dwarslaesie is Lindsay ‘de juf die sloft’

Vriendin 26: Na een dwarslaesie is Lindsay ‘de juf die sloft’
25.06.2013 - Redactie Vriendin

Lindsay (24) was pas acht jaar oud toen zij van de ene op de andere dag volledig verlamd raakte door een virus. Ze knokte keihard voor haar herstel. “Ik vraag me soms af hoe het is om te joggen of op hoge hakken te lopen. Ik heb géén idee…”


Lindsay: “Hoe ik was voor de dag waarop alles veranderde? Een rustig meisje, vrij braaf. Ik was vaak buiten, klom in bomen en ik fietste en zwom veel. Ik was een echt meisje-meisje, speelde veel met mijn barbies. Ik groeide op in een hecht gezin met een vier jaar jonger zusje, en ik had – en heb nog steeds – een erg goede band met mijn ouders. Ik was een doodnormaal, achtjarig kind dat iedere avond aan de buis gekluisterd zat voor Goede tijden, slechte tijden.
De avond voor het drama was een avond als alle anderen. Ik had buiten een stukje gefietst, daarna ging ik douchen en nog wat tv kijken. Op de bank voelde ik tintelingen in mijn voeten en handen, dat gevoel dat je krijgt als je voet slaapt. Het prikte een beetje, maar ik kan me niet herinneren dat ik er erg van schrok. Toen ik naar bed moest, liep ik een beetje gek. Wiebelig. Dat viel mijn ouders wel op, maar ze dachten dat ik moe was. Een avondje goed slapen zou vast helpen.”

Lees het hele verhaal van Lindsay in Vriendin 26 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens gehad dat je jezelf niet meer kon bewegen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 di 25 jun '13 18:45

  Reactie: Nee nog nooit
  Gelukkig niet maar zo'n ervaring lijkt me ook echt doodeng
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eefvankleef wo 26 jun '13 19:13

  Reactie: Nee nog nooit
  nee gelukkig nog nooit gehad maar dat verhaal van Lindsay herken ik ze stonden bij ons op de camping dus van dichtbij meegemaakt heb vaak traantje gelaten dat ik dacht ach hoe kan het zo,n lekkere meid en idd altijd buiten met vriendinnen vond het altijd zo zielig ook voor haar ouders maar het is een vechtertje en je zag haar toch vooruit gaan lekker naar het strand met speciale rolstoel met dikke banden en toch proberen om te lopen ze heb dacht ik ook de opleiding afgerond ik hoor af en toe nog eens wat en zie foto,s op facebook,ik wens haar alle goeds toe en ga zo door Lindsay (oude buurvrouw eef van de camping)
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |